Sivuston käyttötapa: Mobiili

HeiHei! Travels

Opiskelemaan ja työssäoppimaan ulkomaille? Ota HeiHei! Travel oppaaksesi!

Ilmaista apua opiskelu- tai työharjoittelupaikan valintaan

HeiHei! Travelin tavoitteena on tuoda ulkomailla opiskelu tai työskentely helpommin hakijan saataville. HeiHei! Travel auttaa nuoria ja aikuisia, jotka ovat kiinnostuneet lähtemään ulkomaille opiskelemaan, työharjoitteluun tai vapaaehtoistyöhön. Ulkomailla opiskelu on mielekäs vaihtoehto kotimaisille korkeakouluopinnoille, sillä opintojen ohella on mahdollista oppia uusia kieliä, matkustella ja saada korvaamattomia kokemuksia ja kontakteja. Usein ulkomaille lähdettäessä myös opintotarjona on isompi ja alavaihtoehtoja, kursseja ja suuntautumisvaihtoehtoja löytyy runsaasti.

Pääsyvaatimukset HeiHei! Travelin yhteistyöoppilaitoksiin vaihtelevat maan, korkeakoulun ja alan mukaisesti. Sisäänpääsy kaikille aloille on kuitenkin helpompaa kuin Suomessa. Opintoihin ulkomailla vaaditaan yleensä toisen asteen tutkinto ja todiste englannin kielen taidosta. HeiHei! Travel voi toteuttaa testin opiskelemaan hakevalle tai vaihtoehtoisesti testin voi suorittaa Helsingissä TOEFL- tai IELTS -testillä. Joissain korkeakouluissa kielitaidon voi osoittaa myös aikaisemmilla opinnoilla, esimerkiksi ylioppilastutkinnon englannin kielen kokeella. HeiHei! Travel neuvoo kielikokeen suorittamisessa. Maisteriopintoihin haettaessa pääsyvaatimukset ovat normaalisti samat, lukuunottamatta vaadittua kandidaatintutkintoa. HeiHei! Travelin tutkintoon johtavien koulutuksien lisäksi tarjolla on myös lyhyempiä kursseja ja lisäkoulutuksia. HeiHei! Travelin missiona on tarjota apua kaikille, jotka ovat kyllästyneet turistimatkailuun ja haluavat oleskella ulkomailla pidemmän aikaa, samalla oppien tai töitä tehden.

HeiHei! Travelin yhteistyöoppilaitosten opintoihin on saatavilla KELA:n tarjoama opintotuki, asumislisä ja korotettu opintolainamahdollisuus.  Yleensä ulkomailla opiskelu on maksullista ja hinnat eroavat maittain ja maanosittain. HeiHei! Travelin yhteistyökoulujen kuukausittaiset maksut vaihtelevat 204 euron ja 4300 euron välillä. Kalliimpien koulujen hintaan sisältyy kuitenkin yleensä myös asuminen ja kaikki ateriat sekä lisäksi myös yhden lukukauden mittainen palkallinen työharjoittelu, jolla on mahdollista kattaa opintojen kustannuksia. Joillain korkeakouluilla on myös stipendejä haettavissa kansainvälisille opiskelijoille. HeiHei! Travel neuvoo kustannuksien kattamisessa ja stipendien hakemisessa.

Miksi HeiHei! Travel avuksi ulkomaille lähdettäessä?

HeiHei! Travel tarjoaa ilmaista apua ulkomaille lähtevän hakuprosessissa. HeiHei! Travel hoitaa paperisodan ja selvittelee oikeat vaihtoehdot hakijoiden puolesta. Ulkomailla opiskelua haaveilevan saattaa olla vaikea hahmottaa koulutusten tasoa, minkä vuoksi HeiHei! Travel valikoi yhteistyökoulut huolellisesti ja hyväksyy vain akkreditoituja korkeakouluja valikomaansa. Tapaaminen HeiHei! Travelin kanssa ei velvoita koulutukseen tai työharjoitteluun hakemiseen vaan neuvonta on täysin ilmaista. HeiHei! Travelin kautta hakeneiden ja itsenäisesti opiskelemaan hakeneiden lukukausimaksut ulkomailla ovat samat.

HeiHei! Travel tarjoaa opintopsykologin palveluita, joilloin hakijat pääsevät keskustelemaan kiinnostuksen kohteistaan. Tämä helpottaa hakijalle sopivan alan pohtimisessa. HeiHei! Travelin kautta voi lähteä opiskelemaan esimerkiksi dokumenttikuvausta Lontoossa tai työskentelemään Buenos Airesissa graafisen suunnittelun parissa. HeiHei! Travelin tavoitteena on tarjota jokaiselle jotain, minkä vuoksi yhteistyökoulujen valikoima laajenee jatkuvasti. 

Kiinnostuitko opiskelusta, työharjoittelusta tai vapaaehtoistyöstä ulkomailla?

Löydät lisätietoa HeiHei! Travelin yhteistyökouluista sekä työharjoittelun ja vapaaehtoistyön mahdollisuuksista alla olevasta listauksesta. Jokaisen esittelyn yhteydessä sinulla on mahdollisuus lähettää HeiHei! Travelille yhteydenottopyyntö ja saada vastauksia kysymyksiisi. 


Koulutukset

Yliopistot ja korkeakoulut
Pääaineopinnot ja kandidaatin tutkinnot
Studies in English Paikkakunta
Asia Pacific University of Technology and Innovation Kuala Lumpur
EU Business School Useita (4)
Fontys University of Applied Sciences Useita (2)
Greenwich University Lontoo
International Business School Useita (2)
Riga Stradiņš University Latvia
Universidad Europea De Madrid Useita (3)
University of Derby Derby

Ota yhteyttä

Täytä yhteystietosi, jos haluat tietää lisää oppilaitoksesta HeiHei! Travel.


Yhteydenottopyynnön avulla saat helposti yhteyden oppilaitokseen.


Oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä. Saat lisätietoja, jotta voit tehdä oikean koulutuspäätöksen.


Yhteydenottopyyntö ei sido sinua mihinkään.

Errors
Vapaaehtoinen
Vapaaehtoinen
Vapaaehtoinen
Vapaaehtoinen

Yhteystiedot

HeiHei! Travel

Mannerheimintie 22-24
00100 Helsinki