Kansanopistot

Näyttelijäntyön jatko-opinnot

Helsingin teatteriakatemia, paikassa Helsinki
Pituus
9 kuukautta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Pituus
9 kuukautta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Näyttelijäntyön jatko-opinnot

Kaksi naamiota mustalla taustalla

Näyttelijäntyön jatko-opinnot tarjoavat intensiivisen, superhauskan ja kannustavassa ilmapiirissä tapahtuvan syventävän vuoden teatterin ja näyttelijäntyön saloihin. Mukaan pääset täyttämällä hakulomakkeen ja sopimalla haastatteluajan. 

Opintojen sisältö

Näyttelijäntyön jatko-opinnot koostuvat neljästä lukuvuosimoduulista, joiden aikana opiskellaan syvennetään tietoutta ja osaamista seuraavista aiheista: teatterin tyylilajit ja dramaturgia, teatterin yleistieteet, kehonhallinta, näyttämötaistelu, äänenkäyttö - ja huolto, tanssi ja liike, roolityö. Lisäksi jatkolinjalla satsataan oman luovuuden herättelmiseen, paineettomaan materiaalin tuottamiseen, ja käsikirjoituksen ja dramaturgian luomisprosessiin.

Opetus tapahtuu 9-15 välillä päivisin, joka lisäksi moduulin päätteeksi on itsenäisen työn viikko. Aikataulu on suunniteltu mahdollistamaan työnteko.

Jatko-opinnoissa produktion valmistaminen alkaa jo syksyllä ja se esitetään keväällä Teatteri Sturella.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Näyttelijäntyön jatko-opinnot, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Hakuaika syyskuussa aloittavalle näyttelijäntyön jatkolinjalle on keväällä ja mahdollinen täydennyshaku elokuussa. Hakijat toimittavat linjalle hakemuksen, jonka perusteella heidät kutsutaan soveltuvuushaastatteluun. 

Tutkinto / todistus

Opiskelija saa suorituksestaan todistuksen, jossa määritellään opintojen
sisältö, laajuus ja opiskelijan suoritukset

Kustannukset

Koulutuksen hinta vaihtelee 3750-4000 € ja sen voi maksaa 1-4 erässä. Maksuaikataulu vaikuttaa koulutuksen kokonaismaksuun.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Näyttelijäntyön jatko-opinnot? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Helsingin teatteriakatemia
Sturenkatu 27
00510 Helsinki

Helsingin teatteriakatemia tarjoaa korkealaatuista teatterialan koulutusta peruskoulun päättäneille, näyttelijäntyöstä tai näyttelijäntaiteesta kiinnostuneille. Näyttelijäntyön perusopintojen linja valmentaa opiskelijaa teatterialalle tai teatterialan opintoihin. Koulutus antaa tulevaisuutta varten kullanarvoisia vuorovaikutus-,  kulttuuri- ja esiintymistaitoja. Vuoden mittaiset jatko-opinnot syventävät näitä taitoja ja antavat lisää pontta työlle...

Lue lisää oppilaitoksesta Helsingin teatteriakatemia ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu