Sivuston käyttötapa: Mobiili

Psykologian valmennuskurssi

Eximia
Pituus: Useita vaihtoehtoja
Opiskelukieli: suomi
Opintotuki: Ei
Aloituspäivämäärä: Tammikuu, maaliskuu & huhtikuu
Opiskelumuoto: Osa-aikainen
Koulutuspaikkakunta: Helsinki, Jyväskylä, Tampere, Turku, Verkko- tai etäopiskelu
Koulutustyyppi: Valmennuskurssit
Koulutuksen järjestäjä: Eximia

Psykologian valmennuskurssi

Psykologian valmennuskurssi

Psykologian valmennuskurssi
 

Psykologian ala

Psykologit työskentelevat esimerkiksi terapeuttina, konsulttina, HR-tehtävissä, opettajana tai tutkijana. Helsingin, Tampereen ja Turun yliopistoihin järjestetään psykologiassa yhteisvalinta. Turun yliopistoon on lisäksi soveltuvuuskoe, johon kuuluu haastattelu ja ryhmätilanne. Jyväskylän yliopistoon haetaan erillisellä kokeella ja pääsykokeeseen kuuluu kirjallisen osuuden lisäksi soveltuvuuskoe. Psykologian pääsykoe mittaa sekä tilastomatematiikan että psykologian kirjallisuuden osaamista. Pääsykoe on hyvin soveltava eikä pelkkä pääsykoekirjallisuuden osaaminen riitä.

Psykologian valmennuskurssin sisältö

Eximia tarjoaa monipuolisen kurssivalikoiman psykologian yhteisvalinnan ja Jyväskylän valintakoetta varten. Kursseilla keskitytään valintakokeessa vaadittujen taitojen tehokkaaseen harjoitteluun. Helsingin, Tampereen ja Turun kursseihin kuuluu luentoja tilastomatematiikasta, logiikasta ja artikkelikokoelmasta. Lisäksi kursseihin kuuluu välikoe, kenraalikoe ja kertaus. Jyväskylään pyrkivien valmentaviin kursseihin sisältyy luentoja tilastomatematiikasta ja artikkelikokoelmasta sekä kenraalikoe ja kurssin päättävä kertaus. Opettajien lisäksi Eximian psykologian valmennuskursseilla on tutor, joka on opiskelijan tukena hakuprosessissa sekä aikataulujen ja lukusuunnitelmien teossa. 

Kiinnostuitko psykologian valmennuskurssista?

Lisätietoa psykologian valmennuskurssista saat täyttämällä alla olevan yhteydenottopyynnön. Eximia on sinuun yhteydessä toivomallasi tavalla. Kysy rohkeasti lisää!

Hakeminen ja kelpoisuus

Kursseille voi ilmoittautua Eximian kotisivujen kautta.

Ota yhteyttä oppilaitokseen

Täytä yhteystietosi, jos haluat tietää lisää koulutuksesta Psykologian valmennuskurssi.


Yhteydenottopyynnön avulla saat helposti yhteyden oppilaitokseen.


Oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä. Saat lisätietoja, jotta voit tehdä oikean koulutuspäätöksen.


Yhteydenottopyyntö ei sido sinua mihinkään.

Errors
Vapaaehtoinen
Vapaaehtoinen

Eximia

Eximian valmennuskurssit

Eximia on valmennuskurssijärjestäjä, joka auttaa oikean alan valinnassa. Eximia valmentaa onnistumaan sekä ylioppilaskirjoituksissa että korkeakoulujen valintakokeissa. Eximian valmennustiimi tarjoaa Suomen laajimman valikoiman eripituisia valmennuskursseja sekä eväitä myös itseopiskeluun. Valmennustiimi Eximia Oy on nostettu selkeästi parhaaksi valmennuskurssijärjestäjäksi riippumattomassa tutkimuksessa. Eximian kursseilla...


Lue lisää oppilaitoksesta Eximia

Eximia yhteystiedot

EximiaJämsänkatu 2
00520 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.eximia.fi

Ota yhteyttä oppilaitokseen Eximia