Sivuston käyttötapa: Mobiili

Rakennetun ympäristön koulutus | muuntokoulutus (75-90 op)

Hämeen ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
1-1,5 vuotta
Kysy seuraavaa aloitusta
   
Monimuotokoulutus
Lepaa
AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot

Video

Hämeen ammattikorkeakoulusta maisemasuunnittelun ja viherrakentamisen asiantuntijaksi. Hortonomi-opiskelija Heli Nukki kertoo mitä rakennetun ympäristön hallinnan -moduuliopinnoissa tehdään.

Rakennetun ympäristön koulutus | muuntokoulutus (75-90 op)

Rakennetun ympäristön koulutus

Rakennetun ympäristön koulutus, hortonomi (AMK), muuntokoulutus (75-90 op)

Rakennetun ympäristön koulutuksesta valmistunut hortonomi (AMK) osaa viheralueiden suunnittelun, rakentamisen ja hallinnoinnin työvälineet, viherrakentamisen kasvien käytön, kasvipaikkavaatimukset sekä maisemarakenteen ja luonnon merkityksen.

Kenelle koulutus on suunnattu?

Rakennetun ympäristön muuntokoulutus sopii henkilöille, jotka haluavat täydentää viheralan tutkintoaan tai keskenjääneitä opintojaan. Koulutus sopii hyvin opistotason hortonomille sekä luonnonvara-alan, yhdyskuntatekniikan tai maanrakennusalan korkeakouluopintoja suorittaneelle henkilölle. Tarkemmat tiedot hakukelpoisuudesta verkkosivuilla..

Koulutuksen sisältö ja toteutus

Opiskelijalle laaditaan opintojen alussa henkilökohtainen opintosuunnitelma, jossa huomioidaan aiempi tutkinto, kesken jääneet opinnot sekä ammatilliset tavoitteet. Opinnot koostuvat 15 opintopisteen laajuisista moduuleista. Yksi moduuli kestää 8 viikkoa. Lähiopetusta on Lepaan kampuksella noin 4-8 päivää /moduuli. Opinnoissa voi hyödyntää HAMKin joustavia opintotapoja.

Valmistumisen jälkeen

Rakennetun ympäristön hortonomi (AMK) osaa suunnitella ja kehittää viheralaa eri organisaatioissa sekä toimia vastuullisen liiketoiminnan periaatteiden mukaisesti. Ammattinimikkeitä ovat mm. rakennuttajahortonomi, viheryksikön päällikkö, tilaajapäällikkö, puistopäällikkö, kaupunginpuutarhuri, seurakuntapuutarhuri, viherrakentaja ja viheralan yrittäjä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Rakennetun ympäristön koulutus | muuntokoulutus (75-90 op), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Tarkemmat tiedot hakemisesta löytyvät oppilaitoksen verkkosivuilta. 

Tutkinto / todistus

Rakennettu ympäristö, hortonomi (AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Rakennetun ympäristön koulutus | muuntokoulutus (75-90 op)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Hämeen ammattikorkeakoulu

HAMK

Hämeen ammattikorkeakoulu | HAMK

Hämeen ammattikorkeakoulu (HAMK) tarjoaa iloisen ja innostuneen yli 7000 opiskelijan yhteisön, roppakaupalla mahdollisuuksia kansainvälistymiseen sekä tiiviit yhteydet työelämään. HAMKista valmistuneiden työllistymisaste on maan korkeimpia, samoin kuin yrittäjiksi opintojensa jälkeen ryhtyvien osuus. Hämeen ammattikorkeakoulussa on tarjolla lähes 30 AMK-tutkintoa ja 10...


Lue lisää oppilaitoksesta Hämeen ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Hämeen ammattikorkeakoulu

Vankanlähde 9
13100 Hämeenlinna

 Näytä puhelinnumero
www.hamk.fi


Arvioinnit

Rakennetun ympäristön koulutus | muuntokoulutus (75-90 op) ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.