Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kesän lisähaku on nyt käynnissä! Tutustu haussa oleviin koulutuksiin täällä!

Liiketoiminnan perustutkinto | merkonomi | kirjasto- ja kulttuuriala, 180 osp

Haapaveden Opisto
Yhteenveto
Noin 2-3 vuotta
suomi
Opintotukikelpoinen
Syksyllä / joustavasti
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku / jatkuva haku
marker Hakuaika käynnissä
   
Lähiopetus
Monimuotokoulutus
Haapavesi
Ammatilliset perustutkinnot
Liiketoiminnan perustutkinto, merkonomi

Liiketoiminnan perustutkinto | merkonomi | kirjasto- ja kulttuuriala, 180 osp

Liiketoiminnan perustutkinto (merkonomi) kirjasto- ja kulttuurialan painotuksella antaa valmiudet toimia esimerkiksi kirjastovirkailijana, kirjastosihteerinä, tietopalvelusihteerinä, tietopalveluassistenttina tai kulttuurisihteerinä. 

Koulutuksen sisältö ja toteutus

Opintojen aikana opit toimimaan asiakaspalvelutehtävissä, osallistumaan kokoelmatyöhön, tekemään tiedonhakuja, ohjaamaan asiakkaita tiedonhankinnassa, suunnittelemaan kulttuuritapahtumia sekä tekemään kotiseutu- ja museotyötä.

Koulutus sisältää lähiopetusta, työssäoppimista sekä itsenäistä ja verkko-opiskelua. Opinnot suoritetaan työelämäpainotteisesti oppisopimuksella tai monimuoto-opintoina. Opintojen kesto on noin 2 - 3 vuotta henkilökohtaisesta opiskelusuunnitelmasta riippuen. 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Liiketoiminnan perustutkinto | merkonomi | kirjasto- ja kulttuuriala, 180 osp, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi. Henkilöt, joilla on jo jokin aiempi tutkinto, voivat hakea erillishaussa suoraan oppilaitokseen. Koulutukseen on jatkuva haku.

Tutkinto / todistus

Liiketoiminnan perustutkinto, merkonomi

Haapaveden Opisto sosiaalisessa mediassa

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liiketoiminnan perustutkinto | merkonomi | kirjasto- ja kulttuuriala, 180 osp? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Haapaveden Opisto

Haapaveden Opisto

Haapaveden Opisto

Haapaveden Opisto on Pohjois-Pohjanmaalla Haapaveden kaupungin keskustassa sijaitseva kansanopisto. Opisto järjestää ammatillista perus- ja lisäkoulutusta, yleissivistävää koulutusta sekä maahanmuuttajakoulutusta. Opistolla opiskelee noin 300 opiskelijaa. Opisto muodostaa tiiviin kampusalueen aivan Haapaveden kaupungin keskustassa. Kampus tarjoaa monikulttuurisen ja yhteisöllisen toimintaympäristön, jossa vuorovaikutuksella ja...


Lue lisää oppilaitoksesta Haapaveden Opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Haapaveden Opisto

Vanhatie 45
86600 Haapavesi

 Näytä puhelinnumero
www.haapop.fi

Arvioinnit

Liiketoiminnan perustutkinto | merkonomi | kirjasto- ja kulttuuriala, 180 osp ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: