Sivuston käyttötapa: Mobiili

Katso kesällä haussa olevia koulutuksia ja nappaa opiskelupaikka syksylle! 💻✨

Liiketoiminnan teknologiat -koulutus | tradenomi (ylempi AMK)

Haaga-Helia
Yhteenveto
1,5–3 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksy
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Helsinki
Ylemmät AMK-tutkinnot

Video

Liiketoiminnan teknologiat -koulutus | tradenomi (ylempi AMK)

Liiketoiminnan teknologiat -koulutus antaa valmiudet toimia ICT-alan vaativissa asiantuntija- ja johtotehtävissä. Tällaisia tehtäviä ovat muun muassa tietojärjestelmien kehittämisprojektien tai hankkeiden johtaminen, liiketoiminnan digitalisaation suunnittelu- ja johtotehtävät sekä konsultointi- ja koulutustehtävät.

Koulutuksessa opitaan tuottamaan liiketoiminnan tarpeita täyttäviä tietojohtamisen ratkaisuja arvioimalla ja hyödyntämällä uusia teknologioita. Opiskelija kykenee tunnistamaan digitalisoituvan toimintaympäristön tarjoamia mahdollisuuksia sekä soveltamaan niitä tehokkaasti liiketoiminnan uudistamisessa ja tehostamisessa. Koulutus toteutetaan osin suomeksi ja osin englanniksi. Suuntautumisvaihtoehdot ovat:

  • ICT-palveluiden ja tietojärjestelmien kehittäminen
  • digitaaliseen liiketoimintaan (Digital Business Opportunities, engl.)
  • yrittäjyys ja liiketoiminnan kehittäminen.

Asiakaskokemus ja digitaalinen palvelumuotoilu ovat koulutuksen keskeisiä menetelmiä. Koulutuksen aikana kehittyvä yrittäjämäinen asenne mahdollistaa opiskelijalle oman startup-yrityksen perustamisen. Esimerkkinimikkeitä työelämässä ovat projektipäällikkö, tietoarkkitehti, johtava konsultti, tietohallintopäällikkö ja suunnittelija.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Liiketoiminnan teknologiat -koulutus | tradenomi (ylempi AMK), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Liiketoiminnan teknologiat -koulutus,tradenomi (ylempi AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liiketoiminnan teknologiat -koulutus | tradenomi (ylempi AMK)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Haaga-Helia Twitterissä ja Facebookissa

Haaga-Helia

» Haaga-Helia somessa

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu kouluttaa liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Haluatko olla oman alasi asiantuntija? Haaga-helia tuntee elinkeinoelämän tarpeet ja muutokset – koulutuksesi vastaa ajankohtaisiin haasteisiin. Valmistut edelläkävijäksi, joka sekä hallitsee käytännön taidot että ymmärtää...


Lue lisää oppilaitoksesta Haaga-Helia ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Haaga-Helia

Ratapihantie 13
00520 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.haaga-helia.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Liiketoiminnan teknologiat -koulutus | tradenomi (ylempi AMK) ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(4,6)
Perustuu 19 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Liiketoiminnan teknologiat -koulutus | tradenomi (ylempi AMK) täytä seuraavat tiedot: