Sivuston käyttötapa: Mobiili

Oletko hakemassa korkeakouluun? Osallistu Hae korkeakouluun! -digimessuille 17.3.! Tapahtuma on maksuton.

Ekonomi, magisterutbildning i företagsledning och organisation

Hanken | Svenska handelshögskolan
Yhteenveto
2 vuotta
ruotsi
Hösten
Viimeinen hakuaika: Gemensam ansökan
   
Lähiopetus
Heltid
Helsinki, Vaasa
Maisteriopinnot ja itsenäiset maisteriohjelmat

Ekonomi, magisterutbildning i företagsledning och organisation

Mål

Magisterutbildningens vikt ligger på företagsledning, tillväxt, affärsutvecklingsfrågor, samt internationalisering och riktar sig till dig som är intresserade av såväl nya företag, som ledning av etablerade företag. Magisterutbildningen ger dig färdigheter att arbeta med varierande frågeställningar utifrån ett ledningsperspektiv. Magisterutbildningen riktar sig främst till studerande som är intresserade av mindre, men också snabbväxande företag. Det kan vara frågan om ett eget företag, familjens företag eller något av de andra 230 000 småföretag som finns i vårt land. Varje sådant företag är unikt på sitt sätt, och det ställer givetvis höga krav på utbildningen i företagande och företagsledning. Den här utmaningen bemöter vi genom att i utbildningen prioritera förståelse för helheter som en av de viktigaste egenskaper en ekonom behöver ha.

Utbildningens innehåll

Studierna inom huvudämnet företagsledning och organisation syftar till att ge de studerande en god beredskap till att klara sig i framtida näringsliv där affärsutveckling, professionell företagsledning och konsultering blir allt viktigare. I praktiken betyder det här att de som avlägger examen inom huvudämnet företagsledning och organisation bl.a. ska ha kapacitet att vara med och utveckla såväl nystartade och växande företag, som att ta etablerade större företag till nästa nivå med hjälp av affärsutveckling. Följaktligen byggs kurserna upp kring begrepp som affärsutveckling, internationalisering, tillväxt, entreprenörskap, samt företagsledning och konsultering.

Lähde: Opintopolku

Hakeminen

Ansökan via www.studieinfo.fi.

Tutkinto / todistus

Ekonomie magister

Hanken | Svenska handelshögskolan

Hanken – Svenska handelshögskolan

Svenska handelshögskolan är en av Nordens äldsta handelshögskolor. I dag är Hanken ett ledande internationellt ackrediterat universitet på det ekonomisk-merkantila området i Finland. Hanken har fem institutioner: Finansiell ekonomi och ekonomisk statistik Företagsledning och organisation Redovisning och handelsrätt Marknadsföring Nationalekonomi...


Lue lisää oppilaitoksesta Hanken | Svenska handelshögskolan ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Hanken | Svenska handelshögskolan

Arkadiagatan 22
00101 Helsingfors


Arvioinnit
Ekonomi, magisterutbildning i företagsledning och organisation ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: