Sivuston käyttötapa: Mobiili

Ammatillinen opettajankoulutus | monimuotototeutus

Hämeen ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
10-16 kuukautta
Keväällä ja syksyllä
Viimeinen hakuaika: Kysy lisätietoa
   
Monimuotokoulutus
Espoo, Hämeenlinna, Lahti, Turku, Verkko- tai etäopiskelu
AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot

Ammatillinen opettajankoulutus | monimuotototeutus

Ammatillinen opettajankoulutus

Ammatillinen opettajankoulutus

Ammatillinen opettajankoulutus on opettajaksi pätevöittävää koulutusta, joka on suunnattu erityisesti ammatillisten oppilaitosten tai ammattikorkeakoulun opetustehtäviin aikoville tai niissä tehtävissä jo toimiville. Ammatillisen opettajankoulutuksen laajuus on 60 opintopistettä. Opiskelukieli on suomi tai englanti.

Ammatillisen opettajankoulutuksen sisältö

Ammatillisen opettajankoulutuksen tavoitteena on antaa opiskelijalle tiedot ja taidot erilaisten opiskelijoiden oppimisen ohjaamiseen sekä valmiudet opetusalan kehittä miseen. Ammatilliseen opettajankoulutukseen sisältyy kasvatustieteellisiä perusopintoja, ammattipedagogisia opintoja ja opetusharjoittelua.

Opettajankoulutuksen moduulit ovat:

  • Kasvatustieteelliset perusopinnot 13 op
  • Opetus, ohjaus ja arviointi 15 op
  • Oppimisyhteisön rakentaminen 12 op
  • Opetusharjoittelu 9 op
  • Pedagogisen asiantuntijuuden kehittäminen 11 op

Ammatillisen opettajankoulutuksen voi suorittaa työn ohessa opiskellen joko monimuoto- tai verkko-opintoina. Monimuoto-opintoja järjestetään Hämeelinnan lisäksi Lahdessa ja Turussa.

Työelämässä

Ammatillisen opettajankoulutuksen suorittanut opettaja osaa suunnitella ja toteuttaa oppimista ja ohjausta erilaisissa oppimisympäristöissä, käyttää monipuolisesti ja tarkoituksenmukaisesti pedagogisia malleja ja käytänteitä sekä tunnistaa koulutusalansa kehitysnäkymiä ja uudistamistarpeita. Ammatillinen opettajankoulutus antaa pedagogisen kelpoisuuden kaikkiin oppilaitosmuotoihin, mutta erityisesti koulutus on suunnattu ammatillisten oppilaitosten tai ammattikorkeakoulun opetustehtäviin aikoville tai niissä tehtävissä jo toimiville.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan osoitteessa www.opintopolku.fi.

Koulutukseen voi hakea henkilö, jolla on korkeakoulututkinto ja kolme tai viisi vuotta työkokemusta omalta ammattialalta. Työkokemusvaatimus koskee ammatillisten opintojen opettajaksi aikovia. Työkokemusvaatimusta ei ole yhteisten opintojen opettajaksi aikovilla. Katso tarkemmat vaatimukset oppilaitoksen kotisivuilta.

Tutkinto / todistus

Ammatillinen opettajankoulutus antaa pedagogisen kelpoisuuden.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ammatillinen opettajankoulutus | monimuotototeutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Hämeen ammattikorkeakoulu

HAMK

Hämeen ammattikorkeakoulu | HAMK

Hämeen ammattikorkeakoulu (HAMK) tarjoaa iloisen ja innostuneen yli 7000 opiskelijan yhteisön, roppakaupalla mahdollisuuksia kansainvälistymiseen sekä tiiviit yhteydet työelämään. HAMKista valmistuneiden työllistymisaste on maan korkeimpia, samoin kuin yrittäjiksi opintojensa jälkeen ryhtyvien osuus. Hämeen ammattikorkeakoulussa on tarjolla lähes 30 AMK-tutkintoa ja 10...


Lue lisää oppilaitoksesta Hämeen ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Hämeen ammattikorkeakoulu

Vankanlähde 9
13100 Hämeenlinna

 Näytä puhelinnumero
www.hamk.fi


Arvioinnit

Ammatillinen opettajankoulutus | monimuotototeutus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Ammatiksi eri-ikäisten kasvatus ja ohjaaminen

Tule opiskelijaksi Suomen Diakoniaopistoon! Kasvatus- ja ohjausalan perustutkinnosta valmistutaan joko lastenohjaajaksi tai nuoriso- ja yhteisöohjaajaksi. Tutustu myös SDO:n muihin koulutuksiin!