Sivuston käyttötapa: Mobiili

Oikeustieteen valmennuskurssi

Eximia
Pituus: Useita vaihtoehtoja
Opiskelukieli: suomi
Opintotuki: Ei
Aloituspäivämäärä: Maaliskuu & huhtikuu
Opiskelumuoto: Osa-aikainen
Koulutuspaikkakunta: Helsinki, Turku, Verkko- tai etäopiskelu
Koulutustyyppi: Valmennuskurssit
Koulutuksen järjestäjä: Eximia

Oikeustieteen valmennuskurssi

Oikeustieteen valmennuskurssi


Oikeustieteen valmennuskurssi

Oikeustiede

Oikeustiede on yhteiskunnallisesti merkittävä ja monipuolinen ala, jota opiskelevalla on kaikki ovet avoinna tulevaisuuden suhteen. Oikeustieteilijät työllistyvät monille eri aloille ja useisiin erilaisiin tehtäviin. Opintojen aikana on mahdollista erikoistua itseä eniten kiinnostaviin kysymyksiin ja aihealueisiin. Juristin koulutus tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet myös kansainvälisiin tehtäviin. 

Oikeustieteelliseen pääseminen edellyttää kykyä omaksua suuri määrä tietoa ja erikoissanastoa lyhyessä ajassa. Valintakokeessa asiat on osattava tarkasti pienimpiäkin yksityiskohtia myöten ja esimerkiksi oikeustieteellisen termit on osattava sanatarkasti. Pelkkä lukemisen määrä ei ratkaise valintakoemenestystä vaan on myös luettava oikein ja keskityttävä oikeisiin asioihin. Oikeustieteiden valintakoevaatimukset julkaistaan myöhään, mikä jättää hakijoille niukasti aikaa valmistautumiseen.

Kurssin sisältö

Eximian oikeustieteen kursseihin kuuluu Eximian oma teoria- ja tehtävämateriaali, joka on aina uusimpian valintakoevaatimusten mukainen. Kurssimateriaalin laatijat ovat kukin oman alansa asiantuntijoita. Materiaalissa on panostettu teorian ohella valintakoetyyppisiin tehtäviin. Tehtävien avulla opiskelija oppii muun muassa tunnistamaan erilaiset tehtävätyypit ja niihin vaadittavan vastaustekniikan. Samalla koulutukseen pyrkivä oppii tiivistämään olennaiset asiat ja rutinoituu erilaisten tehtävätyyppien ratkaisemiseen.

Oikeustieteen kursseihin kuuluu valintakoetta simuloiva kenraalikoe, jossa opiskelija pääsee testaamaan osaamistaan ja harjoittelemaan valintakoetilanteessa toimimista. Kurssin päättää intensiivinen kertaus, jossa käydään läpi kenraalikoe ja kerrataan keskeisimmät valintakoealueen asiat. 

Kiinnostuitko oikeustieteen valmennuskurssista?

Lisätietoa oikeustieteen valmennuskurssista saat täyttämällä alla olevan yhteydenottopyynnön. Eximia on sinuun yhteydessä toivomallasi tavalla. Kysy rohkeasti lisää!

Hakeminen ja kelpoisuus

Kursseille voi hakea Eximian kotisivujen kautta.

Ota yhteyttä oppilaitokseen

Täytä yhteystietosi, jos haluat tietää lisää koulutuksesta Oikeustieteen valmennuskurssi.


Yhteydenottopyynnön avulla saat helposti yhteyden oppilaitokseen.


Oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä. Saat lisätietoja, jotta voit tehdä oikean koulutuspäätöksen.


Yhteydenottopyyntö ei sido sinua mihinkään.

Errors
Vapaaehtoinen
Vapaaehtoinen

Eximia

Eximian valmennuskurssit

Eximia on valmennuskurssijärjestäjä, joka auttaa oikean alan valinnassa. Eximia valmentaa onnistumaan sekä ylioppilaskirjoituksissa että korkeakoulujen valintakokeissa. Eximian valmennustiimi tarjoaa Suomen laajimman valikoiman eripituisia valmennuskursseja sekä eväitä myös itseopiskeluun. Valmennustiimi Eximia Oy on nostettu selkeästi parhaaksi valmennuskurssijärjestäjäksi riippumattomassa tutkimuksessa. Eximian kursseilla...


Lue lisää oppilaitoksesta Eximia

Eximia yhteystiedot

EximiaJämsänkatu 2
00520 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.eximia.fi

Ota yhteyttä oppilaitokseen Eximia