Sivuston käyttötapa: Mobiili

Teologian valmennuskurssi

Eximia
Pituus: Useita vaihtoehtoja
Opiskelukieli: suomi
Opintotuki: Ei
Opiskelumuoto: Osa-aikainen
Koulutuspaikkakunta: Helsinki, Verkko- tai etäopiskelu
Koulutustyyppi: Valmennuskurssit
Koulutuksen järjestäjä: Eximia

Teologian valmennuskurssi

teologian valmennuskurssi

Teologian valmennuskurssi

Teologia selittää ihmisen uskonnolliseen ajatteluun ja toimintaa sekä maailmankatsomukseen liittyviä ilmiöitä. Tieteellinen tieto eri elämänkatsomuksista edistää suvaitsevaisuutta, arvojen ymmärtämistä ja erilaisuuden kunnioittamista. Teologiaa voi opiskella Helsingin ja Joensuun yliopistoissa sekä Åbo Akademissa. Eri yliopistojen valintakokeet poikkeavat huomattavasti toisistaan. Helsingin yliopiston valintakoe koostuu kolmesta eri osasta, joista kaksi ensimmäistä osaa perustuvat valintakoekirjallisuuteen ja kolmas on aineistokoe.

Kurssin sisältö

Eximian teologian valmennuskurssi ohjaa sinut hyviin tuloksiin Helsingin teologisen tiedekunnan valintakokeessa. Valmennuskurssilla käydään läpi valintakoevaatimuksena oleva kirjallisuus, minkä lisäksi tehdään runsaasti valintakoetyyppisiä harjoituksia. Teologian valmennuskurssilla kiinnitetään valintakoekirjojen käsittelyn lisäksi huomiota myös oikeanlaiseen opiskelu- ja vastaustekniikan harjoitteluun. Lisäksi kurssin käyneet saavat kokonaiskuvan valintakoealueesta ja valintakoetyyppisillä tehtävillä harjoittelu auttaa asioiden sisäistämisessä. Teologian kurssiin kuuluu myös valintakoetta simuloiva kenraalikoe, jossa opiskelija pääsee testaamaan osaamistaan ja harjoittelemaan valintakoetilanteessa toimimista. Kurssin päättää intensiivinen kertaus, jossa käydään läpi kenraalikoe ja kerrataan keskeisimmät valintakokeen alueet. 

Kiinnostuitko teologian valmennuskurssista?

Lisätietoa teologian valmennuskurssista saat täyttämällä alla olevan yhteydenottopyynnön. Eximia ottaa sinuun yhteyttä toivomallasi tavalla. Kysy rohkeasti lisää!

Hakeminen ja kelpoisuus

Kurssille voi ilmoittautua Eximian kotisivujen kautta.

Ota yhteyttä oppilaitokseen

Täytä yhteystietosi, jos haluat tietää lisää koulutuksesta Teologian valmennuskurssi.


Yhteydenottopyynnön avulla saat helposti yhteyden oppilaitokseen.


Oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä. Saat lisätietoja, jotta voit tehdä oikean koulutuspäätöksen.


Yhteydenottopyyntö ei sido sinua mihinkään.

Errors
Vapaaehtoinen
Vapaaehtoinen

Eximia

Eximian valmennuskurssit

Eximia on valmennuskurssijärjestäjä, joka auttaa oikean alan valinnassa. Eximia valmentaa onnistumaan sekä ylioppilaskirjoituksissa että korkeakoulujen valintakokeissa. Eximian valmennustiimi tarjoaa Suomen laajimman valikoiman eripituisia valmennuskursseja sekä eväitä myös itseopiskeluun. Valmennustiimi Eximia Oy on nostettu selkeästi parhaaksi valmennuskurssijärjestäjäksi riippumattomassa tutkimuksessa. Eximian kursseilla...


Lue lisää oppilaitoksesta Eximia

Eximia yhteystiedot

Eximia


Jämsänkatu 2
00520 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.eximia.fi

Ota yhteyttä oppilaitokseen Eximia