Sivuston käyttötapa: Mobiili

Katso kesällä haussa olevia koulutuksia ja nappaa opiskelupaikka syksylle! 💻✨

Restonomi (AMK) I päivätoteutus

Haaga-Helia
Yhteenveto
3,5 vuotta
Syksy
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Helsinki
AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Video

Restonomin työharjoittelua suorittava opiskelija avaa oven hotelliin saapuvalle parille

Restonomi (AMK) I päivätoteutus

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu on johtava ja kansainvälisesti tunnettu restonomikouluttaja.  Voit opiskella Helsingissä tai Porvoossa ja valita joko päivä- tai monimuoto-opinnot. Haagan restonomikampuksen majoitus-, ravintola- ja matkailuliiketoimintaan painottuva koulutus profiloituu monipuolisten liikkeenjohdollisten taitojen tuottamiseen. Porvoon kansainvälisellä kampuksella opiskelijat työskentelevät inspiroivassa ympäristössä, jossa heillä on ainutlaatuinen mahdollisuus hyödyntää opinnoissaan Porvoon restonomikampuksen asiantuntijuutta kestävän matkailun, aviation-liiketoiminnan sekä modernin markkinoinnin edelläkävijänä.

Uudistunut restonomikoulutus tarjoaa sinulle mahdollisuuden muotoilla restonomin oppimispolkuasi eri osaamiskokonaisuuksien ympärille oman kiinnostuksesi mukaan sekä yhdistää opintoihisi osaamista myös muista Haaga-Helian tutkinnoista. Opintoja toteutetaan melko runsaasti myös englanniksi.

Koulutuksen keskeisen sisällön muodostavat suuntautuminen sekä asiantuntijaopinnot, joissa opiskelija luo oman ammatillisen profiilinsa. Voit valita suuntautumisesi restonomin oppimispolullasi seuraavista:

  • Ravintolaliiketoiminta (Hki, päivä)
  • Majoitusliiketoiminta (Hki, päivä)
  • Matkailuliiketoiminta (Hki, päivä)
  • Majoitus- ja ravintolaliiketoiminnan kehittäminen (Hki, monimuoto)
  • Matkailupalvelut (Porvoo, päivä)
  • Tapahtumapalvelut (Porvoo, päivä)
  • Vastuullisten matkailupalveluiden kehittäminen (Porvoo, monimuoto)

Riippuen opintosuunnitelmastasi on mahdollista valita restonomitutkinnon suuntautuminen toiselta Haaga-Helian restonomikampukselta tai englanninkielisistä koulutuksista.Tutkinto yhdistettynä työkokemukseen antaa restonomille hyvät valmiudet toimia palvelualan, erityisesti majoitusliikkeiden, tapahtuma- ja ravintolayritysten ja alan sidosryhmien esimies-, asiantuntija-, suunnittelu-, opetus-, myynti ja kehittämistehtävissä sekä yrittäjänä niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Restonomi (AMK) I päivätoteutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi

Tutkinto / todistus

Restonomi (AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Restonomi (AMK) I päivätoteutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Haaga-Helia Twitterissä ja Facebookissa

Haaga-Helia

» Haaga-Helia somessa

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu kouluttaa liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Haluatko olla oman alasi asiantuntija? Haaga-helia tuntee elinkeinoelämän tarpeet ja muutokset – koulutuksesi vastaa ajankohtaisiin haasteisiin. Valmistut edelläkävijäksi, joka sekä hallitsee käytännön taidot että ymmärtää...


Lue lisää oppilaitoksesta Haaga-Helia ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Haaga-Helia

Ratapihantie 13
00520 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.haaga-helia.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Restonomi (AMK) I päivätoteutus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(4,6)
Perustuu 19 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Restonomi (AMK) I päivätoteutus täytä seuraavat tiedot: