Sivuston käyttötapa: Mobiili

Tietojenkäsittelyn koulutus | päivätoteutus

Hämeen ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
3,5 vuotta
suomi
Opintotukikelpoinen
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Päiväopinnot
Hämeenlinna
AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Tietojenkäsittelyn koulutus | päivätoteutus

Tietojenkäsittelyn koulutusohjelma

Tietojenkäsittely | päivätoteutus

Tietojenkäsittelyn tradenomina eli IT-tradenomina osaat yhdessä kehittää tietojärjestelmiä siten, että asiakasyritystesi toimintaedellytykset ja liiketoimintamahdollisuudet paranevat. Koulutuksen lähtökohtana on käytännöllinen asiakaskeskeisyys, ei niinkään teoreettisuus. Opintojen aikana toteutetaan myös runsaasti yhteistyöprojekteja yritysten kanssa. Opinnot kestävät noin 3,5 vuotta.

Opintojen sisältö

HAMK tarjoaa laaja-alaisen ICT-alan tradenomitutkinnon. Mahdollisia ammatillisia polkuja ovat ohjelmointi, tekninen tietohallinto, business-järjestelmät.

Ohjelmointipolulla aloitetaan alusta ja opetellaan ohjelmoimaan erilaisia järjestelmiä ja mobiilisovelluksia. Opinnoissa tulevat tutuiksi myös suosituimmat ohjelmointikielet ja -tekniikat. Teknisen tietohallinnon polulla opiskellaan mm. pilvi- ja virtualisointitekniikoita, käyttöjärjestelmiä ja lähiverkkoja sekä opitaan hyödyntämään ja ylläpitämään liiketoimintaa tukevia verkkopalveluita. Business-järjestelmät perehdyttävät yritysten toiminnanohjauksen järjestelmien monipuoliseen käyttöön kun taas projektihallintapolulla kehitetään projektihallinan taitoja erilaisissa projekteissa sekä eri rooleissa.

Tietojenkäsittelyn tradenomi työelämässä

Koulutuksesta valmistuneet tietojenkäsittelyn tradenomit ovat haluttua työvoimaa. Työllistymismahdolisuudet ovat moninaiset ja mahdollisia ammattinimikkeitä voivat olla esimerkiksi web-sovelluskehittäjä, www-suunnittelija, ohjelmistosuunnittelija, tietoturva-asiantuntija, järjestelmäasiantuntija, peliohjelmoija, IT-arkkitehti tai projektipäällikkö.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tietojenkäsittelyn koulutus | päivätoteutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa ammattikorkeakoulujen yhteishaussa, osoitteessa www.opintopolku.fi. 

Pääsyvaatimuksena koulutukseen on ammattikorkeakoulujen yleinen hakukelpoisuus.

Tutkinto / todistus

IT-tradenomi (AMK)

Kustannukset

Koulutus on veloitukseton. Opintoihin on mahdollista hakea valtion maksamaa opintotukea KELA:lta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tietojenkäsittelyn koulutus | päivätoteutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Hämeen ammattikorkeakoulu

HAMK

Hämeen ammattikorkeakoulu | HAMK

Hämeen ammattikorkeakoulu (HAMK) tarjoaa iloisen ja innostuneen yli 7000 opiskelijan yhteisön, roppakaupalla mahdollisuuksia kansainvälistymiseen sekä tiiviit yhteydet työelämään. HAMKista valmistuneiden työllistymisaste on maan korkeimpia, samoin kuin yrittäjiksi opintojensa jälkeen ryhtyvien osuus. Hämeen ammattikorkeakoulussa on tarjolla lähes 30 AMK-tutkintoa ja 10...


Lue lisää oppilaitoksesta Hämeen ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Hämeen ammattikorkeakoulu

Vankanlähde 9
13100 Hämeenlinna

 Näytä puhelinnumero
www.hamk.fi

Arvioinnit

Tietojenkäsittelyn koulutus | päivätoteutus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.