Sivuston käyttötapa: Mobiili

Terveydenhoitajakoulutus | päivätoteutus

Hämeen ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
4 vuotta
suomi
Opintotukikelpoinen
Kysy seuraavaa aloitusta
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Päiväopinnot
Hämeenlinna
AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Terveydenhoitajakoulutus | päivätoteutus

Hoitotyön koulutusohjelma

Terveydenhoitaja

Hämeen ammattikorkeakoulun hoitotyön koulutusohjelmassa voit suorittaa 240 opintopisteen laajuisen terveydenhoitajan (AMK) -tutkinnon. Terveydenhoitajan ammattikorkeakoulututkinto valmistaa sosiaali- ja terveysalan asiantuntijatehtäviin ja antaa jatko-opintokelpoisuuden ylempiin AMK-tutkintoihin.

Terveydenhoitajakoulutuksen sisältö

Terveydenhoitajaopinnoissa pääaineina ovat hoitotyö ja terveydenhoitajatyö. Koulutus sisältää sairaanhoitajakoulutuksen ydinosaamisen. Ammattiopinnoissa laajennat ja syvennät osaamistasi terveydenhoitajatyöhön.

Opiskelu koostuu teoriaopinnoista, harjoittelusta ja opinnäytetyöstä. Alkuvaiheessa opintoihin sisältyy yhteisten opintojen lisäksi hoitotyön perusopintoja, jotka koostuvat esimerkiksi lääkehoidosta, potilaan hoitamisen perustaidoista ja luonnontieteellisistä opinnoista, kuten ihmisen anatomiasta ja fysiologiasta. Koulutus toteutetaan Hämeenlinnassa. Terveydenhoitajaopinnoissa syvennät osaamistasi eri-ikäisten terveyden ja hyvinvoinnin edistämisessä.

Terveydenhoitaja työelämässä

Terveydenhoitajat edistävät työssään yksilöiden, perheiden, yhteisöjen ja ympäristön terveyttä, turvallisuutta ja hyvinvointia sekä pyrkivät sairauksien ehkäisyyn. He voivat työskennellä muun muassa neuvolatyössä, aikuisneuvonnassa, koulu-, opiskelu- ja työterveyshuollossa, kotihoidossa, järjestöissä, erilaisissa koulutustehtävissä tai kansallisissa ja kansainvälisissä projekteissa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Terveydenhoitajakoulutus | päivätoteutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa ammattikorkeakoulujen yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Kaikki hakijat osallistuvat valtakunnalliseen esivalintakokeeseen ilman erillistä kutsua. Valintakokeeseen kutsutaan esivalintakokeen perusteella hakukelpoisia hakijoita nelinkertainen määrä aloituspaikkoihin nähden.

Pääsyvaatimuksena koulutukseen on ammattikorkeakoulujen yleinen hakukelpoisuus.

Tutkinto / todistus

Terveydenhoitaja (AMK) ja sairaanhoitaja (AMK)

Kustannukset

Koulutus on veloitukseton. Opintoihin on mahdollista hakea valtion maksamaa opintotukea KELA:lta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Terveydenhoitajakoulutus | päivätoteutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Hämeen ammattikorkeakoulu

HAMK

Hämeen ammattikorkeakoulu | HAMK

Hämeen ammattikorkeakoulu (HAMK) tarjoaa iloisen ja innostuneen yli 7000 opiskelijan yhteisön, roppakaupalla mahdollisuuksia kansainvälistymiseen sekä tiiviit yhteydet työelämään. HAMKista valmistuneiden työllistymisaste on maan korkeimpia, samoin kuin yrittäjiksi opintojensa jälkeen ryhtyvien osuus. Hämeen ammattikorkeakoulussa on tarjolla lähes 30 AMK-tutkintoa ja 10...


Lue lisää oppilaitoksesta Hämeen ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Hämeen ammattikorkeakoulu

Vankanlähde 9
13100 Hämeenlinna

 Näytä puhelinnumero
www.hamk.fi

Arvioinnit

Terveydenhoitajakoulutus | päivätoteutus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.