Sivuston käyttötapa: Mobiili

Oletko hakemassa korkeakouluun? Osallistu Hae korkeakouluun! -digimessuille 17.3.! Tapahtuma on maksuton.

Ekonomi, magisterutbildning i marknadsföring

Hanken | Svenska handelshögskolan
Yhteenveto
2 vuotta
ruotsi
Hösten
Viimeinen hakuaika: Gemensam ansökan
   
Lähiopetus
Heltid
Helsinki, Vaasa
Maisteriopinnot ja itsenäiset maisteriohjelmat

Ekonomi, magisterutbildning i marknadsföring

Målet med studier i marknadsföring är att den studerande skall förstå hur företag i olika sammanhang – konsumentmarknader, tjänstemarknader, industriella marknader, internationella marknader – sköter sina marknadsrelationer, dvs relationer med konsumenter och slutanvändare samt samarbetspartners i form av leverantörer, finansiärer och distributörer. Samtidigt behärskar den studerande metoder, modeller och tekniker för att analysera marknadsföringsproblem, fatta beslut samt genomföra och följa upp beslut avseende marknadsföring av varor, tjänster, system mm såväl på hemmamarknader som på internationella marknader.

Yrkesprofil

Studerande med marknadsföring som huvudämne jobbar i huvudsak med marknadsföringsrelaterade uppgifter: planering och analysering, beslutsfattande och implementering, marknadsförings- eller försäljningsledning, i både stora och små företag i varusktorn (brand manager, marketing manager), servicesektorn (bank manager, konsult) eller inom industrin i Finland och utomlands. En stor del av de utexamineradejobbar på konsultföretag så som reklambyråer, marknadsföringsundersökningsföretag, marknadsförings- och kommunikationsföretag,inom företagsledning mm. Marknadsförare hittar jobbäven på den offentliga sektorn och inom internationella (privata, offentliga, ideella) organisationer. Därtill finns möjligheter att jobba med allmänna ledarskapsuppgifter.

Exempel på yrken: CRM-direktör, Export manager, försäljare, Acoount Manager, Key Account Manager, Brand Manager, Sales Manager, Buyer, Bank Manager, Marketing Assistant, Marketing Manager, projektledare på reklambyrå, Ad Director, konsult.

Lähde: Opintopolku

Hakeminen

Ansökan via www.studieinfo.fi.

Tutkinto / todistus

Ekonomie magister

Hanken | Svenska handelshögskolan

Hanken – Svenska handelshögskolan

Svenska handelshögskolan är en av Nordens äldsta handelshögskolor. I dag är Hanken ett ledande internationellt ackrediterat universitet på det ekonomisk-merkantila området i Finland. Hanken har fem institutioner: Finansiell ekonomi och ekonomisk statistik Företagsledning och organisation Redovisning och handelsrätt Marknadsföring Nationalekonomi...


Lue lisää oppilaitoksesta Hanken | Svenska handelshögskolan ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Hanken | Svenska handelshögskolan

Arkadiagatan 22
00101 Helsingfors


Arvioinnit
Ekonomi, magisterutbildning i marknadsföring ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: