Sivuston käyttötapa: Mobiili

Maaseutuelinkeinojen koulutus | päivätoteutus

Hämeen ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
4 vuotta
suomi
Opintotukikelpoinen
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Päiväopinnot
Mustiala
AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Video

Kurkkaa agrologi (AMK) maaseutuelinkeinojen opintoihin

Maaseutuelinkeinojen koulutus | päivätoteutus

Maaseutuelinkeinojen koulutus

Maaseutuelinkeinojen koulutus

Maaseutuelinkeinojen ammattilaiselta vaaditaan monipuolisia valmiuksia kohdata muuttuvan maaseudun haasteet. Maatalousalan työtehtävissä on kyettävä suunnittelemaan, ohjaamaan ja hoitamaan maatalouteen ja maaseutuun liittyvää yritystoimintaa ja maaseudun kehittämishankkeita muuttuvissa olosuhteissa. Nelivuotisesta koulutuksesta saat agrologin ammattikorkeakoulututkinnon.

Maaseutuelinkeinojen opintojen sisältö

Maaseutuelinkeinojen koulutuksessa opiskellaan muun muassa kotieläintaloutta, kasvinviljelyä, tuotannon ja talouden suunnittelua sekä maatilan yritystoimintaa.​ Opiskelija voi lisäksi erikoistua valintansa mukaan maaseudun ja eri tuotantomuotojen kehittämiseen, maatalouskauppaan tai markkinointiin, metsätalouden, bioenergian tai luonnonmukaisen tuotannon suuntaan tai maatalousteknologiaan.

Agrologi työelämässä

Agrologi osaa maataloustuotannon biologisen perustan ja maatilan työt, hän hallitsee maaseudun yritystoiminnan tuotannolliset ja taloudelliset periaatteet ja maaseutupolitiikan ja osaa soveltaa ja hyödyntää alansa tutkimustietoa. Agrologi on monipuolinen maatilatalouden osaaja, joka pystyy toimimaan vaativissakin maaseudun hallinto-, suunnittelu- ja kehittämistehtävissä.

Maaseutuagrologi (AMK) voi toimia asiantuntijatehtävissä mm. maaseutukeskuksissa, liike-elämässä, kunnissa, valtionhallinnossa ja kehittämishankkeissa. Osa hakeutuu opettajiksi alan oppilaitoksiin ja moni ryhtyy yrittäjäksi omalle tilalle. Ammattinimikkeitä ovat esimerkiksi maaseutuyrittäjä, myyntipäällikkö, maaseutuasiamies ja neuvonta-agrologi.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Maaseutuelinkeinojen koulutus | päivätoteutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa ammattikorkeakoulujen yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi. 

Pääsyvaatimuksena koulutukseen on ammattikorkeakoulujen yleinen hakukelpoisuus.

Tutkinto / todistus

Agrologi (AMK)

Kustannukset

Koulutus on veloitukseton. Opintoihin on mahdollista hakea valtion maksamaa opintotukea KELA:lta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Maaseutuelinkeinojen koulutus | päivätoteutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Hämeen ammattikorkeakoulu

HAMK

Hämeen ammattikorkeakoulu | HAMK

Hämeen ammattikorkeakoulu (HAMK) tarjoaa iloisen ja innostuneen yli 7000 opiskelijan yhteisön, roppakaupalla mahdollisuuksia kansainvälistymiseen sekä tiiviit yhteydet työelämään. HAMKista valmistuneiden työllistymisaste on maan korkeimpia, samoin kuin yrittäjiksi opintojensa jälkeen ryhtyvien osuus. Hämeen ammattikorkeakoulussa on tarjolla lähes 30 AMK-tutkintoa ja 10...


Lue lisää oppilaitoksesta Hämeen ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Hämeen ammattikorkeakoulu

Vankanlähde 9
13100 Hämeenlinna

 Näytä puhelinnumero
www.hamk.fi


Arvioinnit

Maaseutuelinkeinojen koulutus | päivätoteutus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.