Sivuston käyttötapa: Mobiili

Oikeustieteen opintolinja

HEO Kansanopisto
Yhteenveto
1 vuosi
suomi
Opintotukikelpoinen
   
Päiväopinnot
Helsinki
Kansanopistot

Oikeustieteen opintolinja

Oikeustieteen linja HEO Kansanopistossa

Oikeustieteen opintolinja

HEOn Oikeustieteen opintojen tavoitteena on se, että opiskelijat hallitsevat oikeustieteen perusteet. Lukuvuoden aikana suoritetaan 37–43 opintopistettä avoimen yliopiston oikeustieteellisiä opintoja. Tavoitteena on valmistautua yliopiston oikeustieteellisen tiedekunnan pääsykokeisiin sekä yliopisto-opintoihin. 

Oikeustieteen opintojen sisältö ja toteutus

HEOn Oikeustieteen opinnoissa käydään monipuolisesti läpi oikeustieteen perusteita, käytännön sovelluksia ja harjoitustehtäviä sekä luku- ja vastaustekniikkaa. Lukuvuoden aikana suoritetaan avoimen yliopiston oikeustieteellisiä opintoja Turun ja Lapin yliopistoista (37 op), esim. kurssit Johdatus oikeustieteeseen, Kansainvälinen oikeus, Rikosoikeus, Työoikeus ja Valtiosääntöoikeus.

Koko lukuvuosi on tehokasta valmentautumista yliopisto-opintoihin oikeustieteellisessä tiedekunnassa. Valintakokeisiin keskitytään intensiivisesti kevätlukukaudella, jolloin harjoitellaan mm. oikeustieteellisen tiedekunnan luku- ja vastaustekniikkaa. Lukuvuoteen sisältyy vierailukäyntejä alalla toimiviin kohteisiin. Kevätlukukaudella on myös mahdollisuus tutustua työelämään ohjatun harjoittelun avulla.

Oikeustieteen opintolinjalla perehdytään lainsäädäntöön ja eri oikeudenaloihin, ratkotaan oikeustapauksia sekä tutustutaan oikeustieteelliseen kirjallisuuteen. Lukuvuosi tarjoaa monipuolisen kuvan oikeustieteen alasta sekä valmistaa yliopiston oikeustieteellisen tiedekunnan valintakokeisiin. Keväällä opinnot sisältävät intensiivisen valintakoevalmennuksen, joka alkaa heti, kun yliopiston valintakoekirjat julkaistaan.

Mahdollisuus korottaa ylioppilaskirjoitusten arvosanoja

Lukuvuoden aikana huomioidaan ja tarjotaan opetusta niille, jotka menevät korottamaan ylioppilaskirjoitusten arvosanoja ja joilla on tavoitteena hakea jatko-opintoihin ylioppilaskirjoitusten arvosanojen perusteella.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Oikeustieteen opintolinja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

HEOon haetaan erillisellä haulla oppilaitoksen omien verkkosivujen kautta. Opintolinjat täytetään sitä mukaa kun opiskelemaan hyväksytyt vahvistavat opiskelupaikkansa.

Tutkinto / todistus

Kansanopistolinja

Jatko-opinnot

Suomessa oikeustieteellisen tutkinnon voi suorittaa Helsingin, Itä-Suomen, Lapin tai Turun yliopiston oikeustieteellisissä tiedekunnissa.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Oikeustieteen opintolinja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

HEO Kansanopisto

HEO Kansanopisto

HEO Kansanopisto

HEO on suosittu kansanopisto Helsingin Kalliossa. HEOn opiskelijamäärä on vuosittain maamme kansanopistojen suurimpia. Opisto tarjoaa media- ja kulttuurialan opintoja sekä tehokkaan mahdollisuuden aloittaa yliopisto-opinnot ja edetä akateemiselle uralle. HEO Kulttuuri tarjoaa laadukasta taideopetusta teatterin, kirjoittamisen, musiikin ja kuvallisen ilmaisun aloilla....


Lue lisää oppilaitoksesta HEO Kansanopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

HEO Kansanopisto

Kirstinkatu1
00530 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.heo.fi

Arvioinnit

Oikeustieteen opintolinja ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.