Sivuston käyttötapa: Mobiili

Matkailun liikkeenjohdon koulutus | restonomi | päivätoteutus

Haaga-Helia
Yhteenveto
3,5 vuotta
suomi
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Helsinki
AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Video

Haaga-Helia, Suomen johtava restonomikouluttaja

Matkailun liikkeenjohdon koulutus | restonomi | päivätoteutus

Kiinnostaako Sinua ura matkailualan asiantuntija-, myynti- tai kehittämistehtävissä tai yrittäjänä? Toteuta unelmasi - opiskele restonomiksi Haagassa restonomikampuksella!

Miten matkailualalla tehdään kannattavaa liiketoimintaa asiakaslähtöisesti? Matkailun liikkeenjohdon koulutus profiloituu monipuolisten, työelämälähtöisten osaamisten tuottamiseen alati muuttuvalla ja kehittyvällä matkailualalla. Matkailun liikkeenjohdon koulutusta on tarjolla Suomessa vain Haaga-Helian Haagan restonomikampuksella. Koulutuksen sisältöjä toteutetaan aktiivisessa yhteistyössä matkailualan toimijoiden kanssa.

Koulutuksen toteutus

Opintojen keskeisen sisällön muodostavat erikoistumisalaopinnot, joissa opiskelija keskittyy tärkeimpien ammattiosaamisten saavuttamiseen ja ammatillisen profiilin omaksumiseen.

Päivätoteutuksessa vaihtoehtoja on kaksi:

  • Competitive Tourism Destinations tai
  • Developing Transportation, Travel Agency and Event Management Business

monimuotototeutuksessa yksi:

  • Digitaalinen matkailumaailma

Täydentävissä opintojaksoissa kehitytään lisää mm. myynnissä, laskentatoimessa, johtamisessa ja viestinnässä. Kansainvälisyys on alalla välttämättömyys ja siksi osa opinnoista toteutetaan englanniksi. Opinnoissa on myös hyvät mahdollisuudet vaihto-opiskeluun, työharjoitteluihin sekä kaksoistutkinto- ja Aviation Management -opintoihin ulkomailla.

Valmistuvat restonomit työskentelevät matkailualalla asiantuntija-, myynti- ja kehittämistehtävissä, esimiehinä tai yrittäjinä ja heillä on vahva käsitys siitä miten matkailualalla tehdään kannattavaa liiketoimintaa. Matkailun liikkeenjohdon koulutuksesta valmistunut restonomi työllistäjiä: kaupunkien ja alueiden julkiset matkailutoimijat, matkailukeskukset, matkatoimistot, matkanjärjestäjät, kongressi- ja messujärjestäjät, liikennepalvelut, ohjelmapalveluyritykset, tapahtumanjärjestäjät, käyntikohteet, nähtävyydet.

Valmistuneiden nimikkeitä

  • Matkailupalvelujen tuottaja
  • Matkatoimistonjohtaja
  • Yrittäjä
  • Matkailupäällikkö

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Matkailun liikkeenjohdon koulutus | restonomi | päivätoteutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi

Tutkinto / todistus

Restonomi AMK

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Matkailun liikkeenjohdon koulutus | restonomi | päivätoteutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Haaga-Helia Twitterissä ja Facebookissa

Haaga-Helia

» Haaga-Helia somessa

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu kouluttaa liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Haluatko olla oman alasi asiantuntija? Haaga-helia tuntee elinkeinoelämän tarpeet ja muutokset – koulutuksesi vastaa ajankohtaisiin haasteisiin. Valmistut edelläkävijäksi, joka sekä hallitsee käytännön taidot että ymmärtää...


Lue lisää oppilaitoksesta Haaga-Helia ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Haaga-Helia

Ratapihantie 13
00520 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.haaga-helia.fi

Arvioinnit

Keskiarvo: 4,5

Perustuu 2 arviointiin

Tyytyväinen
(4)
Olen viihtynyt erittäin hyvin Haagassa, Matkailualan liikkeenjohdon linjalla. Pidän siitä, että koulu kannustaa opiskelijoita kansainvälisyyteen. Se tarjoaa erittäin hyvät opiskelijavaihtomahdollisuudet ja rohkaisee opiskelijoita työharjoitteluun ulkomailla. Opintoihin kuuluu myös paljon englanninkielisiä kursseja, mikä edistää runsaasti kielita...
Näytä kokonaan
Matkailualalle
(5)
Opiskelu matkailun liikkeenjohdon koulutusohjelmassa on ollut erittäin mielenkiintoista. Alan laaja-alaisuus on valtava ja opetuksen monipuolisuus on yllättänyt. Opiskelukielinä ovat suomi ja englanti. Opinnot sisältävät hyvin monipuolisia opetus- ja oppimistapoja. Alan ammattilaisten luentoja on hyvin usein. Näitä ovat esim. eri matkailupalvelu...
Näytä kokonaan
Arvioinnit
Arvioinnit
(4,5)
Perustuu 2 arviointiin
Näytä koulutuksen arvioinnit
Oppilaitoksen arvioinnit
(4,6)
Perustuu 19 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Matkailun liikkeenjohdon koulutus | restonomi | päivätoteutus täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: