Sivuston käyttötapa: Mobiili

Tietojenkäsittelyn koulutus | monimuotototeutus

Hämeen ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
3,5 vuotta
suomi
Opintotukikelpoinen
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Monimuotokoulutus
Verkko- tai etäopiskelu
AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot

Tietojenkäsittelyn koulutus | monimuotototeutus

Tietojenkäsittelyn verkkotutkinto työn ohessa

Tietojenkäsittely

Hämeen ammattikorkeakoulussa opiskeluja voi suorittaa tietojenkäsittelyn tradenomitutkinnon työn ohessa. Työn ohessa opiskelu tarkoittaa sitä, että koulutuksen opetus järjestetään kokonaan verkossa, jolloin opiskelu tapahtuu opiskelijan oman aikataulun mukaan. Opetus tapahtuu virtuaalisesti tietokoneen välityksellä erilaisia oppimisalustoja hyödyntäen. Opintojen lopuksi järjestetään opinnäytetyön loppuseminaari.

Tietojenkäsittelun opintojen näkökulmana käytännöllinen asiakaskeskeisyys

Tietojenkäsittelyn tradenomina, osaat kehittää tietojärjestelmiä aina pilvipalveluista ja käyttöjärjestelmistä sovelluksien ohjelmointiin siten, että asiakasyritystesi toimintaedellytykset ja liiketoimintamahdollisuudet paranevat.

Yrityksissä tarvitaan yhä lisääntyvässä määrin osaajia, jotka hallitsevat sekä tietotekniikan että liiketoiminnan prosessit. Koulutus vastaa tähän haasteeseen tarjoamalla räätälöidyn sivuaineen, jossa keskitytään toiminnanohjauksen keskeisiin osa-alueisiin markkinointi, myynti ja asiakkuuden hallinta sekä verkkokauppa.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa ammattikorkeakoulujen yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi. Tarkista HAMKin verkkosivuilta, milloin koulutus on seuraavan kerran mukana yhteishaussa.

Hakukelpoiset hakijat kutsutaan valintakokeeseen.

Pääsyvaatimuksena koulutukseen on ammattikorkeakoulujen yleinen hakukelpoisuus.

Tutkinto / todistus

Tietojenkäsittelyn tradenomi (AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tietojenkäsittelyn koulutus | monimuotototeutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Hämeen ammattikorkeakoulu

HAMK

Hämeen ammattikorkeakoulu | HAMK

Hämeen ammattikorkeakoulu (HAMK) tarjoaa iloisen ja innostuneen yli 7000 opiskelijan yhteisön, roppakaupalla mahdollisuuksia kansainvälistymiseen sekä tiiviit yhteydet työelämään. HAMKista valmistuneiden työllistymisaste on maan korkeimpia, samoin kuin yrittäjiksi opintojensa jälkeen ryhtyvien osuus. Hämeen ammattikorkeakoulussa on tarjolla lähes 30 AMK-tutkintoa ja 10...


Lue lisää oppilaitoksesta Hämeen ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Hämeen ammattikorkeakoulu

Vankanlähde 9
13100 Hämeenlinna

 Näytä puhelinnumero
www.hamk.fi

Arvioinnit

Tietojenkäsittelyn koulutus | monimuotototeutus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.