Sivuston käyttötapa: Mobiili

Konetekniikan koulutus | päivätoteutus

Hämeen ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
4 vuotta
suomi
Opintotukikelpoinen
Tammikuussa
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Päiväopinnot
Riihimäki
AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Konetekniikan koulutus | päivätoteutus

Hämeen ammattikorkeakoulu

Konetekniikka | päivätoteutus

Konetekniikka on jatkuvasti kehittyvä monipuolinen ja moderni tieteenala. Se on perinteisen mekaniikan ja koneenrakennuksen lisäksi esimerkiksi robotiikkaa, teollista internetiä ja 3D-tulostusta. Koneteknisessä suunnittelutyössä hyödynnetään uudenaikaisia ohjelmistopohjaisia laskenta-, simulointi- ja suunnittelutyökaluja sekä automatisoituja tuotanto- ja valmistustekniikoita, kun kehitetään tulevaisuuden älykkäitä koneita.

Opintojen sisältö

Konetekniikan opinnoissa kehität insinöörin perustaitojen lisäksi erikoisosaamista koneiden, laitteiden, tuotteiden ja rakenteiden suunnitteluprosesseihin ja -menetelmiin sekä tuotantotekniikkaan, moderneihin valmistusmenetelmiin ja tuotannonsuunnitteluun.  Voit halutessasi myös keskittyä teollisen tuotantoprosessin kehittämiseen ja hallintaan.

Ensimmäisen kahden vuoden opinnot ovat kaikille yhteisiä, ja sen jälkeen voit suuntautua oman kiinnostuksen pohjalta yhteen tai useampaan seuraavista:

  • koneensuunnittelu
  • simulointi ja mallinnus  
  • valmistusautomaatio

Opiskelussa painottuu vahvan insinööriosaamisen sekä ongelmanratkaisu- ja analysointitaitojen lisäksi käytännön tekeminen ja käytäntöön soveltaminen. Erilaiset oppimisympäristöt, laboratoriot ja pajat, työelämälähtöiset projektit ja tiivis yhteistyö alan ja alueen yritysten kanssa takaavat monipuolisia oppimisen mahdollisuuksia.  

Työllistyminen

Konetekniikan insinööri on tekniikan alan moniosaaja, jolle löytyy työpaikkoja monipuolisesti eri teollisuuden aloilta niin kotimaassa ja ulkomailla. Tehtäväkenttään voi kuulua tuotekehitystä, koneensuunnittelua, tutkimusta, logistiikkaa, tuotantoa tai koulutusta. Myös erilaiset teknologiaan liittyvät palvelut ja kaupalliset tehtävät voivat kuulua koneinsinöörin työnkuvaan.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Konetekniikan koulutus | päivätoteutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa ammattikorkeakoulujen yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi. 

Pääsyvaatimuksena koulutukseen on ammattikorkeakoulujen yleinen hakukelpoisuus.

Tutkinto / todistus

Insinööri (AMK)

Kustannukset

Koulutus on veloitukseton. Opintoihin on mahdollista hakea valtion maksamaa opintotukea KELA:lta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Konetekniikan koulutus | päivätoteutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Hämeen ammattikorkeakoulu

HAMK

Hämeen ammattikorkeakoulu | HAMK

Hämeen ammattikorkeakoulu (HAMK) tarjoaa iloisen ja innostuneen yli 7000 opiskelijan yhteisön, roppakaupalla mahdollisuuksia kansainvälistymiseen sekä tiiviit yhteydet työelämään. HAMKista valmistuneiden työllistymisaste on maan korkeimpia, samoin kuin yrittäjiksi opintojensa jälkeen ryhtyvien osuus. Hämeen ammattikorkeakoulussa on tarjolla lähes 30 AMK-tutkintoa ja 10...


Lue lisää oppilaitoksesta Hämeen ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Hämeen ammattikorkeakoulu

Vankanlähde 9
13100 Hämeenlinna

 Näytä puhelinnumero
www.hamk.fi


Arvioinnit

Konetekniikan koulutus | päivätoteutus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Teknologialla rakennetaan tulevaisuutta

Teknologialla on keskeinen rooli maailman merkittävimpien haasteiden, kuten ilmastonmuutoksen, ratkaisemisessa. Haasteita ratkomaan tarvitaan parhaat osaajat!