Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kasvatustieteen opintolinja

HEO Kansanopisto
Yhteenveto
1 vuosi
suomi
Opintotukikelpoinen
   
Päiväopinnot
Helsinki
Kansanopistot

Kasvatustieteen opintolinja

Kasvatustieteet

Kasvatustieteen opintolinja

Kasvatustieteiden opintolinjalla tutustutaan oppimisen, kasvatuksen ja koulutuksen ilmiöihin eri näkökulmista.Tavoitteena on, että opiskelijat muodostavat kokonaiskäsityksen kasvatustieteistä ja ymmärtävät kasvatuksen ja koulutuksen merkityksen yhteiskuntaan ja elämään. Opinnoissa perehdytään keskeisiin kasvatustieteiden tutkimuskohteisiin, käsitteisiin ja teorioihin.

Kasvatustieteen opinnot

HEOn Kasvatustieteiden opintolinjalla opiskelijat voivat valita kaksi yliopistoarvosanaa suoritettavakseen: perusopinnot erityispedagogiikasta, kasvatustieteistä tai psykologiasta. Näistä kukin luetaan pääsääntöisesti tutkintoon kuuluvaksi myöhemmissä yliopisto-opinnoissa. Opinnot voi käyttää myös tulevan yliopistotutkinnon sivuaineena.

Opiskeluun sisältyy lähiopetusta, verkkoluentoja, intensiivijaksoja, oppimistehtäviä, opiskelua pienryhmissä ja tenttejä. Kevätlukukaudella valmistaudutaan kasvatusalan VAKAVA-kokeeseen. Loppukevään työharjoittelussa saadaan käytännön tuntumaa itseä kiinnostavaan ammattiin.

Lukuvuoden alussa opiskelijoiden kanssa keskustellaan valinnoista ja laaditaan henkilökohtaisen opintosuunnitelma. Erityispedagogiikan ja kasvatustieteiden opinnot avaavat tietä esim. luokanopettajaksi, lastentarhanopettajaksi tai erityisopettajaksi. Psykologian perusopinnoissa saa valmiuksia mm. koulutussuunnittelijan tai psykologin ammatteihin. Psykologian ja erityispedagogiikan perustiedot johdattavat myös muihin ihmisläheisiin ammatteihin, kuten terapeutin tai ohjaajan työhön.  

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kasvatustieteen opintolinja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

HEOon haetaan erillisellä haulla oppilaitoksen omien verkkosivujen kautta. Opintolinjat täytetään sitä mukaa kun opiskelemaan hyväksytyt vahvistavat opiskelupaikkansa.

Tutkinto / todistus

Kansanopistolinja

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kasvatustieteen opintolinja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

HEO Kansanopisto

HEO Kansanopisto

HEO Kansanopisto

HEO on suosittu kansanopisto Helsingin Kalliossa. HEOn opiskelijamäärä on vuosittain maamme kansanopistojen suurimpia. Opisto tarjoaa media- ja kulttuurialan opintoja sekä tehokkaan mahdollisuuden aloittaa yliopisto-opinnot ja edetä akateemiselle uralle. HEO Kulttuuri tarjoaa laadukasta taideopetusta teatterin, kirjoittamisen, musiikin ja kuvallisen ilmaisun aloilla....


Lue lisää oppilaitoksesta HEO Kansanopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

HEO Kansanopisto

Kirstinkatu1
00530 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.heo.fi

Arvioinnit

Asics
(5)
Loistosijainti, hyvät opetussisällöt + ruoka. Suiosittelen!
M. Heikkilä
(5)
Loistava sijainti, tiivis ja sisältörikas opetus, hyvä meininki.
Arvioinnit
Kasvatustieteen opintolinja
Arvioinnit
(5,0)
Perustuu 2 arviointiin