Sivuston käyttötapa: Mobiili

Korkeakoulujen yhteishaku on käynnissä 18.3.–1.4.2020. Tutustu haussa oleviin koulutuksiin ja hae kevään yhteishaussa!    Selaa koulutuksia

Ammatillinen opinto-ohjaajankoulutus | monimuotototeutus

Hämeen ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
13 kuukautta
suomi
Keväällä
Viimeinen hakuaika: Tammikuussa
   
Monimuotokoulutus
Hämeenlinna, Pääkaupunkiseutu, Verkko- tai etäopiskelu
AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot

Ammatillinen opinto-ohjaajankoulutus | monimuotototeutus

Ammatillinen opinto-ohjaajankoulutus

Ammatillinen opinto-ohjaajankoulutus

Ammatillinen opinto-ohjaajankoulutus on opettajien jatkokoulutusta, joka on tarkoitettu ammatillisina opinto-ohjaajina toimiville tai näihin tehtäviin aikoville. Ammatilliset opinto-ohjaajat voivat työskennellä ammatillisten oppilaitosten, aikuisoppilaitosten ja ammattikorkeakoulujen opinto-ohjaus-, uraohjaus- ja asiantuntijatehtävissä. Koulutus tuottaa kelpoisuuden myös peruskoulun ja lukion opinto-ohjauksen tehtäviin.

Ammatillisen opinto-ohjaajankoulutuksen sisältö

​Ammatillisen opinto-ohjaajankoulutuksen laajuus on 60 opintopistettä. Opetussuunnitelma jakautuu seuraaviin moduuleihin:

  • Itsensä kehittämisosaaminen 5 op
  • Opinto- ja uraohjausosaaminen 20 op
  • Opinto-ohjaajan toimintaympäristöosaaminen 20 op
  • Opinto-ohjauksen johtamis-, organisointi- ja kehittämisosaaminen 15 op

Opintojen toteutus

Ammatillisen opinto-ohjaajankoulutuksen voi suorittaa työn ohessa opiskellen joustavasti joko Hämeenlinnan monimuotoryhmässä, jossa on mahdollista osallistua työpajapäiviin myös verkon kautta tai pääkaupunkiseudun monimuotoryhmässä. Monimuoto-opiskelussa yhdistyvät ryhmässä tapahtuva lähiopiskelu, opintopiiritoiminta, oppimistehtävät, verkko-opiskelu ja oman työn kehittäminen. Monimuoto-opintoihin sisältyy noin yksi työpajapäivä kuukaudessa. 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ammatillinen opinto-ohjaajankoulutus | monimuotototeutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan osoitteessa www.opintopolku.fi.

Hakukelpoisuusvaatimuksena on ​ammatillisen koulutuksen ammatillisten tai yhteisten tutkinnon osien opettajan kelpoisuus​​.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ammatillinen opinto-ohjaajankoulutus | monimuotototeutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Hämeen ammattikorkeakoulu

HAMK

Hämeen ammattikorkeakoulu | HAMK

Hämeen ammattikorkeakoulu (HAMK) tarjoaa iloisen ja innostuneen yli 7000 opiskelijan yhteisön, roppakaupalla mahdollisuuksia kansainvälistymiseen sekä tiiviit yhteydet työelämään. HAMKista valmistuneiden työllistymisaste on maan korkeimpia, samoin kuin yrittäjiksi opintojensa jälkeen ryhtyvien osuus. Hämeen ammattikorkeakoulussa on tarjolla lähes 30 AMK-tutkintoa ja 10...


Lue lisää oppilaitoksesta Hämeen ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Hämeen ammattikorkeakoulu

Vankanlähde 9
13100 Hämeenlinna

 Näytä puhelinnumero
www.hamk.fi Siirry oppilaitoksen kotisivulle

Arvioinnit

Ammatillinen opinto-ohjaajankoulutus | monimuotototeutus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Ohjaamisen ammattilaiseksi

Haluatko suunnitella toimintaa eri-ikäisille? Kasvatus- ja ohjausalan perustutkinnosta valmistut lastenohjaajaksi tai nuoriso- ja yhteisöohjaajaksi.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: