Sivuston käyttötapa: Mobiili

Korkeakoulujen kevään 1. yhteishaku on käynnissä 7.1. klo 8 – 20.1. klo 15. Katso haussa olevat ammattikorkeakoulu- ja yliopistokoulutukset ja hae!

Opastuspalvelujen ammattitutkinto

Haapaveden Opisto
Yhteenveto
Noin 1-2 vuotta
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Monimuotototeutus
Haapavesi
Ammattitutkinnot

Opastuspalvelujen ammattitutkinto

Matkaopas voi työskennellä esimerkiksi matkailutoimistojen, matkatoimistojen, matkanjärjestäjien, liikenneyhtiöiden tai elinkeinoelämän palveluksessa. Myös itsenäisenä ammatinharjoittajana ja freelancerina toimiminen on mahdollista. 

Opintojen aikana opit suunnittelemaan, toteuttamaan, tuotteistamaan ja markkinoimaan opastuspalveluja. Lisäksi opinnoissa perehdytään vuorovaikutustaitoihin, asiakaspalveluun sekä turvallisuusasioihin.

Koulutus sisältää lähiopetusta, työssäoppimista sekä itsenäistä ja verkko-opiskelua. Opinnot suoritetaan työelämäpainotteisesti oppisopimuksella tai monimuoto-opintoina. Opintojen kesto on n. 1 - 2 vuotta henkilökohtaisesta opiskelusuunnitelmasta riippuen. 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Opastuspalvelujen ammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Haku koulutukseen taphtuu oppilaitoksen omilta sivuilta. 

Tutkinto / todistus

Opastuspalvelujen ammattitutkinto

Kustannukset

Opintomaksu on 350 euroa.

Haapaveden Opisto sosiaalisessa mediassa

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Opastuspalvelujen ammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Haapaveden Opisto

Haapaveden Opisto

Haapaveden Opisto

Haapaveden Opisto on Pohjois-Pohjanmaalla Haapaveden kaupungin keskustassa sijaitseva kansanopisto. Opisto järjestää ammatillista perus- ja lisäkoulutusta, yleissivistävää koulutusta sekä maahanmuuttajakoulutusta. Opistolla opiskelee noin 300 opiskelijaa. Opisto muodostaa tiiviin kampusalueen aivan Haapaveden kaupungin keskustassa. Kampus tarjoaa monikulttuurisen ja yhteisöllisen toimintaympäristön, jossa vuorovaikutuksella ja...


Lue lisää oppilaitoksesta Haapaveden Opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Haapaveden Opisto

Vanhatie 45
86600 Haapavesi

 Näytä puhelinnumero
www.haapop.fi

Arvoinnit
Opastuspalvelujen ammattitutkinto ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: