Sivuston käyttötapa: Mobiili

Liiketalouden koulutus | monimuotototeutus

Hämeen ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
3,5 vuotta
suomi
Opintotukikelpoinen
Monimuotokoulutus
AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot
Hämeenlinna, Verkko- tai etäopiskelu
Alkavat koulutukset
Hämeenlinna Viimeinen hakuaika
Syksyllä  (suomi)
Verkko- tai etäopiskelu
Syksyllä  (suomi)
Yhteishaku

Liiketalouden koulutus | monimuotototeutus

Liiketalouden koulutusohjelma

Liiketalous

Tradenomin tutkinnon voi suorittaa myös verkko-opintoina

Liiketalouden koulutuksesta valmistuttuasi sinulla on laajat tiedot liiketaloudesta sekä valmiudet toimia monipuolisissa tehtävissä niin yritysten, julkisyhteisöjen kuin yhdistystenkin palveluksessa. Voit valita myös itsenäisen yrittäjän uran. Liiketalouden koulutus antaa opiskelijoille näkökulman asiakaslähtöiseen, kannattavaan ja yhteiskuntavastuulliseen liiketoimintaan.

Monimuotokoulutuksena toteutettava liiketalouden koulutus mahdollistaa opiskelun myös työn ohessa. Opetusta järjestetään verkossa, jolloin opiskelu tapahtuu oman aikataulusi mukaan. Opetus tapahtuu virtuaalisesti tietokoneen välityksellä erilaisia oppimisalustoja hyödyntäen. Lähiopetuskertoja on vain muutamia ja ne liittyvät opetuksen alussa ja lopussa käytännön järjestelyihin.

Liiketalouden koulutuksen sisältö

Voit rakentaa oman opintopolkusi ja tulevan tuurasi suuntautumalla markkinointiin, laskentatoimeen, rahoitukseen tai liiketoiminnan kehittämiseen.

Opinnoissa tehdään aktiivisesti yhteistyötä alueen työelämän kanssa ja toteutetaan toimeksiantoja oikeille yrityksille. Yrittäjyydestä kiinnostunut ja omaa yritystoimintaa suunnittelevat opiskelijat voivat hyödyntää yrittäjyyspalveluja, jotka tukevat yrittäjäksi kasvamista.

Työllistyminen

Tradenomit voivat työskennellä markkinoinnin, markkinointiviestinnän, myynnin ja mainonnan asiantuntija- ja johtotehtävissä kotimaassa ja ulkomailla. Voit myös työskennellä kirjanpidon, verotuksen, johdon laskentatoimen tai vakuutus-, rahoitus- ja sijoittajatoiminnan parissa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Liiketalouden koulutus | monimuotototeutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa ammattikorkeakoulujen yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi. Tarkista HAMKin verkkosivuilta, milloin koulutus on seuraavan kerran mukana yhteishaussa.

Hakukelpoiset hakijat kutsutaan valintakokeeseen.

Pääsyvaatimuksena koulutukseen on ammattikorkeakoulujen yleinen hakukelpoisuus.

Tutkinto / todistus

Tradenomi (AMK)

Kustannukset

Koulutus on veloitukseton. Opintoihin on mahdollista hakea valtion maksamaa aikuiskoulutuksen opintotukea KELA:lta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liiketalouden koulutus | monimuotototeutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Hämeen ammattikorkeakoulu

HAMK

Hämeen ammattikorkeakoulu | HAMK

Hämeen ammattikorkeakoulu (HAMK) tarjoaa iloisen ja innostuneen yli 7000 opiskelijan yhteisön, roppakaupalla mahdollisuuksia kansainvälistymiseen sekä tiiviit yhteydet työelämään. HAMKista valmistuneiden työllistymisaste on maan korkeimpia, samoin kuin yrittäjiksi opintojensa jälkeen ryhtyvien osuus. Hämeen ammattikorkeakoulussa on tarjolla lähes 30 AMK-tutkintoa ja 10...


Lue lisää oppilaitoksesta Hämeen ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Hämeen ammattikorkeakoulu

Vankanlähde 9
13100 Hämeenlinna

 Näytä puhelinnumero
www.hamk.fi

Arvioinnit

Liiketalouden koulutus | monimuotototeutus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Uramahdollisuuksia erilaisille osaajille!

Teknologiayritysten monipuolisissa työtehtävissä tarvitaan talouden, hallinnon, viestinnän, markkinoinnin ja esimerkiksi vastuullisuuden osaajia.