Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kesän lisähaku on nyt käynnissä! Tutustu haussa oleviin koulutuksiin täällä!

GoXplore Finland

GoXplore Finland

Kiinnostaako työskentelyjakso ulkomailla? Haluatko kokea, miltä vapaaehtoistyö Afrikan eläimiä hoitaen tuntuu? Entä onko vuosi australialaisella farmilla seuraava määränpääsi? 

GoXplore Finland tarjoaa erilaisia työskentelymatkapaketteja maailman eri kolkkiin. Tavoitteena on tarjota pohjoismaalaisille mahdollisuus työskennellä eri kulttuureissa ja tutustua samalla uusiin ihmisiin, kieliin ja tapoihin – hauskanpitoa unohtamatta. GoXploren vankalla kokemuksella viisumien, lentojen ja pakkausjärjestelyjen valmistelut sujuvat huomattavasti helposti.

Pohjoismaisella kokemuksella

GoXplore on Pohjoismaiden johtava Work & Travel -yritys. Yli 15 vuoden kokemuksella yritys on laajentanut toimintansa myös Suomeen ja auttaa maailmalle lähtijöitä mieltä askarruttavissa kysymyksissä ja käytännön järjestelyissä. GoXploren verkkosivut tarjoavat erilaisia yhteydenottomahdollisuuksia kiinnostuneille.

Vaihtelevat työskentelymahdollisuudet

GoXplore Finland tarjoaa erilaisia ohjelmia ulkomailla työskentelyyn, jotka eroavat keskenään niin sisällön, ohjelman pituuden kuin maankin perusteella. Vaihtoehtoja ovat esimerkiksi lumisesongin aikana Kanadan Kalliovuorilla työskentely, vapaaehtoistyö Etelä-Afrikan valkohaita suojellen tai farmityö jopa vuoden työviisumilla Australiassa.

Haluatko lisätietoa GoXplore Finlandin tarjonnasta?

Lisätietoa GoXplore -palvelusta ja siihen kuuluvista työohjelmista saat täyttämällä alla olevan yhteydenottolomakkeen. GoXplore Finland ottaa sinuun yhteyttä toivomallasi tavalla ja vastaa kysymyksiisi henkilökohtaisesti. Kysy rohkeasti lisää!


Koulutukset

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää GoXploresta? Täytä yhteystietosi, niin he ottavat sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot

GoXplore Finland

Pieni Roobertinkatu 9
00130 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.goxplore.fi


Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää GoXploresta? Täytä yhteystietosi, niin he ottavat sinuun yhteyttä.

Arvioinnit

GoXplore Finland ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.