Sivuston käyttötapa: Mobiili

Tieto- ja kirjastopalvelujen ammattitutkinto | kirjastopalvelujen osaamisala, 150 osp

Haapaveden Opisto
Yhteenveto
Noin 1–2 vuotta
suomi
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Lähiopetus
Haapavesi
Ammattitutkinnot
Tieto- ja kirjastopalvelujen ammattitutkinto

Tieto- ja kirjastopalvelujen ammattitutkinto | kirjastopalvelujen osaamisala, 150 osp

Tieto- ja kirjastopalvelujen ammattitutkinnossa osoitettava osaaminen vastaa kirjastoalan ammattityöntekijän osaamista. Tutkinnon suorittanut osaa toimia joustavasti kirjaston asiointi- ja työympäristössä. Hän on taitava kirjaston asiakaspalvelija ja hänellä on riittävät tiedot ja taidot asiakkaille tarjottavista sisältöpalveluista.

Opintojen aikana opit joustavaa ja monipuolista asiakaspalvelua sekä toimimaan ammattilaisena työyhteisössä. Lisäksi opiskelet taitavaksi tiedonhankinnan ja sen ohjauksen asiantuntijaksi.

Lisäksi tutkinnon suorittaneella on erikoistuneempaa osaamista esimerkiksi kirjaston hakeutuvissa ja erityisryhmien palveluissa, kokoelmatyössä, mediakasvatuksessa, kirjaston tapahtumatuotannossa ja erikoiskirjastopalveluissa tai kirjaston viestinnässä ja markkinoinnissa.

Tutkinnon suorittanut voi toimia yleisen kirjaston, tieteellisen kirjaston, erikoiskirjaston tai oppilaitoskirjaston kirjasto- ja tietopalvelutehtävissä.

Tutkinnon sisältö

Tieto- ja kirjastopalvelujen ammattitutkinto (150 osaamispistettä) muodostuu kahdesta osaamisalasta, jotka ovat Kirjastopalvelujen osaamisala.

Kaikille tutkinnon suorittajille yhteinen tutkinnon osa on 

  • Kirjaston asiakaspalvelu (50 osaamispistettä).

Yhteisen tutkinnon osan lisäksi tutkinnon suorittaminen kirjastopalvelujen osaamisalalla edellyttää

  • Kirjaston sisällöpalvelut-tutkinnon osan (50 osaamispistettä) ja kahden valinnaisen tutkinnon osan (50 osaamispistettä) suorittamista.

Voit myös suorittaa tutkinnon osia. 

Koulutuksen toteutus

Jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS) jossa huomioidaan mahdolliset aiemmat opinnot ja työkokemus sekä suunnitellaan koko tutkinnon sisältö. Osaaminen osoitetaan näytöissä, aidoissa työelämän tilanteissa, tutkinnon osittain. Opintojen kesto on 1–2 vuotta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tieto- ja kirjastopalvelujen ammattitutkinto | kirjastopalvelujen osaamisala, 150 osp, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka työskentelevät tieto- ja kirjastopalvelualalla tai joilla on jo alan työkokemusta.

Koulutukseen on jatkuva haku. Koulutukseen haetaan erillishaussa suoraan oppilaitokseen.

Tutkinto / todistus

Tieto- ja kirjastopalvelujen ammattitutkinto

Kustannukset

Koulutuksen opintomaksu on 350 €.

Haapaveden Opisto sosiaalisessa mediassa

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tieto- ja kirjastopalvelujen ammattitutkinto | kirjastopalvelujen osaamisala, 150 osp? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Haapaveden Opisto

Haapaveden Opisto

Haapaveden Opisto on Pohjois-Pohjanmaalla Haapaveden kaupungin keskustassa sijaitseva kansanopisto. Opisto järjestää ammatillista perus- ja lisäkoulutusta, yleissivistävää koulutusta sekä maahanmuuttajakoulutusta. Opistolla opiskelee noin 300 opiskelijaa. Opisto muodostaa tiiviin kampusalueen aivan Haapaveden kaupungin keskustassa. Kampus tarjoaa monikulttuurisen ja yhteisöllisen toimintaympäristön, jossa vuorovaikutuksella ja...


Lue lisää oppilaitoksesta Haapaveden Opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Haapaveden Opisto

Vanhatie 45
86600 Haapavesi

 Näytä puhelinnumero
www.haapop.fi

Arvioinnit
Tieto- ja kirjastopalvelujen ammattitutkinto | kirjastopalvelujen osaamisala, 150 osp ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Tieto- ja kirjastopalvelujen ammattitutkinto | kirjastopalvelujen osaamisala, 150 osp täytä seuraavat tiedot: