Sivuston käyttötapa: Mobiili

Psykologian opintolinja

HEO Kansanopisto
Yhteenveto
1 vuosi
suomi
Opintotukikelpoinen
   
Päiväopinnot
Helsinki
Kansanopistot

Psykologian opintolinja

Psykologia

Psykologian opintolinja

Psykologian perusopinnoissa (25 op) opiskelijat tutustuvat psykologian osa-alueiden teorioihin, tilasto- ja tutkimusmenetelmiin sekä tieteenalan peruskäsitteisiin.  Opiskelijat oppivat ymmärtämään psykologista tietoa ja käyttämään sitä omia kokemuksia ja arkielämää arvioidessaan.

Koulutus kestää koko opintovuoden. Keväällä valmistaudutaan yliopisto-opintojen ohessa psykologian valintakokeisiin, tai halutessa mm. kasvatusalan VAKAVA-yhteishakuun. Psykologian opinnot ovat päiväopiskelua. Opetusta on arkipäivisin.

Psykologian opintojen sisältö

HEOn Psykologian opintolinjalla opiskelijat suorittavat psykologian perusopinnot sekä yhdet vapaavalintaiset perusopinnot esim. kasvatustieteestä, erityispedagogiikasta tai sosiaalitieteistä. Näistä kukin luetaan pääsääntöisesti tutkintoon kuuluviksi myöhemmissä yliopisto-opinnoissa.  Opinnot voi käyttää myös tulevan yliopistotutkinnon sivuaineena.

Opiskeluun sisältyy lähiopetusta, oppimistehtäviä, opiskelua pienryhmissä, lukupiirityöskentelyä ja tenttejä.  Kevätlukukaudella opiskelijat osallistuvat psykologian laitoksen opiskelijavalintoihin tähtäävään valmistautumiseen, jonka tilastomatematiikan osuus aloitetaan jo syksyllä.

Lukuvuoden alussa keskustellaan erikseen opiskelijoiden kanssa valinnoista ja laaditaan henkilökohtainen opintosuunnitelma. Psykologian perusopinnoissa saatavat tiedot antavat hyödyllisiä valmiuksia psykologin ammatin lisäksi muihinkin ihmisläheisiin ammatteihin, kuten terapeutin tai ohjaajan työhön. Psykologisesta tiedosta on monesti paljon hyötyä ylipäänsä arkielämässä.

Perusopinnot sisältävät kurssit seuraavista aihealueista:

  • Persoonallisuuspsykologia
  • Neuropsykologia
  • Kognitiivinen psykologia
  • Kehityspsykologia
  • Psykologian tutkimusmenetelmät

Kevätlukukaudella järjestetään lisäksi valintahaastatteluharjoitus sekä mahdollisuus ohjattuun työharjoitteluun. 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Psykologian opintolinja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

HEOon haetaan erillisellä haulla oppilaitoksen omien verkkosivujen kautta. Opintolinjat täytetään sitä mukaa kun opiskelemaan hyväksytyt vahvistavat opiskelupaikkansa.

Tutkinto / todistus

Kansanopistolinja

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Psykologian opintolinja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

HEO Kansanopisto

HEO Kansanopisto

HEO Kansanopisto

HEO on suosittu kansanopisto Helsingin Kalliossa. HEOn opiskelijamäärä on vuosittain maamme kansanopistojen suurimpia. Opisto tarjoaa media- ja kulttuurialan opintoja sekä tehokkaan mahdollisuuden aloittaa yliopisto-opinnot ja edetä akateemiselle uralle. HEO Kulttuuri tarjoaa laadukasta taideopetusta teatterin, kirjoittamisen, musiikin ja kuvallisen ilmaisun aloilla....


Lue lisää oppilaitoksesta HEO Kansanopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

HEO Kansanopisto

Kirstinkatu1
00530 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.heo.fi

Arvioinnit

Psykologian opintolinja ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.