Uudistimme ammatinvalintatestimme – kokeile uutta testiä täällä!

Ylemmät AMK-tutkinnot

Strategiatyö organisaatioissa -koulutus | Tradenomi (YAMK)

Haaga-Helia, Verkossa
Pituus
1,5–3 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Etätoteutus
Pituus
1,5–3 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Etätoteutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Strategiatyö organisaatioissa -koulutus | Tradenomi (YAMK)

Strategiatyö organisaatioissa

Strategiatyö organisaatioissa -koulutus antaa valmiudet toimia vaativissa strategiaprosessien asiantuntija-, kehitys- ja esimiestehtävissä, liiketoiminnan suunnittelu- ja johtotehtävissä tai jonkin toiminnon vetäjänä tai itsenäisenä yrittäjänä. Koulutuksen jälkeen valmistuneet osaavat suunnitella ja toteuttaa strategiaprosesseja, johtaa muutosta sekä kehittää organisaation toimintaa ja kilpailukykyä eri osa-alueilla ja erilaisissa toimintaympäristöissä.

Strategiatyö organisaatioissa -koulutus järjestetään kokonaan verkossa, mikä mahdollistaa joustavan etäopiskelun. Koulutuskokonaisuuteen on valittu aiheen kannalta keskeisimmät opintojaksot ja ne on aikataulutettu niin, että myös työssäkäyvä opiskelija voi valmistua puolessatoista vuodessa.

Opinnoissa opiskelija kehittää vaativassa asiantuntija- ja kehitystyössä edellytettävää ydinosaamista sekä strategiatyöhön liittyvää syventävää osaamista. Opinnot vahvistavat opiskelijoiden kykyä soveltaa uutta tutkimustietoa omaan toimintaympäristöönsä.

Ydinosaamisen opinnot keskittyvät tutkimus- ja kehittämistaitoihin sekä osaamisiin, joita tarvitaan kehityshankkeissa ja muutosjohtamisessa. Opinnot vahvistavat opiskelijan analyyttistä ja kriittistä ajattelua sekä ongelmanratkaisutaitoja. Suuntautumisopinnot kehittävät strategiaprosessin suunnittelussa ja johtamisessa tarvittavia taitoja. Opinnot vahvistavat opiskelijoiden kykyä soveltaa uutta tutkimustietoa omaan toimintaympäristöönsä. Syventävissä opinnoissa opiskelijat perehtyvät alastrategioihin ja strategiaprosesseissa keskeisiin johtamiskäytänteisiin.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Strategiatyö organisaatioissa -koulutus | Tradenomi (YAMK), voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Etätoteutus
  • Verkossa
  • Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Tradenomi (ylempi AMK)

Haaga-Helia Twitterissä ja Facebookissa

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Strategiatyö organisaatioissa -koulutus | Tradenomi (YAMK)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Haaga-Helia
Ratapihantie 13
00520 Helsinki

Haaga-Helia avaa ovet työelämään!

In English Haaga-Helia ammattikorkeakoulu kouluttaa liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Haluatko olla oman alasi asiantuntija? Haaga-Helia tuntee elinkeinoelämän tarpeet ja muutokset – koulutuksesi vastaa ajankohtaisiin haasteisiin. Valmistut edelläkävijäksi, joka sekä hallitsee käytännön taidot...

Lue lisää oppilaitoksesta Haaga-Helia ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu