Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kasvatustieteen opintolinja

HEO Kansanopisto
Yhteenveto
Pituus: 1 vuosi
Opiskelukieli: suomi
Opintotuki: Kyllä
   
Opiskelumuoto: Päiväopinnot
Paikkakunta: Helsinki
Koulutustyyppi: Kansanopistot
Oppilaitos: HEO Kansanopisto

Kasvatustieteen opintolinja

Kasvatustieteet

Kasvatustieteen opintolinja

 

Kasvatustieteiden opintolinjalla tutustutaan oppimisen, kasvatuksen ja koulutuksen ilmiöihin eri näkökulmista.Tavoitteena on, että opiskelijat muodostavat kokonaiskäsityksen kasvatustieteistä ja ymmärtävät kasvatuksen ja koulutuksen merkityksen yhteiskuntaan ja elämään. Opinnoissa perehdytään keskeisiin kasvatustieteiden tutkimuskohteisiin, käsitteisiin ja teorioihin.

Opintojen sisältö

HEOn Kasvatustieteiden opintolinjalla opiskelijat voivat valita kaksi yliopistoarvosanaa suoritettavakseen: perusopinnot erityispedagogiikasta, kasvatustieteistä tai psykologiasta. Näistä kukin luetaan pääsääntöisesti tutkintoon kuuluvaksi myöhemmissä yliopisto-opinnoissa. Opinnot voi käyttää myös tulevan yliopistotutkinnon sivuaineena.

Opiskeluun sisältyy lähiopetusta, verkkoluentoja, intensiivijaksoja, oppimistehtäviä, opiskelua pienryhmissä ja tenttejä. Kevätlukukaudella valmistaudutaan kasvatusalan VAKAVA-kokeeseen. Loppukevään työharjoittelussa saadaan käytännön tuntumaa itseä kiinnostavaan ammattiin.

Lukuvuoden alussa keskustelemme opiskelijoiden kanssa valinnoista ja laadimme henkilökohtaisen opintosuunnitelman. Erityispedagogiikan ja kasvatustieteiden opinnot avaavat tietä esim. luokanopettajaksi, lastentarhanopettajaksi tai erityisopettajaksi. Psykologian perusopinnoissa saa valmiuksia mm. koulutussuunnittelijan tai psykologin ammatteihin. Psykologian ja erityispedagogiikan perustiedot johdattavat myös muihin ihmisläheisiin ammatteihin, kuten terapeutin tai ohjaajan työhön.  

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kasvatustieteen opintolinja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

HEOon haetaan erillisellä haulla oppilaitoksen omien verkkosivujen kautta. Opintolinjat täytetään sitä mukaa kun opiskelemaan hyväksytyt vahvistavat opiskelupaikkansa.

Tutkinto / todistus

Kansanopistolinja

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kasvatustieteen opintolinja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

HEO Kansanopisto

HEO Kansanopisto


HEO Kansanopisto

HEO on suosittu kansanopisto Helsingin Kalliossa. HEOn opiskelijamäärä on vuosittain maamme kansanopistojen suurimpia. Opisto tarjoaa media- ja kulttuurialan opintoja sekä tehokkaan mahdollisuuden aloittaa yliopisto-opinnot ja edetä akateemiselle uralle. HEO Kulttuuri tarjoaa laadukasta taideopetusta teatterin, kirjoittamisen, musiikin ja kuvallisen ilmaisun aloilla....


Lue lisää oppilaitoksesta HEO Kansanopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

HEO Kansanopisto

Kirstinkatu1
00530 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.heo.fi

Arvioinnit

Asics   |   15.2.2014
Loistosijainti, hyvät opetussisällöt + ruoka. Suiosittelen!
          (5)
M. Heikkilä   |   15.2.2014
Loistava sijainti, tiivis ja sisältörikas opetus, hyvä meininki.
          (5)
Arvioinnit
Kasvatustieteen opintolinja
Arvioinnit
          (5,0)
Perustuu 2 arviointiin
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Aloita ope-opintosi tammikuussa!

Suoritat kasvatustieteen perusopinnot (JY 25 op). Samalla valmistaudut VAKAVA-kokeeseen ja soveltuvuuskokeisiin. Oikeus Kelan opintotukeen. Hae nyt!