Sivuston käyttötapa: Mobiili

Muotoilun koulutus | päivätoteutus

Hämeen ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
4 vuotta
suomi
Opintotukikelpoinen
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Päiväopinnot
Hämeenlinna
AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Muotoilun koulutus | päivätoteutus

Muotoilun koulutusohjelma

Muotoilu

Muotoilun koulutuksen tavoitteena on, että valmistuttuasi hallitset tuotteen kokonaisvaltaisen suunnittelu- ja valmistusprosessin, olet sisäistänyt asiakaslähtöisen ajattelun sekä ymmärrät muotoiluprosessin tuotannollisia ja taloudellisia tekijöitä. Koulutus antaa valmiuksia muotoilualan yrittäjyyteen sekä teollisuuden ja kaupan sektoreille.

Tutkinnon suorittanut voi työskennellä muotoilijana eri alojen yrityksissä ja julkisissa yhteisöissä tai toimia alansa itsenäisenä yrittäjänä. Muotoilijan toimenkuvaan kuuluvat myös asiantuntija-, konsultointi- ja projektitehtävät sekä opetus- ja neuvontatyöt. Harjoittelu ja työ tukevat työelämävalmiuksien kehittymistä.
 

Muotoilun koulutuksen sisältö

Muotoilun koulutuksen painoalueet ovat vaatetus, jalkine sekä lasi ja keramiikka. Koulutuksen aikana opit hallitsemaan ammattialasi materiaalit, niiden ominaisuudet ja tuotekohtaiset laatuvaatimukset. Projektityöt ja yritysyhteistyö avaavat teorian ja käytännön suhdetta. Verstaat ja studiot oppimisympäristöinä mahdollistavat yrittäjämäisen työskentelyn sisäistämisen jo opiskeluaikana. ​

Työllistyminen

Muotoilun koulutuksen suorittaneet työllistyvät eri alojen yrityksiin ja julkisiin yhteistöihin. Muotoilijat voivat toimia myös alan itsenäisenä yrittäjänä. Muotoilijan toimenkuvaan kuuluvat lisäksi asiantuntija-, konsultointi- ja projektitehtävät sekä opetus- ja neuvontatyöt. Tyypillisiä ammattinimikkeitä ovat esimerkiksi muotoilija, tuoteassistentti, tuotepäällikkö tai ostaja.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Muotoilun koulutus | päivätoteutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa ammattikorkeakoulujen yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi. 

Muotoilun hakuun liittyy etukäteisnäyttö. Kaikki hakukelpoiset ja etukäteisnäytön määräajassa palauttaneet ja hyväksytysti suorittaneet hakijat kutsutaan valintakokeeseen.

Pääsyvaatimuksena koulutukseen on ammattikorkeakoulujen yleinen hakukelpoisuus.

Tutkinto / todistus

Muotoilija (artenomi AMK)

Kustannukset

Koulutus on veloitukseton. Opintoihin on mahdollista hakea valtion maksamaa opintotukea KELA:lta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Muotoilun koulutus | päivätoteutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Hämeen ammattikorkeakoulu

HAMK

Hämeen ammattikorkeakoulu | HAMK

Hämeen ammattikorkeakoulu (HAMK) tarjoaa iloisen ja innostuneen yli 7000 opiskelijan yhteisön, roppakaupalla mahdollisuuksia kansainvälistymiseen sekä tiiviit yhteydet työelämään. HAMKista valmistuneiden työllistymisaste on maan korkeimpia, samoin kuin yrittäjiksi opintojensa jälkeen ryhtyvien osuus. Hämeen ammattikorkeakoulussa on tarjolla lähes 30 AMK-tutkintoa ja 10...


Lue lisää oppilaitoksesta Hämeen ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Hämeen ammattikorkeakoulu

Vankanlähde 9
13100 Hämeenlinna

 Näytä puhelinnumero
www.hamk.fi

Arvioinnit

Muotoilun koulutus | päivätoteutus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Tervetuloa Kymenlaakson Opistoon!

Kymenlaakson Opisto on korkeatasoinen visuaaliseen alaan eri­koistunut kansanopisto. Opintolinjat kestävät lukukauden tai lukuvuoden.