Sivuston käyttötapa: Mobiili

Metsäalan perustutkinto | metsuri-metsäpalvelujen tuottaja

Hämeen ammatti-instituutti
Yhteenveto
suomi
Opintotukikelpoinen
Syksyisin
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku/jatkuva haku
marker Hakuaika käynnissä
   
Evo
Ammatilliset perustutkinnot

Video

Metsuri-metsäpalvelujen tuottaja

Metsäalan perustutkinto | metsuri-metsäpalvelujen tuottaja

Metsuri-metsäpalvelujen tuottaja

Metsäalan perustutkinto, metsuri-metsäpalvelujen tuottaja

Metsuri-metsäpalvelujen tuottaja tekee erilaisia metsänhoito- ja metsänviljelytöitä, puutavaran hakkuuta sekä neuvonta, mittaus- ja suunnittelutöitä. Toimintaympäristöjä ovat talousmetsien lisäksi taajamametsät, ulkoilu- ja virkistysalueet, kansallispuistot ja luonnonsuojelualueet.

Opiskelu metsäalalla

Evolla metsäalan perustutkinnon voi suorittaa opiskelemalla joko kokopäiväisesti tai monimuoto-opintoina, jolloin lähijaksoja on suurin piirtein kerran kuussa.

Opintojen aikana perehdytään metsien hoitoon ja puunkorjuuseen, jossa metsänhoidon perusteet, metsien hoitotyöt raivaus- ja moottorisahalla sekä uuden metsän perustaminen tulevat tutuiksi. Valinnaisilla tutkinnon osilla kartutetaan vaativampaa osaamista esimerkiksi erikoispuiden kaato- ja hoitopalveluissa, puun jatkojalostuksessa tai metsätraktoreiden käytössä. Metsuri-metsäpalvelujen tuottaja osaa koulutuksen jälkeen hinnoitella oman työnsä ja hänellä on yrittäjämäinen ote omaan työhönsä.

Opetusmetsä ja metsäosuuskunta

Evolla on metsäopetuksen käytössä noin 2000 hehtaarin opetusmetsä, joka toimii työkohteena erilaisissa käytännön harjoituksissa. Metsäosuuskunnassa voi tehdä oikeita metsäalan töitä jo opiskeluaikana ja saada samalla sekä opintosuorituksia että palkkaa. Osuuskunta on opiskelijoiden omistama oikea yritys. Osuuskuntaan liittyminen on vapaaehtoista.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Metsäalan perustutkinto | metsuri-metsäpalvelujen tuottaja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan joko valtakunnallisessa yhteishaussa tai Hämeen ammatti-instituutin jatkuvassa haussa. Seuraava haku monimuoto-opintoihin on 1.6.–16.8. Lisätiedot www.hami.fi.

Tutkinto / todistus

Metsäalan perustutkinto, metsuri-metsäpalvelujen tuottaja

Kustannukset

HAMIssa ei ole lukukausimaksua. Perustutkinnon opiskelijat asuvat viikot Evolla opiskelija-asuntolassa. Ruokailut ovat maksuttomia.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Metsäalan perustutkinto | metsuri-metsäpalvelujen tuottaja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Hämeen ammatti-instituutti

Hämeen ammatti-instituutti

Hämeen ammatti-instituutti (HAMI) on monialainen toisen asteen oppilaitos, jossa ammatillisen perustutkinnon voi suorittaa elintarvike-, maatalous-, metsä-, puutarha- ja viheralalla. Oppilaitoksessa on tarjolla useita ammatti- ja erikoisammattitutkintoja. HAMI järjestää myös kaikille avointa lisä- ja täydennyskoulutusta sekä asiakaskohtaista tilauskoulutusta. Hämeen ammatti-instituutti on...


Lue lisää oppilaitoksesta Hämeen ammatti-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Hämeen ammatti-instituutti

Visamäentie 35
13100 Hämeenlinna


Arvioinnit

Metsäalan perustutkinto | metsuri-metsäpalvelujen tuottaja ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.