Sivuston käyttötapa: Mobiili

Katso kesällä haussa olevia koulutuksia ja nappaa opiskelupaikka syksylle! 💻✨

Restonomi | matkailu- ja tapahtuma-ala | monimuotototeutus

Haaga-Helia
Yhteenveto
Henkilökohtaistamisen mukaan
Syksy 2022
   
Monimuotototeutus
Porvoo
AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot

Restonomi | matkailu- ja tapahtuma-ala | monimuotototeutus

Porvoon kampuksen vastuullisten matkailu- ja tapahtumapalveluiden kehittämiseen ja verkostojohtamiseen painottuva koulutus profiloituu asiakkaiden palvelupolun ymmärtämiseen sekä kannattavien ja kestävien tuote-ja palveluratkaisujen kehittämiseen yhdessä yritysten ja sidosryhmien kanssa. Tiivis yhteistyö elinkeinoelämän kanssa konkretisoituu projektitöinä, työharjoitteluina ja yritysvierailuina sekä opinnäytetyössä.

Restonomi on vieraanvaraisuuden vastuullinen visionääri ja sydämellistämisen osaaja! Porvoon kansainvälisellä kampuksella opiskelijat työskentelevät monikulttuurisessa ja inspiroivassa ympäristössä, jossa heillä on ainutlaatuinen mahdollisuus hyödyntää opinnoissaan kampuksen asiantuntijuutta kestävän matkailun, lentoliiketoiminnan sekä modernin markkinoinnin edelläkävijänä.

Vuonna 2022 uudistuva restonomikoulutus tarjoaa opiskelijalle mahdollisuuden muotoilla restonomin oppimispolkua eri osaamiskokonaisuuksien ympärille oman kiinnostuksen mukaan sekä yhdistää opintoihin osaamista myös Haagan kampuksen restonomikoulutuksesta sekä muista Haaga-Helian tutkinnoista.

Koulutuksen tavoite

Koulutuksen tavoitteena on, että opiskelija muodostaa itselleen selkeän käsityksen matkailu- ja tapahtumapalveluiden asiantuntijatehtävissä vaadittavasta asiakaskeskeisestä ja tuloksellisesta toiminnasta. Opiskelija ymmärtää eri sektoreiden liiketoimintaa, verkostojen toiminta- ja ansaintalogiikkaa sekä osaa toimia vastuullisesti. Opiskelija osaa soveltaa oppimaansa alan yritysten ja muiden sidosryhmien kehittämiseksi. Opiskelija kasvaa opintojensa aikana laaja-alaiseen ammatilliseen ajatteluun ja loogiseen työskentelyyn kykeneväksi osaajaksi. Tutkinto yhdistettynä työkokemukseen antaa restonomille hyvät valmiudet edetä urallaan. Valmistuneen restonomin työkenttä on koko maailma.

Opintojen sisältö

Koulutuksen keskeisen sisällön muodostavat suuntautuminen sekä asiantuntijaopinnot, joissa opiskelija keskittyy tärkeimpien osaamisten saavuttamiseen ja luo oman ammatillisen profiilinsa.

Opintojen rakenne:

  • Avainosaamiset 80 op
  • Asiantuntijaosaamiset 85 op
  • Työharjoittelu 30 op
  • Opinnäytetyö 15 op

Yhteensä 210 op

Suuntautumisvaihtoehdot

Opiskelija voi valita suuntautumiseksi (30 op) ensisijaisesti jonkin seuraavista Porvoossa tarjottavista suuntautumisvaihtoehdoista:

  • Matkailupalvelut (päiväopinnot)
  • Tapahtumapalvelut (päiväopinnot)
  • Vastuullisten matkailupalveluiden kehittäminen (monimuoto-opinnot)

Opintojen toteutus

Opetussuunnitelman sisältö suunnitellaan ja toteutetaan aktiivisessa yhteistyössä elinkeinon toimijoiden kanssa. Vahvasti työelämälähtöisen ja osaamisperusteisen opetussuunnitelman keskiössä on opiskelija, joka haluaa kehittyä matkailu- tai tapahtuma-alan ammattilaiseksi. Opintojaksot sisältävät lähiopetuksen lisäksi muun muassa itsenäistä opiskelua, etäopintoja, työssä oppimista, projekteja ja verkko-oppimista.

Monimuoto-opintojen osaamiset ja suoritustavat on suunniteltu opiskelijalle, jolla on jo matkailu- ja tapahtuma-alan tuntemusta tai muuten kattavaa työkokemusta. Opinnot sopivatkin urakehitystä tavoittelevalle sekä alan vaihtajille. Koulutus on suunniteltu siten, että opiskelija voi opiskella ja olla samalla päätoimisesti töissä. Opiskelu edellyttää kuitenkin myös monimuoto-opiskelijalta mittavaa ajallista panostusta opintoihin.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Restonomi | matkailu- ja tapahtuma-ala | monimuotototeutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Lisähaku: 8.6.–13.7.2022 klo 15

Tutkinto / todistus

Restonomi, AMK

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Restonomi | matkailu- ja tapahtuma-ala | monimuotototeutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Haaga-Helia Twitterissä ja Facebookissa

Haaga-Helia

» Haaga-Helia somessa

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu kouluttaa liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Haluatko olla oman alasi asiantuntija? Haaga-helia tuntee elinkeinoelämän tarpeet ja muutokset – koulutuksesi vastaa ajankohtaisiin haasteisiin. Valmistut edelläkävijäksi, joka sekä hallitsee käytännön taidot että ymmärtää...


Lue lisää oppilaitoksesta Haaga-Helia ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Haaga-Helia

Ratapihantie 13
00520 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.haaga-helia.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Restonomi | matkailu- ja tapahtuma-ala | monimuotototeutus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(4,6)
Perustuu 19 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Restonomi | matkailu- ja tapahtuma-ala | monimuotototeutus täytä seuraavat tiedot: