Sivuston käyttötapa: Mobiili

Katso kesällä haussa olevia koulutuksia ja nappaa opiskelupaikka syksylle! 💻✨

Liikunta-alan koulutus | liikunnanohjaaja (ylempi AMK)

Haaga-Helia
Yhteenveto
1,5 – 2 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksy
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Monimuotototeutus
Vierumäki
Ylemmät AMK-tutkinnot

Video

Liikunnanohjaaja

Liikunta-alan koulutus | liikunnanohjaaja (ylempi AMK)

Liikunta-alan YAMK-koulutuksen tavoitteena on parantaa opiskelijan johtamis- ja kehittämisvalmiuksia liikunta-alalla. Suuntautumisvaihtoehtoja on kolme:

  • liikuntajohtaminen
  • valmennus
  • kunto- ja terveysliikunta.

Liikuntajohtamisen suuntautumisessa tavoitteena on kehittää opiskelijan johtamis-, viestintä- ja markkinointivalmiuksia liikunta- ja hyvinvointipalveluyritysten, liikunnan kansalaisjärjestöjen sekä kunnallisen liikuntatoimen vaativissa asiantuntija-, kehittämis- ja johtotehtävissä.

Valmennuksen suuntautumisessa tavoitteena on kehittää opiskelijan valmiuksia toimia liikunta-alan vaativissa valmentajatehtävissä sekä muissa valmennuksen asiantuntijatehtävissä. Lähtökohtana on urheilijalähtöinen valmennus ja tavoitteena on tuottaa ja soveltaa tietoa käytän-töön valmentajan omassa toimintaympäristössä.

Kunto- ja terveysliikunnan suuntautumisessa tavoitteena on edistää ihmisten kokonaisvaltaista hyvinvointia kehittämällä opiskelijan valmiuksia ja osaamista toimia kunto- ja terveysliikuntapalveluja tuottavien organisaatioiden asiantuntija-, kehittämis-  ja johtotehtävissä. Opinnoissa suunnitellaan ja toteutetaan terveysliikuntainterventioita sekä arvioidaan niiden vaikuttavuutta.

Valmistuneiden esimerkkinimikkeitä työelämässä ovat toiminnanjohtaja, liikuntapäällikkö, liikuntatoimenjohtaja, valmennuksen johtaja, valmentaja, yrittäjä, hyvinvointiasiantuntija, terveysliikuntakoordinaattori, hyvinvointijohtaja ja terveysliikuntasuunnittelija.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Liikunta-alan koulutus | liikunnanohjaaja (ylempi AMK), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi

Tutkinto / todistus

Liikunnanohjaaja (YAMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liikunta-alan koulutus | liikunnanohjaaja (ylempi AMK)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Opiskelijatarinat

Heidin opiskelutarina

Työelämälähtöinen ja monipuolinen - näin kunto- ja terveysliikunnan suuntautumisopinnoissa opiskeleva Heidi Haapiainen kuvailee Haaga-Helian Liikunta-alan Master-opintoja.Haaga-Helia Twitterissä ja Facebookissa

Haaga-Helia

» Haaga-Helia somessa

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu kouluttaa liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Haluatko olla oman alasi asiantuntija? Haaga-helia tuntee elinkeinoelämän tarpeet ja muutokset – koulutuksesi vastaa ajankohtaisiin haasteisiin. Valmistut edelläkävijäksi, joka sekä hallitsee käytännön taidot että ymmärtää...


Lue lisää oppilaitoksesta Haaga-Helia ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Haaga-Helia

Ratapihantie 13
00520 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.haaga-helia.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Liikunta-alan koulutus | liikunnanohjaaja (ylempi AMK) ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(4,6)
Perustuu 19 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
Heidin opiskelutarina
Haaga-Helia

Työelämälähtöinen ja monipuolinen - näin kunto- ja terveysliikunnan suuntautumisopinnoissa opiskeleva Heidi Haapiainen kuvailee Haaga-Helian Liikunta-alan Master-opintoja.

Lue lisää
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Liikunta-alan koulutus | liikunnanohjaaja (ylempi AMK) täytä seuraavat tiedot: