Sivuston käyttötapa: Mobiili

Metsäalan perustutkinto | metsuri-metsäpalvelujen tuottaja, metsäenergian tuottaja

Harjun oppimiskeskus
Yhteenveto
suomi
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku / jatkuva haku
   
Virolahti
Ammatilliset perustutkinnot

Metsäalan perustutkinto | metsuri-metsäpalvelujen tuottaja, metsäenergian tuottaja

Metsäalan perustutkinto

Metsäalan perustutkinto | metsuri-metsäpalvelujen tuottaja, metsäenergian tuottaja

Metsillä on edelleen suuri merkitys suomalaisten hyvinvoinnille ja toimeentulolle. Kansantaloudessamme yli neljännes nettovientituloista on peräisin metsäsektorilta. Alan keskeiset toiminnot ovat metsien hoito, puunhankinta, metsien monikäyttö ja metsien suojelu.

Metsäkoneiden ja puutavara-auton kuljettajien tarpeen ennakoidaan kasvavan lähivuosina. Myös metsureista on monin paikoin pulaa. Metsäpalvelujen tuottajat voivat työllistyä myös erä- ja luontomatkailun tehtäviin sekä toimia yrittäjänä.

Metsäenergian tuotannon osaamisalan suorittanut osaa suunnitella, korjata ja varastoida suuntautumisensa mukaisesti energiapuuta tai turve-energiaa. Hän osaa tehdä energiapuun korjuussa tai turvetuotannossa käytettävien koneiden huolto- ja kunnossapitotyöt. Hän osaa toimia kestävän kehityksen periaatteiden sekä yrityksen laatu- ja toimintajärjestelmän mukaisesti. Turvetuotantoon suuntautunut metsäenergian tuottaja osaa tehdä myös turvetuotantoalueen kunnostustyöt sekä valmistella tuotantoalueen jälkikäyttöön. Metsäenergian tuottajan osaamisalan suorittaneella on edellytykset kehittää itseään ja suorittaa ammattitutkinto työkokemusta saatuaan.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Metsäalan perustutkinto | metsuri-metsäpalvelujen tuottaja, metsäenergian tuottaja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun tai lukion keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Tutkinto / todistus

Metsäalan perustutkinto

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Metsäalan perustutkinto | metsuri-metsäpalvelujen tuottaja, metsäenergian tuottaja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Harjun oppimiskeskus

Harjun oppimiskeskus

Koulutusta ja elämyksiä Harjun oppimiskeskuksessa!

Harjun oppimiskeskus on yksityinen luonnonvara-alan oppilaitos vanhassa, idyllisessä kartanomiljöössä Virolahdella, vain 1,5 tunnin ajomatkan päässä Helsingistä itään. Harjussa annetaan hevos- ja puutarhatalouden sekä maatalousalan, metsäalan ja luonto- ja ympäristöalan ammatillista koulutusta. Oppilaitoksessa voit opiskella hevostenhoitajaksi, ratsastuksenohjaajaksi, ratsastuksenopettajaksi, kengityssepäksi, puutarhuriksi, viheraluerakentajaksi, maaseutuyrittäjäksi,...


Lue lisää oppilaitoksesta Harjun oppimiskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Harjun oppimiskeskus

Viipurintie 50
49980 Ravijoki

 Näytä puhelinnumero
www.harjunopk.fi

Arvioinnit

Metsäalan perustutkinto | metsuri-metsäpalvelujen tuottaja, metsäenergian tuottaja ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.