Sivuston käyttötapa: Mobiili

Ammatillinen opettajankoulutus | monimuotototeutus

Haaga-Helia
Yhteenveto
1–1,5 vuotta
AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot
Helsinki, Porvoo, Turku
Alkavat koulutukset
Helsinki
Kevät

Porvoo
Kevät

Turku
Kevät

Video

Ammatillinen opettajankoulutus | monimuotototeutus

Opettajan pedagogiset opinnot (60 op) on ammatillisten oppilaitosten ja ammattikorkeakoulujen opettajille ja opettajiksi aikoville tarpeellinen koulutus, joka tuottaa pedagogisen kelpoisuuden. Valmistuttuasi sinulla on pedagoginen kelpoisuus oman alasi ammatillisen opettajan tehtäviin ammatillisessa oppilaitoksessa tai ammattikorkeakoulussa ja olet oikeutettu käyttämään virallista nimikettä AmO.

Helsingissä voit suorittaa opinnot monimuoto-opiskeluna työn ohessa n. 10 kk–1,5 vuodessa. Helsingissä voit valita lähijaksoissa myös viikonloppuopiskelun sekä verkkopainotteisen opiskelun. Monimuoto-opiskelua toteutetaan lisäksi Turussa ja Porvoossa.

Koulutuksen sisältö

Ammatillisen opettajan koulutusohjelmasta saat laaja-alaista pedagogista osaamista ja voit työskennellä monissa erilaisissa opettamisen ja ohjauksen tehtävissä. Saat tietoa uusista opetus- ja ohjausmenetelmistä ja valmiuksia toimia monenlaisissa oppimisympäristöissä.

Opintoihin kuuluu kasvatustieteellisiä perusopintoja, ammattipedagogisia opintoja ja opetusharjoittelua. Ammatillisen opettajan opinnot kytkeytyvät siis niin opettajan työhön sekä myös muualla yhteiskunnassa ja ammateissa tarvittavaan osaamiseen. Opinnoissa on huomioitu työelämän ja ammatillisen koulutuksen nykyiset ja tulevat tarpeet.

Koulutuksen toteutus

Ammatillisen opettajan opinnot ovat laajuudeltaan 60 opintopistettä. Voit opiskella työn ohessa  ja valmistua joustavasti 12–18 kuukaudessa. Opinnoissa vuorottelevat lähiopetus, verkko-opiskelu, vertaisryhmissä työskentely, itsenäisesti suoritettavat tehtävät ja ryhmätehtävät.

Opetus- ja ohjausharjoittelussa pääset kehittämään osaamistasi käytännössä. Harjoittelun voi suorittaa yhtäjaksoisesti tai useana erillisenä opetustuntina.  Opetusharjoittelun voit tehdä esimerkiksi oppilaitoksessa, työpaikoilla, verkossa, kolmannen sektorin toiminnoissa, simultaatioympäristöissä tai projekteissa oppilaitoksen ja työelämän välillä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ammatillinen opettajankoulutus | monimuotototeutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan osoitteessa www.opintopolku.fi.

Hakijalla tulee useimmissa tapauksissa olla kolme vuotta oman alasi työkokemusta (ei opetustehtävissä) ja korkeakoulututkinto.

Tutkinto / todistus

Ammatillisen opettajan pedagogiset opinnot eivät ole tutkintoon johtavaa koulutusta.

Ammatillinen opettajankoulutus antaa pedagogisen kelpoisuuden opettajan tehtävään. Opinnot suoritettuasi sinulla on pedagoginen kelpoisuus ja olet oikeutettu käyttämään virallista nimikettä AmO, ammatillinen opettaja.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ammatillinen opettajankoulutus | monimuotototeutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Haaga-Helia Twitterissä ja Facebookissa

Haaga-Helia

» Haaga-Helia somessa

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu kouluttaa liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Haluatko olla oman alasi asiantuntija? Haaga-helia tuntee elinkeinoelämän tarpeet ja muutokset – koulutuksesi vastaa ajankohtaisiin haasteisiin. Valmistut edelläkävijäksi, joka sekä hallitsee käytännön taidot että ymmärtää...


Lue lisää oppilaitoksesta Haaga-Helia ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Haaga-Helia

Ratapihantie 13
00520 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.haaga-helia.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Ammatillinen opettajankoulutus | monimuotototeutus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(4,6)
Perustuu 19 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Ammatillinen opettajankoulutus | monimuotototeutus täytä seuraavat tiedot: