Sivuston käyttötapa: Mobiili

Oletko hakemassa korkeakouluun? Osallistu Hae korkeakouluun! -digimessuille 17.3.! Tapahtuma on maksuton.

Liiketoiminnan teknologiat -koulutus | tradenomi (ylempi AMK)

Haaga-Helia
Yhteenveto
1,5–3 vuotta
Opintotukikelpoinen
Elokuussa 2019
   
Lähiopetus
Koko-/osa-aikainen
Helsinki
Ylemmät AMK-tutkinnot

Liiketoiminnan teknologiat -koulutus | tradenomi (ylempi AMK)

Liiketoiminnan teknologiat -koulutus | tradenomi (ylempi AMK)

Liiketoiminnan teknologiat -koulutus | tradenomi (ylempi AMK)

Liiketoiminnan teknologiat -koulutus antaa valmiudet toimia ICT-alan vaativissa asiantuntija-, kehitys- ja esimiestehtävissä yrityksissä, yhteisöissä ja julkishallinnossa.

Koulutuksen jälkeen valmistuneet pystyvät tuottamaan liiketoiminnan tarpeita täyttäviä digitalisaation ja tietojohtamisen ratkaisuja arvioimalla ja hyödyntämällä uusia teknologioita. Koulutus antaa valmiudet toimia esimerkiksi:

  • liiketoiminnan digitalisaation suunnittelu- ja johtotehtävissä,
  • tietojärjestelmien kehittämishankkeiden johtajana sekä
  • konsultointi- ja koulutustehtävissä.

Koulutuksen sisältö ja toteutus

Opintojen alussa opiskelija tekee henkilökohtaisen opintosuunnitelman yhdessä ohjaajan kanssa. Opinnoissa voi siis keskittyä kokonaisuuksiin, jotka tukevat omia uratoiveita.

Suuntautumisvaihtoehdot:

ICT-palvelut ja tietojärjestelmät

Valmistuessaan opiskelija osaa johtaa ICT-palvelujen ja järjestelmien kehittämistä soveltamalla palvelunhallinnan parhaita käytäntöjä operatiivisen liiketoiminnan tehostamiseksi. Opiskelija tuntee ICT-palvelujen erilaiset toteuttamistavat ja hallitsee jatkuvan kehittämisen menetelmät.

Digital Business Opportunities (eng.)

This specialization prepares students to recognize and exploit new business opportunities of leading-edge digital technology. The student can assess the maturity of new technologies and apply them in business transformation. S/he masters digital service design methods based on customer experience.

Yrittäjyys ja liiketoiminnan suunnittelu

Valmistuessaan opiskelija osaa luoda liiketoimintasuunnitelman ja rakentaa liiketoimintaa edistävän verkoston. Opiskelija osaa hyödyntää innovointimenetelmiä, tunnistaa arvoa tuottavia liiketoimintamahdollisuuksia, luoda ideasta ratkaisun ja viedä sen markkinoille tuloksellisesti.

Tutkinto on suunniteltu suoritettavaksi työn ohessa 1,5–3 vuodessa. Opiskelu koostuu työelämälähtöisistä tehtävistä, lähitapaamisista ja opinnäytetyön tekemisestä. Lähitapaamiset toteutetaan pääsääntöisesti arki-iltoina ja viikonloppuina. Lisäksi osa lähitapaamisista toteutetaan koko päivän kestoisena intensiiviopetuksena. Opinnoissa hyödynnetään virtuaalisia oppimisympäristöjä. Tämä koulutus toteutetaan osin suomeksi ja osin englanniksi.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Liiketoiminnan teknologiat -koulutus | tradenomi (ylempi AMK), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Liiketoiminnan teknologiat -koulutus,tradenomi (ylempi AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liiketoiminnan teknologiat -koulutus | tradenomi (ylempi AMK)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Haaga-Helia Twitterissä ja Facebookissa

Haaga-Helia

» Haaga-Helia somessa

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu kouluttaa liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Haluatko olla oman alasi asiantuntija? Haaga-helia tuntee elinkeinoelämän tarpeet ja muutokset – koulutuksesi vastaa ajankohtaisiin haasteisiin. Valmistut edelläkävijäksi, joka sekä hallitsee käytännön taidot että ymmärtää...


Lue lisää oppilaitoksesta Haaga-Helia ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Haaga-Helia

Ratapihantie 13
00520 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.haaga-helia.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Liiketoiminnan teknologiat -koulutus | tradenomi (ylempi AMK) ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(4,6)
Perustuu 18 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Kylteriksi kauppikseen 2021?

Markkinoiden edullisin – Kauppisnetti Koti. Valmennuskurssilla yli 1500 tehtävää, uudistetut opetusvideot, 7 harjoituskoetta ja edistymiskäyrä.

Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Liiketoiminnan teknologiat -koulutus | tradenomi (ylempi AMK) täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: