Sivuston käyttötapa: Mobiili

Urheilutoimittajan opintolinja

HEO Kansanopisto
Yhteenveto
1 vuosi
suomi
Opintotukikelpoinen
   
Päiväopinnot
Helsinki
Kansanopistot

Urheilutoimittajan opintolinja

Urheilutoimittaja

Urheilutoimittajan opintolinja

Urheilutoimittajan opintojen tavoitteena on hankkia monipuoliset journalistiset valmiudet erityisesti urheilun ja liikunnan parissa. Linjalla opiskellaan urheilutoimittajan perustaidot lehtitoimituksessa, radio- ja tv-työssä sekä internetissä.

Urheilutoimittajan monimediaalinen työprosessi, digitaaliset työkalut ja oman selostajapersoonan kehittäminen ovat keskeiset sisällöt opetuksessa. Opinnoissa kokeillaan myös uusia tapoja tuottaa urheiluelämyksiä yleisölle.

Urheilutoimittajan opintojen sisältö

Syyslukukaudella opiskellaan kirjoittamista, ääni- ja videotyön perusteita sekä harjoitellaan sisältöjen julkaisemista eri medioissa. Opetuksen ja oman harjoittelun kautta journaliset työtavat ja ammattikieli tulevat opiskelijalle tutuksi.

Kevätlukukaudella urheilutoimittajan osaamista syvennetään: perehdytään erityisesti uutistyöhön, henkilöjuttuihin, sekä radio- ja TV- selostamiseen. Koko lukuvuoden päättää 6 viikon mittainen työharjoittelu.

Opiskelu kokonaisuudessaan on käytäntöpainoitteista ja tekemällä oppimista. Omien töiden palautuskeskustelut tukevat oppimista ja havainnollistavat luentoja.

Ammattikorkeakoulun opintoja

Osa opinnoista (27op) suoritetaan yhteistyössä Haaga-Helia avoimen ammattikorkeakoulun journalismiopintojen kanssa. Suoritetut opinnot opiskelija voi saada hyväksiluetuksi mahdollisissa korkeakouluopinnoissaan.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Urheilutoimittajan opintolinja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

HEOon haetaan erillisellä haulla oppilaitoksen omien verkkosivujen kautta. Opintolinjat täytetään sitä mukaa kun opiskelemaan hyväksytyt vahvistavat opiskelupaikkansa.

Tutkinto / todistus

Kansanopistolinja

Kustannukset

Opiskelu HEOssa on päätoimista. Opiskelijoilla on oikeus hakea Kelan opintotukea ja opintotuen asumislisää. Lukuvuoden hinta on 3480 € (sis. 150 €:n kirjautumismaksun). Voidaan maksaa myös erissä.

  • Kirjautumismaksu 150 euroa, joka peritään aina opintojen alkaessa.
  • Maksuerät 1-7 (syyskuusta maaliskuuhun), á 435 €.
  • Maksuerä 8 (huhtikuu) 285 €.
  • Toukokuussa ei maksuerää.

Hintaan sisältyy kaikki maksut ja palvelut sekä yksi lämmin ateria arkipäivisin opiston ravintolassa.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Urheilutoimittajan opintolinja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

HEO Kansanopisto

HEO Kansanopisto

HEO on suosittu kansanopisto Helsingin Kalliossa. Nykyisin HEO on Suomen suurin vapaan sivistystyön koulutuksiin erikoistunut kansanopisto. Opisto tarjoaa media- ja kulttuurialan opintoja sekä tehokkaan mahdollisuuden aloittaa yliopisto-opinnot ja edetä akateemiselle uralle. HEO on turvallinen, innostava ja uudistuva oppilaitos, joka käyttää...


Lue lisää oppilaitoksesta HEO Kansanopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

HEO Kansanopisto

Kirstinkatu1
00530 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.heo.fi

Arvioinnit

Keskiarvo: 5

Perustuu 1 arviointiin

jebulis
(5)
Itse olin urheilutoimittajalinjalla, mutta tehtiin paljon yhteistyötä muidenkin kanssa. Kevään lopputyö Trombit oli mahtava ja sen jälkeen työharjoitteluun. Nyt jatkan amk:ssa medianomiksi. Tajuttoman opettavainen vuosi HEO:ssa.
Arvioinnit
Arvioinnit
(5,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä koulutuksen arvioinnit
Oppilaitoksen arvioinnit
(4,4)
Perustuu 15 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Urheilutoimittajan opintolinja täytä seuraavat tiedot: