Sivuston käyttötapa: Mobiili

Katso kesällä haussa olevia koulutuksia ja nappaa opiskelupaikka syksylle! 💻✨

Palveluliiketoiminnan johtamisen ja kehittämisen koulutus (ylempi AMK)

Haaga-Helia
Yhteenveto
1,5–3 vuotta
Syksy
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Monimuotototeutus
Helsinki
Ylemmät AMK-tutkinnot

Video

Palveluliiketoiminnan johtamisen ja kehittämisen koulutus (ylempi AMK)

veluliiketoiminnan johtamisen ja kehittämisen koulutus antaa valmiudet toimia vaativissa asiantuntija-, kehittämis- ja johtotehtävissä palvelualoilla, esimerkiksi matkailu-, hotelli- ja ravintolaliiketoiminnassa. Koulutus sopii restonomin (AMK), tradenomin (AMK) tai muun soveltuvan korkeakoulututkinnon suorittaneelle henkilölle, joka työskentelee palveluliiketoiminnan piirissä. Valmistuvien nimike on restonomi (ylempi AMK) ja kansainvälisissä yhteyksissä Master of Hospitality Management.

Opinnot parantavat opiskelijan kykyä kehittää kilpailukykyisiä palvelutuotteita ja -konsepteja sekä tarjoavat uusia työkaluja ja -menetelmiä liiketoiminnan kehittämiseen. Opiskelija voi suuntautua opinnoissaan seuraavien teemojen mukaan:

  • Myynnin ja asiakaskokemuksen johtaminen
  • Viestinnän ja markkinoinnin johtaminen
  • Digitaalisen liiketoiminnan mahdollisuudet
  • Elämystalous ja palveluiden kehittäminen
  • Johtajuus ja henkilöstövoimavarat
  • Strateginen ajattelu ja johtaminen
  • Yrittäjämäinen liiketoiminnan johtaminen

Tutkinto on suunniteltu suoritettavaksi työn ohessa 1,5–3 vuodessa henkilökohtaisen opintosuunnitelman mukaisesti. Opiskelu koostuu työelämälähtöisistä tehtävistä, lähitapaamisista ja opinnäytetyön tekemisestä. Lähitapaamiset toteutetaan pääsääntöisesti arki-iltoina ja viikonloppuina. Lisäksi osa lähitapaamisista toteutetaan koko päivän kestoisena intensiiviopetuksena. Koulutus toteutetaan osin suomeksi ja osin englanniksi. Valmistuneiden esimerkkinimikkeitä ovat asiakkuuspäällikkö, kehitysjohtaja, palvelumuotoilija, ketjujohtaja ja ravintolatoimenjohtaja.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Palveluliiketoiminnan johtamisen ja kehittämisen koulutus (ylempi AMK), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Restonomi (ylempi AMK), Master of Hospitality Management

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Palveluliiketoiminnan johtamisen ja kehittämisen koulutus (ylempi AMK)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Haaga-Helia Twitterissä ja Facebookissa

Haaga-Helia

» Haaga-Helia somessa

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu kouluttaa liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Haluatko olla oman alasi asiantuntija? Haaga-helia tuntee elinkeinoelämän tarpeet ja muutokset – koulutuksesi vastaa ajankohtaisiin haasteisiin. Valmistut edelläkävijäksi, joka sekä hallitsee käytännön taidot että ymmärtää...


Lue lisää oppilaitoksesta Haaga-Helia ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Haaga-Helia

Ratapihantie 13
00520 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.haaga-helia.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Palveluliiketoiminnan johtamisen ja kehittämisen koulutus (ylempi AMK) ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(4,6)
Perustuu 19 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Palveluliiketoiminnan johtamisen ja kehittämisen koulutus (ylempi AMK) täytä seuraavat tiedot: