Sivuston käyttötapa: Mobiili

Sosiaali- ja terveysalan kehittäminen ja johtaminen, kriisityö | YAMK

Hämeen ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
2-2,5 vuotta
suomi
Tammikuussa
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Monimuotokoulutus
Hämeenlinna
Ylemmät AMK-tutkinnot

Sosiaali- ja terveysalan kehittäminen ja johtaminen, kriisityö | YAMK

Sosiaali- ja terveysalan kehittäminen ja johtaminen, kriisityö

Sosiaali- ja terveysalan kehittäminen ja johtaminen, kriisityö | YAMK

Sosiaali- ja terveysalan kehittämiseen ja johtamiseen suuntautuvasta koulutuksesta saat erinomaiset valmiudet toimia asiantuntijatehtävissä sekä lähi- ja keskijohtotehtävissä, myös kriisityön osaamisalueilla Suomessa. Saat myös edellytykset edetä strategisiin johtotehtäviin.

Opintojen sisältö

Koulutuksen keskeiset sisällöt ovat kehittämis- ja johtamisosaaminen, kriisitilanteet käsitteinä ja toimintaympäristöinä, kriisityön johtaminen, monikulttuurisissa ja moniammatillisissa työryhmissä ja verkostoissa toimiminen, yksilöiden, ryhmien ja yhteisöjen johtaminen vaikeasti ennakoitavissa olosuhteissa sekä henkilökohtaiset valmiudet kriisityöhön.

Opinnot syventävät osaamistasi ja asiantuntijuuttasi ja antavat edellytykset kehittää menestyksellisesti työelämää. HAMKissa voit kasvattaa erikoisosaamistasi myös muiden ylempään AMK-tutkintoon johtavien koulutusten avulla.

Opintojen suunnittelu huomioi lähtökohtasi ja yksilölliset tarpeesi aikuisopiskelijana. Lähijaksojen lisäksi opintoihisi yhdistyy monipuolisesti verkko-opiskelun ja ryhmätyöskentelyn muotoja.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Sosiaali- ja terveysalan kehittäminen ja johtaminen, kriisityö | YAMK, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteeessa www.opintopolku.fi.

Voit hakea koulutukseen, jos sinulla on ylempään ammattikorkeakoulututkintoon vaadittu pohjakoulutus sekä kolme vuotta tutkinnon jälkeistä työkokemusta siltä alalta, jolle olet hakemassa tai jolta korkeakoulututkintosi on. Tarkista pohjakoulutusvaatimukset joko HAMKin sivuilta tai opintopolku.fi -palvelusta. Hakuun liittyy ennakkotehtävä.

Tutkinto / todistus

Tutkintonimikkeesi riippuu pohjakoulutuksestasi ja voi olla jokin seuraavista

Sairaanhoitaja (ylempi AMK)

Terveydenhoitaja (ylempi AMK)

Sosionomi (ylempi AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sosiaali- ja terveysalan kehittäminen ja johtaminen, kriisityö | YAMK? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Hämeen ammattikorkeakoulu

HAMK

Hämeen ammattikorkeakoulu | HAMK

Hämeen ammattikorkeakoulu (HAMK) tarjoaa iloisen ja innostuneen yli 7000 opiskelijan yhteisön, roppakaupalla mahdollisuuksia kansainvälistymiseen sekä tiiviit yhteydet työelämään. HAMKista valmistuneiden työllistymisaste on maan korkeimpia, samoin kuin yrittäjiksi opintojensa jälkeen ryhtyvien osuus. Hämeen ammattikorkeakoulussa on tarjolla lähes 30 AMK-tutkintoa ja 10...


Lue lisää oppilaitoksesta Hämeen ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Hämeen ammattikorkeakoulu

Vankanlähde 9
13100 Hämeenlinna

 Näytä puhelinnumero
www.hamk.fi

Arvioinnit

Sosiaali- ja terveysalan kehittäminen ja johtaminen, kriisityö | YAMK ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Opiskele Diakissa!

Hae syksyn yhteishaussa sosiaali-, terveys- tai kirkon alalle.