Sivuston käyttötapa: Mobiili

Katso kesällä haussa olevia koulutuksia ja nappaa opiskelupaikka syksylle! 💻✨

Tietojenkäsittelyn koulutus | tradenomi | päivätoteutus

Haaga-Helia
Yhteenveto
3,5 vuotta
Syksy
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Helsinki
AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Video

Tietojenkäsittelyn koulutus | tradenomi | päivätoteutus

Haaga-Helian tietojenkäsittelyn tradenomina olet työnantajien arvostama IT-asiantuntija, joka työskentelee eri kehittämistehtävissä erilaisissa yrityksissä ja organisaatioissa. Haaga-Heliassa voit yhdistää teknologian ja liiketoiminnan osaamiset oppimispolullasi.

Uudistettu tietojenkäsittelyn tradenomikoulutus vastaa entistä paremmin työelämän tarpeisiin ja tarjoaa sinulle mahdollisuuden muotoilla omia opintojasi joustavasti. Voit suunnitella henkilökohtaisen oppimispolkusi ja valita osaamista Haaga-Helian koulutustarjonnasta yli tutkintorajojen. Haaga-Heliassa voit rakentaa myös esimerkiksi yrittäjyyttä osana oppimispolkuasi.

Tietojenkäsittelyn tradenomikoulutuksessa hankit ensin perusosaamisen digitaalisista palveluista, ICT-infrasta ja pilvipalveluista, ohjelmistojen kehittämisestä sekä näiden yhteydestä liiketoimintaan. Sen jälkeen suuntaat opintojasi johonkin neljästä teemasta (suuntautumisvaihtoehdot). Ammatillinen osaamisesi kehittyy aidoissa työtilanteissa, kuten yrityksille tehtävissä projektitöissä ja työharjoittelussa. Samalla voit verkostoitua IT-alan työnantajien kanssa. Voit suorittaa opintoja sekä lähi- että verkko-opintoina yhdessä muiden kanssa tai itsenäisesti. 

Voit rakentaa tietojenkäsittelyn tradenomin oppimispolkusi seuraavien teemojen ympärille:

  • Digitaaliset palvelut:käyttöliittymät, käytettävyys, palvelumuotoilu 
  • Ohjelmistokehitys:Full stack, Back end ,Front end, tietokannat 
  • ICT-infra ja pilvipalvelut:järjestelmät, pilvipalvelut, tietoturva 
  • ICT ja liiketoiminta:IT-konsultointi, tietohallinto, tietojärjestelmät, data-analytiikka 

Koulutuksestamme voit valmistua esimerkiksi digitalisaation asiantuntijaksi, osaavaksi koodariksi, järjestelmäasiantuntijaksi tai liiketoiminnan kehittäjäksi. Kansainvälisellä ja nopeasti kehittyvällä alalla on monipuoliset työmahdollisuudet. Työelämässä kaivataan teknologioihin ja koodaukseen keskittyviä ammattilaisia, luovia tekijöitä sekä ihmisten tarpeista ja liiketoiminnan kehittämisestä kiinnostuneita monialaisia osaajia. Esimerkkinimikkeitä työelämässä ovat mm. järjestelmäasiantuntija, pilvipalveluasiantuntija, projektipäällikkö, tietohallintopäällikkö, sovellusarkkitehti, tietoturva-asiantuntija, data-analyytikko, käyttöliittymäsuunnittelija ja ohjelmistokehittäjä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tietojenkäsittelyn koulutus | tradenomi | päivätoteutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi

Tutkinto / todistus

Tradenomi AMK

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tietojenkäsittelyn koulutus | tradenomi | päivätoteutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Opiskelijatarinat

Valmis tekemään töitä unelmien eteen!

"Jos tietojenkäsittely tuntuu hyvältä vaihtoehdolta, kannattaa ehdottomasti lähteä opiskelemaan sitä. Mielestäni ei kannata stressata, vaikka pohjalla olisi lukio ammattikoulun sijaan; itse en koe olevani lukiopohjalta mitenkään datanomeja heikommilla."

Lue lisää Minnan opiskelusta Haaga-Heliassa.Haaga-Helia Twitterissä ja Facebookissa

Haaga-Helia

» Haaga-Helia somessa

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu kouluttaa liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Haluatko olla oman alasi asiantuntija? Haaga-helia tuntee elinkeinoelämän tarpeet ja muutokset – koulutuksesi vastaa ajankohtaisiin haasteisiin. Valmistut edelläkävijäksi, joka sekä hallitsee käytännön taidot että ymmärtää...


Lue lisää oppilaitoksesta Haaga-Helia ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Haaga-Helia

Ratapihantie 13
00520 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.haaga-helia.fi

Arvioinnit

Keskiarvo: 5

Perustuu 1 arviointiin

Krisse
Haaga-Helian tietojenkäsittelyn koulutus sisälsi paljon työelämälähtöistä opiskelua, kuten paljon ryhmätöitä ja mahdollisuuksia projektipäällikön rooleihin, josta on ollut suuri hyöty töitä hakiessa. Vaikka minulla oli lukiopohja, opinnot oli suunniteltu siten, että jokainen pääsi mukaan taustasta riippumatta. Koska digi on nykyään se päivän san...
Näytä kokonaan
Arvioinnit
Arvioinnit
(5,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä koulutuksen arvioinnit
Oppilaitoksen arvioinnit
(4,6)
Perustuu 19 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
Valmis tekemään töitä unelmien e...
Haaga-Helia

"Jos tietojenkäsittely tuntuu hyvältä vaihtoehdolta, kannattaa ehdottomasti lähteä opiskelemaan sitä. Mielestäni ei kannata stressata, vaikka pohjalla olisi lukio ammattikoulun sijaan; itse en koe olevani lukiopohjalta mitenkään datanomeja heikommilla."

Lue lisää Minnan opiskelusta Haaga-Heliassa.

Tietojenkäsittelyn opintoja Haaga-Heliassa
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Tietojenkäsittelyn koulutus | tradenomi | päivätoteutus täytä seuraavat tiedot: