Sivuston käyttötapa: Mobiili

Ammatillinen opinto-ohjaajankoulutus | monimuotototeutus

Haaga-Helia
Yhteenveto
1,5 vuotta
Kevät
   
Monimuotototeutus
Helsinki
AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot

Videoesittely

Ammatillinen opinto-ohjaajankoulutus | monimuotototeutus

Haaga-Helian ammatillisessa opettajakorkeakoulussa voi suorittaa ammatillisen opinto-ohjaajan koulutuksen. Koulutus pätevöittää opinto-ohjauksen tehtäviin kaikille kouluasteille Suomessa.

Opinto-ohjaajilla on oppilaitoksissa ja yhteiskunnassa tärkeä rooli. Ohjauksen perustehtävänä on toimia yksilöiden ja yhteisöjen tukena, kun erilaisissa elämäntilanteissa tehdään koulutusta, työuria ja tulevaisuutta koskevia päätöksiä. Ammatillisen opinto-ohjaajan opinnot tuottavat asiantuntemusta, jolle on käyttöä ja tehtäviä kaikissa ohjaustyön tehtävissä.

Ammatilliset opinto-ohjaajat toimivat ammatillisten oppilaitosten, aikuisoppilaitosten ja ammattikorkeakoulujen opinto-ohjauksen tehtävissä. Koulutuksesta saa kelpoisuuden opinto-ohjaajan tehtäviin toisella asteella ja oppilaanohjaajan tehtäviin perusopetuksessa. Koulutus antaa myös hyviä valmiuksia toimia yritysten henkilöstökoulutuksessa ja asiantuntijatehtävissä.

Koulutuksen toteutus

Opinto-ohjaajankoulutus on 60 opintopisteen laajuinen opettajankoulutuksen jatkokoulutus, joka antaa sinulle kelpoisuuden toimia opinto-ohjaajan tehtävissä kaikissa koulumuodoissa. Voit suorittaa noin 1–1,5 vuodessa työn ohessa. Opinnot koostuvat muun muassa lähi- ja verkko-opiskelusta, oppimistehtävien tekemisestä ja tiedonhankinta- ja harjoittelujaksosta sekä kehittämishankkeesta. Koulutuksessa huomioidaan opinto-ohjauksen muuttuvat vaatimukset ja perehdytään opinto-ohjauksen laajaan kenttään.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ammatillinen opinto-ohjaajankoulutus | monimuotototeutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen ja kelpoisuus

Koulutukseen haetaan osoitteessa www.opintopolku.fi.

Hakijalla tulee olla joko ammatillisten tai yhteisten opintojen opettajan kelpoisuus.

Tutkinto / todistus

Ammatillisen opinto-ohjaajan opinnot eivät ole tutkintoon johtavaa koulutusta.

Valmistuneiden nimikkeitä: Opinto-ohjaaja, oppilaanohjaaja

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ammatillinen opinto-ohjaajankoulutus | monimuotototeutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Haaga-Helia Twitterissä ja Facebookissa

Haaga-Helia

» Haaga-Helia somessa

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu kouluttaa liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Haluatko olla oman alasi asiantuntija? Haaga-helia tuntee elinkeinoelämän tarpeet ja muutokset – koulutuksesi vastaa ajankohtaisiin haasteisiin. Valmistut edelläkävijäksi, joka sekä hallitsee käytännön taidot että ymmärtää...


Lue lisää oppilaitoksesta Haaga-Helia ja katso koulutustarjonta täältä

Haaga-Helia yhteystiedot

Haaga-Helia

Ratapihantie 13
00520 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.haaga-helia.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Ammatillinen opinto-ohjaajankoulutus | monimuotototeutus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(4,6)
Perustuu 19 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Ammatillinen opinto-ohjaajankoulutus | monimuotototeutus täytä seuraavat tiedot: