Sivuston käyttötapa: Mobiili

Maantieteen valmennuskurssi

Eximia
Pituus: Useita vaihtoehtoja
Opiskelukieli: suomi
Opintotuki: Ei
Opiskelumuoto: Osa-aikainen
Koulutuspaikkakunta: Helsinki, Verkko- tai etäopiskelu
Koulutustyyppi: Valmennuskurssit
Koulutuksen järjestäjä: Eximia

Maantieteen valmennuskurssi

maantieteen valmennuskurssi


Maantieteen valmennuskurssi
 

Maantieteen ala

Maantiede on tutkimuskohteiltaan laaja oppiala ja sen tutkimuksen kohteena voivat olla luontoon ja ympäristöön sekä kulttuuriin ja yhteiskuntaan liittyvät asiat ja ilmiöt. Tämän vuoksi maantieteen opiskelu tutustuttaa sekä luonnontieteellisiin, että yhteiskuntatieteellisiin teorioihin ja tarjoaa laaja-alaisen ymmärryksen luonnon ja ihmisen suhteesta. Maantieteen opiskelu tarjoaakin runsaasti mielenkiintoisia työmahdollisuuksia. Eximian maantieteen valmennuskurssi tarjoaa sinulle mahdollisuuden päästä harjoittelemaan maantieteen pääsykoetta varten!

Maantieteen valmennuskurssin sisältö

Kurssin opetuksessa huomioidaan valintakokeessa vaadittu osaamistaso ja lukiossa opittuja tietoja syvennetään ja laajennetaan valintakokeen vaatimalle tasolle. Kurssilla tehdään runsaasti valintakokeen tyyppisiä tehtäviä ja harjoituksia. Tehtävien tekeminen edistää tiedon omaksumista ja toimii opiskelijan edistymisen seuraamisen apuna. Erillisillä vastuastekniikka keskitytään nimenomaan oikeanlaisten vastausten tuottamiseen vaadittaviin taitoihin ja tekniikoihin. Kurssiin sisältyy myös kokeessa vaadittavien matemaattisten taitojen opetusta.

Maantieteen kurssiin kuuluu valintakoetta simuloiva kenraalikoe, jossa koulutukseen pyrkivä pääsee testaamaan osaamistaan harjoittelemaan koetilanteessa toimimista. Kurssin päättää intensiivinen kertaus, jossa käydään läpi kenraalikoe ja kerrataan keskeisimmät valintakoealueen asiat. Maantieteellisen valintakokeessa ei riitä, että vastauksessa luetellaan oikeat asiat. Valintakokeessa menestyminen edellyttää myös valintakoevaatimuksiin kuuluvien aihealueiden hyvää ja riittävän syvällistä hallintaa sekä oikeanlaista vastaustekniikkaa. 

Kiinnostuitko maantieteen valmennuskurssista?

Lisätietoa maantieteen valmennuskurssista saat täyttämällä alla olevan yhteydenottopyynnön. Eximia on sinuun yhteydessä toivomallasi tavalla. Kysy rohkeasti lisää!

Hakeminen ja kelpoisuus

Kurssille voi ilmoittautua Eximian kotisivujen kautta.

Ota yhteyttä oppilaitokseen

Täytä yhteystietosi, jos haluat tietää lisää koulutuksesta Maantieteen valmennuskurssi.


Yhteydenottopyynnön avulla saat helposti yhteyden oppilaitokseen.


Oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä. Saat lisätietoja, jotta voit tehdä oikean koulutuspäätöksen.


Yhteydenottopyyntö ei sido sinua mihinkään.

Errors
Vapaaehtoinen
Vapaaehtoinen

Eximia

Eximian valmennuskurssit

Eximia on valmennuskurssijärjestäjä, joka auttaa oikean alan valinnassa. Eximia valmentaa onnistumaan sekä ylioppilaskirjoituksissa että korkeakoulujen valintakokeissa. Eximian valmennustiimi tarjoaa Suomen laajimman valikoiman eripituisia valmennuskursseja sekä eväitä myös itseopiskeluun. Valmennustiimi Eximia Oy on nostettu selkeästi parhaaksi valmennuskurssijärjestäjäksi riippumattomassa tutkimuksessa. Eximian kursseilla...


Lue lisää oppilaitoksesta Eximia

Eximia yhteystiedot

Eximia


Jämsänkatu 2
00520 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.eximia.fi

Ota yhteyttä oppilaitokseen Eximia