Sivuston käyttötapa: Mobiili

Valtiotieteiden opintolinja

HEO Kansanopisto
Yhteenveto
1 vuosi
suomi
Opintotukikelpoinen
   
Päiväopinnot
Helsinki
Kansanopistot

Valtiotieteiden opintolinja

Valtiotieteiden linja

Valtiotieteiden opintolinja

HEOn Valtiotieteiden opintolinjalla on tavoitteena suorittaa monipuolisesti yliopisto-opintoja Helsingin ja Turun avoimista yliopistoista. Opinnot voi myöhemmin liittää osaksi yliopistotutkintoa ainakin yhteiskunta- ja valtiotieteellisissä tiedekunnissa.

HEO-lukuvuoden aikana suoritetuilla opinnoilla on myös mahdollista hakea tutkinto-opiskelijaksi avoimen väylän kautta ilman valintakoetta.

Valtiotieteen opinnot

Valtiotieteiden opintolinjan lukuvuoteen sisältyy kahden yliopistoaineen perusopinnot (25 op), jotka valitaan seuraavista: 

  • Politiikka ja organisaatiot -opintokokonaisuus
  • Sosiaalitieteiden opintokokonaisuus
  • Yhteiskunnallinen muutos
  • Viestintä
  • Valtio-opin perusopinnot
  • Poliittisen historian perusopinnot

Politiikka ja organisaatiot, Sosiaalitieteet ja Yhteiskunnallinen muutos Helsingin yliopiston opintovaatimusten mukaisesti. Valtio-opin ja Polittisen historian perusopinnot suoritetaan Turun yliopiston opintovaatimusten mukaisesti.

Valtiotieteiden linjalla opiskellaan pääsääntöisesti arkipäivisin päiväsaikaan. Suurin osa yliopistoluennoista järjestetään kuitenkin iltaisin. Aikataulut annetaan aina hyvissä ajoin. Loppukeväällä alkaa valmennus eri yliopiston yhteiskuntatieteellisten/valtiotieteellisten aineiden valintakokeisiin. Valmennus järjestetään pienryhmissä sen mukaan mihin opiskelijat ovat hakemassa.

Opintojen toteutus

Opiskelijat laativat opettajan opastuksella henkilökohtaisen opintosuunnitelman lukuvuodelleen. Opiskelutavat ovat monipuolisia: luentoja, aineistotehtäviä, ryhmätöitä, verkkokursseja ja projekteja. Opinnoissa on usein myös mahdollista valita perinteisen kirjatentin ja esseen välillä. Opettaja antaa palautetta edistymisestä sekä tukee oppimista. Opiskelu HEOssa on tavoitteellista, muttei tiukkapipoista.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Valtiotieteiden opintolinja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

HEOon haetaan erillisellä haulla oppilaitoksen omien verkkosivujen kautta. Opintolinjat täytetään sitä mukaa kun opiskelemaan hyväksytyt vahvistavat opiskelupaikkansa.

Tutkinto / todistus

Kansanopistolinja

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Valtiotieteiden opintolinja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

HEO Kansanopisto

HEO Kansanopisto

HEO Kansanopisto

HEO on suosittu kansanopisto Helsingin Kalliossa. HEOn opiskelijamäärä on vuosittain maamme kansanopistojen suurimpia. Opisto tarjoaa media- ja kulttuurialan opintoja sekä tehokkaan mahdollisuuden aloittaa yliopisto-opinnot ja edetä akateemiselle uralle. HEO Kulttuuri tarjoaa laadukasta taideopetusta teatterin, kirjoittamisen, musiikin ja kuvallisen ilmaisun aloilla....


Lue lisää oppilaitoksesta HEO Kansanopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

HEO Kansanopisto

Kirstinkatu1
00530 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.heo.fi

Arvioinnit

Pettynyt
(1)
Lukukausimaksu on 430 euroa kuukaudessa, joten olettaisi opetuksen laadun olevan sen mukaista. Toisinaan opettajat olivat kuitenkin hyvin epätietoisia siitä, mitä heidän pitäisi opettaa. HEO mainostaa itseään ryhmähengellä ja se olikin ehkä valtsikan ainut hyvä puoli. En suosittelisi.
Kahden vuoden Uuno
(5)
Valtiotieteiden opiskelu HEOssa on sykähdyttänyt sydäntäni lopullisesti
valtiotieteilijä
(5)
Ei valtsikasta välttämättä töihin pääse, mutta muuten HEO oli kyllä viiden tähden laitos. Loistava sijainti, mahtava ja motivoitunut opettaja ja hyvä tapa tutustua tuleviin yliopistokavereihin. 5/5
Arvioinnit
Valtiotieteiden opintolinja
Arvioinnit
(3,7)
Perustuu 3 arviointiin
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Opiskele yhteiskunta- ja valtiotieteitä monipuolisesti!

Haluatko tietää, mitä ympäröivässä yhteiskunnassa tapahtuu? Suorita Alkio-opistossa opintokokonaisuus, joka auttaa sinua pääsemään haluamaasi opiskelupaikkaan!