Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kauppatieteiden opintolinja

HEO Kansanopisto
Yhteenveto
1 lukuvuosi
suomi
Opintotukikelpoinen
   
Päiväopinnot
Helsinki
Kansanopistot

Kauppatieteiden opintolinja

Kauppatieteet

Kauppatieteiden opintolinja

HEOn Kauppatieteiden opinnoissa opiskelijat saavat perustiedot ja -taidot yritys- sekä liiketoiminnan käytännöstä ja teoriasta. Lukuvuoteen kuuluu myös valmennus kaupallisen alan jatko-opintoja varten. Opintolinja on suunniteltu erityisesti kaupallisen alan yliopisto-opintoihin tähtääville.

Kauppatieteen opinnot

Kauppatieteen opinnot sisältävät johtamista, markkinointia, laskentatoimea, taloustiedettä sekä matematiikkaa. Opintovuoden aikana opiskelijat suorittavat Jyväskylän avoimen yliopiston Liiketoimintaosaamisen perusteet -opintokokonaisuuden (28 op) sekä Taloustieteen peruskurssin (8 op).

HEOn Kauppatieteiden opintosisällöissä on sekä koulun omia että avoimen yliopiston opintoja. Kevätlukukaudella panostetaan tehokkaaseen pääsykoevalmennukseen. Opintolinjalla seurataan kauppatieteellisen alan pääsykoevaatimuksia, ja  opiskelua mukautetaan vaatimusten mukaan. Opiskelumenetelmiin kuuluu luentoja, ryhmätyöskentelyä, pienryhmäohjausta, monimuoto-opiskelua, esseesuorituksia, työpajoja, tenttejä sekä harjoitusvalintakokeita.

Lukuvuoden kurssisisältö:

  • Markkinointi ja markkinointiviestinnän perusteet
  • Matematiikka
  • Johtamisen perusteet
  • Taloustiede ja kansantalous
  • Yrittäjyys
  • Työharjoittelu
  • Avoimen yliopiston opinnot ja valmistautuminen yliopisto-opintoihin
  • Tehokas valmennus valintakokeisiin

Mahdollisuus korottaa ylioppilaskirjoitusten arvosanoja

Lukuvuoden aikana huomioidaan ja tarjotaan opetusta niille, jotka menevät korottamaan ylioppilaskirjoitusten arvosanoja ja joilla on tavoitteena hakea jatko-opintoihin ylioppilaskirjoitusten arvosanojen perusteella.

Viime vuosina noin 75 % HEOn Kauppatieteiden opiskelijoista on saanut paikan kauppakorkeakoulussa.

Hakeminen

HEOon haetaan erillisellä haulla oppilaitoksen omien verkkosivujen kautta. Opintolinjat täytetään sitä mukaa kun opiskelemaan hyväksytyt vahvistavat opiskelupaikkansa.

Tutkinto / todistus

Kansanopistolinja

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kauppatieteiden opintolinja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

HEO Kansanopisto

HEO Kansanopisto

HEO Kansanopisto

HEO on suosittu kansanopisto Helsingin Kalliossa. HEOn opiskelijamäärä on vuosittain maamme kansanopistojen suurimpia. Opisto tarjoaa media- ja kulttuurialan opintoja sekä tehokkaan mahdollisuuden aloittaa yliopisto-opinnot ja edetä akateemiselle uralle. HEO Kulttuuri tarjoaa laadukasta taideopetusta teatterin, kirjoittamisen, musiikin ja kuvallisen ilmaisun aloilla....


Lue lisää oppilaitoksesta HEO Kansanopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

HEO Kansanopisto

Kirstinkatu1
00530 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.heo.fi

Arvioinnit

Kauppatieteiden opintolinja ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.