AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot

Tieto- ja viestintätekniikka, kiertotalous | insinööri | monimuotototeutus

Hämeen ammattikorkeakoulu, paikassa Forssa
Pituus
4 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Pituus
4 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Tieto- ja viestintätekniikka, kiertotalous | insinööri | monimuotototeutus

Tieto- ja viestintätekniikka, biotalous

Koulutus antaa tarvittavat tietotekniset taidot bio- ja kiertotalouden teknisten ratkaisujen ja tuotteiden kehittämiseen. Koulutuksessa saat vahvat ammatilliset perustiedot ohjelmistotekniikasta, web-sovelluskehityksestä, älykkäistä järjestelmistä, data-analytiikasta, tietoverkoista ja näiden sovelluskohteista biotaloudessa.

Tutkinnon sisältö

Tieto- ja viestintätekniikka, biotalous -koulutus on sisällöltään insinööri (AMK) -koulutusta, mutta lähtökohdiltaan uusi: tekniikan ja luonnonvara-alan osaaminen yhdistetään palvelemaan biotalouden ja kiertotalouden maailmaa.

Opinnot koostuvat 15 opintopisteen moduulikokonaisuuksista. Ydinosaamisen muodostavat kaikille yhteiset moduuliopinnot, joita syvennetään opintoja tukevilla profiloivilla moduuleilla. Opintoihin sisältyy myös 30 opintopisteen harjoittelu sekä 15 opintopisteen opinnäytetyö.

Koulutuksessa saat vahvat ammatilliset perustiedot ohjelmistotekniikasta, web-sovelluskehityksestä, älykkäistä järjestelmistä, data-analytiikasta, tietoverkoista ja näiden sovelluskohteista biotaloudessa. Sinulla on mahdollisuus valita henkilökohtaisen opintosuunnitelmasi mukaisesti opintoja myös muista koulutusvastuista tai suorittaa opintoja jossakin yhteistyöoppilaitoksessa ulkomailla. ​ Lisäksi kehität kielitaitoasi ja viestinnän osaamista, perehdyt yrittäjyyteen ja opit laatu- ja talousajattelun perusteet.

Työelämässä

Tieto- ja viestintätekniikka, biotalous, insinööri (AMK) -koulutuksesta valmistutaan bio- ja kiertotalouteen erikoistuneeksi tietotekniikan ammattilaiseksi teollisuuden, insinööri- ja suunnittelutoimistojen tai julkisten toimijoiden palvelukseen sekä itsenäisiksi yrittäjiksi. Ammattinimikkeitä ovat mm. It-asiantuntija, järjestelmäarkkitehti, ohjelmistosuunnittelija, projektipäällikkö ja tuotannon suunnittelija.

Koulutuksen toteutus

Monimuotototeutuksessa opiskelu on itsenäistä ja omatoimista. Itsenäistä opiskelua tuetaan kontaktiopetuksella, jota järjestetään pääsääntöisesti noin kerran kuukaudessa virka-aikaan. Ohjausta on arki-iltaisin tarjolla aiheesta riippuen 1–2 kertaa viikossa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tieto- ja viestintätekniikka, kiertotalous | insinööri | monimuotototeutus, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa ammattikorkeakoulujen yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Pääsyvaatimuksena koulutukseen on ammattikorkeakoulujen yleinen hakukelpoisuus.

Seuraava aloitus syksyllä 2021.

Tutkinto / todistus

Insinööri (AMK)

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tieto- ja viestintätekniikka, kiertotalous | insinööri | monimuotototeutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.