Sivuston käyttötapa: Mobiili

Strategiatyö organisaatioissa -koulutus | tradenomi (ylempi AMK)

Haaga-Helia
Yhteenveto
1,5–3 vuotta
Syksy
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Etätoteutus
Verkossa
Ylemmät AMK-tutkinnot
Strategiatyö organisaatioissa

Strategiatyö organisaatioissa -koulutus | tradenomi (ylempi AMK)

Strategiatyö organisaatioissa -koulutus antaa valmiudet toimia vaativissa strategiaprosessien asiantuntija-, kehitys- ja esimiestehtävissä, liiketoiminnan suunnittelu- ja johtotehtävissä tai jonkin toiminnon vetäjänä tai itsenäisenä yrittäjänä. Koulutuksen jälkeen valmistuneet osaavat suunnitella ja toteuttaa strategiaprosesseja, johtaa muutosta sekä kehittää organisaation toimintaa ja kilpailukykyä eri osa-alueilla ja erilaisissa toimintaympäristöissä.

Strategiatyö organisaatioissa -koulutus järjestetään kokonaan verkossa, mikä mahdollistaa joustavan etäopiskelun. Koulutuskokonaisuuteen on valittu aiheen kannalta keskeisimmät opintojaksot ja ne on aikataulutettu niin, että työssäkäyvä opiskelija voi valmistua kahdessa vuodessa.

Opinnoissa opiskelija kehittää vaativassa asiantuntija- ja kehitystyössä edellytettävää ydinosaamista sekä strategiatyöhön liittyvää syventävää osaamista. Opinnot vahvistavat opiskelijoiden kykyä soveltaa uutta tutkimustietoa omaan toimintaympäristöönsä.

Koulutuksen sisältö ja suuntautuminen

Koulutuksen laajuus on 90 op ja koulutus suoritetaan 1,5–3 vuodessa työn ohella. Opetuskielet ovat suomi ja englanti. Koulutus rakentuu ydinosaamisen opinnoista sekä syventävistä ammatillisista opinnoista.

  • Ydinosaamisen opinnot keskittyvät tutkimus- ja kehittämistaitoihin sekä osaamisiin, joita tarvitaan kehityshankkeissa ja muutosjohtamisessa. Opinnot vahvistavat opiskelijan analyyttistä ja kriittistä ajattelua sekä ongelmanratkaisutaitoja.
  • Syventävät ammatilliset opinnot kehittävät strategiaprosessin suunnittelussa ja johtamisessa tarvittavia taitoja. Opinnot vahvistavat opiskelijoiden kykyä soveltaa uutta tutkimustietoa omaan toimintaympäristöönsä.

Suuntautumisen opinnot ja sen aihepiiristä tehtävä opinnäytetyö muodostavat suurimman osan Master-opinnoista. Strategiatyö organisaatioissa -koulutuksessa suuntautuminen on ennalta määritelty: Strateginen ajattelu ja johtaminen.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Strategiatyö organisaatioissa -koulutus | tradenomi (ylempi AMK), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Tradenomi (ylempi AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Strategiatyö organisaatioissa -koulutus | tradenomi (ylempi AMK)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Haaga-Helia Twitterissä ja Facebookissa

Haaga-Helia

» Haaga-Helia somessa

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu kouluttaa liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Haluatko olla oman alasi asiantuntija? Haaga-helia tuntee elinkeinoelämän tarpeet ja muutokset – koulutuksesi vastaa ajankohtaisiin haasteisiin. Valmistut edelläkävijäksi, joka sekä hallitsee käytännön taidot että ymmärtää...


Lue lisää oppilaitoksesta Haaga-Helia ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Haaga-Helia

Ratapihantie 13
00520 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.haaga-helia.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Strategiatyö organisaatioissa -koulutus | tradenomi (ylempi AMK) ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(4,6)
Perustuu 19 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Strategiatyö organisaatioissa -koulutus | tradenomi (ylempi AMK) täytä seuraavat tiedot: