Sivuston käyttötapa: Mobiili

Master of Business Administration (MBA) | University of Northampton ja HELBUS

HELBUS Helsinki School of Business
Yhteenveto
1 vuosi
englanti
Lokakuu
   
Lähiopetus
Helsinki
Maisteriohjelmat

Master of Business Administration (MBA) | University of Northampton ja HELBUS

Master of Business Administration (MBA)

Master of Business Administration (MBA) | University of Northampton ja HELBUS

MBA-tutkinto on Iso-Britanniassa virallisesti QAAn hyväksymä ylempi korkeakoulututkinto. Ohjelma vahvistaa opiskelijan kandidaatin tutkinnossaan kartuttamaa osaamista johtajuuden tärkeimmillä osa-alueilla ja valmistaa opiskelijoita johtaviin rooleihin organisaatioissa.

Koulutusohjelman hyödyt

MBA-tutkinto auttaa sinua hyödyntämään uusinta teoriaa ja tutkimusta päätöksenteossa. Myös muut työnantajien arvostamat ominaisuudet, kuten kommunikaatio- ja tiimityöskentelytaidot kehittyvät opintojen aikana.

Koulutuksen toteutus

Ohjelma kestää 12 kuukautta ja edellyttää aktiivista läsnäoloa keskimäärin kolmena päivänä viikossa sekä laajaa itseopiskelua. Tutkinnon laajuus on 90 suomalaista opintopistettä. Opetus on englanniksi ja opettajina toimii oman alansa arvostettuja ammattilaisia.

University of Northampton

University of Northampton on englantilainen yliopisto, jolla on oikeus myöntää tutkintoja aina tohtorintutkintoon asti. University of Northampton on valittu kolmatta vuotta peräkkäin The Times Higher Education (THE) palkintoehdokkaaksi ‘Business School of the Year’ -kategoriassa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Master of Business Administration (MBA) | University of Northampton ja HELBUS , klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Hakemusta varten tarvitset opintosuoritusotteen ja todistuksen alemmasta korkeakoulututkinnostasi sekä mahdollisen CV:n ja todistuksen kielitaidostasi, esim. ylioppilastutkintotodistuksen. University of Northampton vaatii myös huolellisesti laaditun motivaatiokirjeen sekä yhden suosituskirjeen. Dokumenttien tulee olla englanniksi.

Tutkinto / todistus

Master of Business Administration (MBA), University of Northampton.

Kustannukset

Opiskelu on maksullista. MBA-ohjelmaan hyväksytyt opiskelijat ovat University of Northamptonin opiskelijoita ja oikeutettuja hakemaan Kelan ulkomaiden opintojen tukea ja lainaa, jos täyttävät Kelan edellytykset muilta osin.

Kysy lisätietoa opintomaksuista suoraan oppilaitokselta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Master of Business Administration (MBA) | University of Northampton ja HELBUS ? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

HELBUS Helsinki School of Business

HELBUS on yksityinen kauppakorkeakoulu, jossa voit suorittaa englantilaisen yliopiston, University of Northamptonin (UoN), kauppatieteiden kandidaatin tai kauppatieteiden maisterin (MBA) tutkinnon kokonaan Suomessa. HELBUSin ohjelmat opiskellaan englanniksi kansainvälisten opettajien johdolla intensiivisessä tahdissa. University of Northampton on englantilainen yliopisto, jolla on oikeus...


Lue lisää oppilaitoksesta HELBUS Helsinki School of Business ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

HELBUS Helsinki School of Business

Strömberginkuja 3
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.helbus.fi

Arvioinnit
Master of Business Administration (MBA) | University of Northampton ja HELBUS ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Master of Business Administration (MBA) | University of Northampton ja HELBUS täytä seuraavat tiedot: