Kansanopistot

Musiikkiteatteri

Helsingin teatteriakatemia, paikassa Helsinki
Pituus
9 kuukautta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Pituus
9 kuukautta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Musiikkiteatteri

teatteriverhon takana kolme ihmistä

Helsingin teatteriakatemia aloittaa lukuvuonna 2022-2023 näyttelijäntyön linjan sydänystäväksi musiikkiteatterilinjan.

Tavoitteena on yhdeksän kuukauden mittaisella koulutuksella luoda opiskelijalle valmiudet työskennellä itseohjautuvana musiikkiteatterinäyttelijänä erilaisissa teatteriprojekteissa ja taiteelliseen työryhmän jäsenenä sekä kotimaassa että ulkomailla.

Opintojen sisältö

Musiikkiteatterilinjan opinnot koostuvat neljästä lukuvuosimoduulista, joiden aikana opiskellaan ja syvennetään tietoutta ja osaamista seuraavista aiheista: teatterin tyylilajit ja dramaturgia, improvisaatio, laulaminen ja teatteri, teatterin yleistieteet, kehonhallinta, näyttämötaistelu, äänenkäyttö - ja huolto, tanssi ja liike, roolityö. 

Musiikkiteatterissa produktion valmisteleminen alkaa jo syksyllä ja se harjoitellaan ja esitetään keväällä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Musiikkiteatteri, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Musiikkiteatteriopinnot koostuvat musiikkiteatterin perusopinnoista - sinun ei siis tarvitse olla valmis laulaja, tanssija taikka näyttelijä, vaan näitä kaikkia linjalla harjoitellaan. Linja on perusopintotasoinen.

Linjalle haetaan täyttämällä hakulomake opiston sivuilla. Laadi myös itsestäsi noin 30 sekunnin mittainen esittelyvideo. Liitä mukaan lomakkeeseen ääninäyte, jossa esität yhden vapaavalintaisen kappaleen. Äänitteen tulee olla demotasoinen äänite, sen voi äänittää myös säestyksettä (esimerkiksi sanelimella). Päällekkäisäänityksiä tai editointeja ei saa käyttää

Tutkinto / todistus

Opiskelija saa suorituksestaan todistuksen, jossa määritellään opintojen
sisältö, laajuus ja opiskelijan suoritukset.

Kustannukset

Koulutuksen hinta vaihtelee 4100-4400 € ja sen voi maksaa 1-4 erässä. Maksuaikataulu vaikuttaa koulutuksen kokonaismaksuun.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Musiikkiteatteri? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Helsingin teatteriakatemia
Sturenkatu 27
00510 Helsinki

Helsingin teatteriakatemia tarjoaa korkealaatuista teatterialan koulutusta peruskoulun päättäneille, näyttelijäntyöstä tai näyttelijäntaiteesta kiinnostuneille. Näyttelijäntyön perusopintojen linja valmentaa opiskelijaa teatterialalle tai teatterialan opintoihin. Koulutus antaa tulevaisuutta varten kullanarvoisia vuorovaikutus-,  kulttuuri- ja esiintymistaitoja. Vuoden mittaiset jatko-opinnot syventävät näitä taitoja ja antavat lisää pontta työlle...

Lue lisää oppilaitoksesta Helsingin teatteriakatemia ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu