Sivuston käyttötapa: Mobiili

Sairaanhoitajakoulutus | monimuotototeutus

Hämeen ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
Pituus: 3,5 vuotta
Opiskelukieli: suomi
Opintotuki: Kyllä
Opiskelumuoto: Monimuotokoulutus
Koulutustyyppi: AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot
Paikkakunta: Forssa, Hämeenlinna
Alkavat koulutukset
Forssa Viimeinen hakuaika
Keväällä  (suomi)
Yhteishaku
Hämeenlinna
Syksyllä  (suomi)
Yhteishaku

Sairaanhoitajakoulutus | monimuotototeutus

Hoitotyön koulutusohjelma

Sairaanhoitajakoulutus | monimutototeutus

Hämeen ammattikorkeakoulun aikuiskoulutuksena toteuttamassa sairaanhoitajaoulutuksessa voit suorittaa 210 opintopisteen laajuisen sairaanhoitajan (AMK) -tutkinnon. Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinnot valmistavat sosiaali- ja terveysalan asiantuntijatehtäviin ja antavat jatko-opintokelpoisuuden ylempiin AMK-tutkintoihin.

Monimuotokoulutuksena toteutettava sairaanhoitajakoulutus mahdollistaa opiskelun myös työn ohessa. Opetus järjestetään monimuotoisesti sekä päivä- että iltaopintoina. Opiskeluun kuuluu lähiopintoja, itsenäistä etäopiskelua sekä ohjattuja työharjoitteluja. Harjoitteluaikana opiskelu pääosin on päätoimista. Lähiopetusta järjestetään noin kahtena iltana viikossa. Henkilökohtaisen opintosuunnitelman (HOPS) avulla opiskelijoiden kanssa voidaan sopia myös yksilöllisistä opiskeluratkaisuista. Opintojen kesto riippuu opiskelijan pohjakoulutuksesta ja työkokemuksesta.

Sairaanhoitajakoulutuksen sisältö

Sairaanhoitajan perustehtävänä on asiakkaan ja potilaan auttaminen, tukeminen ja ohjaaminen sekä hoitotyön kehittäminen. Sairaanhoitajat osaavat kuunnella  ja paneutua toisen ihmisen elämäntilanteeseen.

Opinnoissa perehdytään hoitotyön tieto- ja arvoperustaan, potilaan hoitamisen perustaitoihin, lääkehoidon perusteisiin ja ihmisen anatomiaan ja fysiologiaan. Opiskelija voi valintansa mukaan perehtyä sisätauti-kirurgiseen hoitotyöhön, lasten ja nuorten hoitotyöhön, mielenterveys- ja päihdetyöhön tai terveyttä edistävään hoitotyöhön eri-ikäisten ihmisten parissa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Sairaanhoitajakoulutus | monimuotototeutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa ammattikorkeakoulujen yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi. Tarkista HAMKin verkkosivuilta, milloin koulutus on seuraavan kerran mukana yhteishaussa.

Tutkinto / todistus

Sairaanhoitaja (AMK)

Kustannukset

Koulutus on veloitukseton. Opintoihin on mahdollista hakea valtion maksamaa aikuiskoulutuksen opintotukea KELA:lta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sairaanhoitajakoulutus | monimuotototeutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Hämeen ammattikorkeakoulu

HAMK

Hämeen ammattikorkeakoulu | HAMK

Hämeen ammattikorkeakoulu (HAMK) tarjoaa iloisen ja innostuneen 7000 opiskelijan yhteisön, roppakaupalla mahdollisuuksia kansainvälistymiseen sekä tiiviit yhteydet työelämään. HAMKista valmistuneiden työllistymisaste on maan korkeimpia, samoin kuin yrittäjiksi opintojensa jälkeen ryhtyvien osuus. Hämeen ammattikorkeakoulussa on tarjolla yli 20 AMK-tutkintoa ja 9 ylempää...


Lue lisää oppilaitoksesta Hämeen ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Hämeen ammattikorkeakoulu

PL 230
13101 Hämeenlinna

 Näytä puhelinnumero
www.hamk.fi


Arvioinnit

          (3)
Arvioinnit
Sairaanhoitajakoulutus | monimuotototeutus
Arvioinnit
          (3,0)
Perustuu 1 arviointiin