Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinto | ohjauksen osaamisala, 150 osp

Haapaveden Opisto
Yhteenveto
Noin 1,5–2 vuotta
suomi
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Lähiopetus
Monimuotokoulutus
Haapavesi
Ammattitutkinnot
Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinto

Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinto | ohjauksen osaamisala, 150 osp

Ohjauksen osaamisalan suorittaneet toimivat esimerkiksi lastensuojelutyössä tai työllistyvyyttä tukevissa palveluissa. Työpaikkoja ovat esimerkiksi perhekodit ja työpajat. Osaamisala sopii täydennyskoulutukseksi näillä aloilla toimiville tai jatkokoulutukseksi kasvatus- ja ohjausalan perustutkinnolle.

Koulutuksen sisältö

Opintojen aikana opit toimimaan ammatillisesti kasvatus- ja ohjausalalla. Kiinnostuksen ja työpaikan mukaan valitaan kaksi seuraavista tutkinnonosista: lapsen ja nuoren suojelu kasvatus- ja ohjaustyössä, osaamisen ja työllistyvyyden ohjaus sekä aikuisten ohjaus eri elämäntilanteissa.

Tutkintoon voi sisällyttää ammatillisen tutkinnon osan tai osia ammatillisesta perustutkinnosta, ammattitutkinnosta tai erikoisammattitutkinnosta. Tutkintoa täydennetään tarvittaessa valinnaisilla tutkinnonosilla, joita ovat esimerkiksi etsivässä työssä toimiminen, kulttuurinen moninaisuus kasvatus- ja ohjaustyössä, kokemusasiantuntijana ja vertaisohjaajana toimiminen tai suomen kielen lukemisen ja kirjoittamisen perustaitojen ohjaus.

Koulutuksen toteutus

Opinnot suoritetaan työelämäpainotteisesti oppisopimuksella tai monimuoto-opintoina. Koulutus sisältää lähiopetusta noin 3 päivää kuukaudessa, työssäoppimista sekä itsenäistä ja verkko-opiskelua. Opintojen kesto on noin 1,5–2 vuotta henkilökohtaisesta opiskelusuunnitelmasta riippuen. 

Jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS) opintojen alussa. Henkilökohtaistamisprosessissa todettu riittävä kokemus ja koulutus voi olla peruste suoraan tutkintotilaisuuksiin ohjaamiselle.

Haapaveden Opistossa voit opiskella myös kasvatusalan tutkinnon osa -koulutuksissa, kysy lisää

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinto | ohjauksen osaamisala, 150 osp, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan Haapaveden Opiston kotisivuilta löytyvällä sähköisellä hakulomakkeella.

Tutkinto / todistus

Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinto

Kustannukset

Koulutuksen opintomaksu 350€. Oppisopimusopiskelijoille koulutus on maksuton.

Haapaveden Opisto sosiaalisessa mediassa

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinto | ohjauksen osaamisala, 150 osp? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Haapaveden Opisto

Haapaveden Opisto

Haapaveden Opisto on Pohjois-Pohjanmaalla Haapaveden kaupungin keskustassa sijaitseva kansanopisto. Opisto järjestää ammatillista perus- ja lisäkoulutusta, yleissivistävää koulutusta sekä maahanmuuttajakoulutusta. Opistolla opiskelee noin 300 opiskelijaa. Opisto muodostaa tiiviin kampusalueen aivan Haapaveden kaupungin keskustassa. Kampus tarjoaa monikulttuurisen ja yhteisöllisen toimintaympäristön, jossa vuorovaikutuksella ja...


Lue lisää oppilaitoksesta Haapaveden Opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Haapaveden Opisto

Vanhatie 45
86600 Haapavesi

 Näytä puhelinnumero
www.haapop.fi

Arvioinnit
Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinto | ohjauksen osaamisala, 150 osp ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinto | ohjauksen osaamisala, 150 osp täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: