Sivuston käyttötapa: Mobiili

Hult International Business School

Opiskele kansainvälinen liiketalouden maisterin tutkinto Hult International Business Schoolissa

Hultissa kunnianhimoasi ei rajoiteta - täällä opiskelu vie sinut aivan uudelle tasolle ja sinusta tulee tämän päivän business-maailman huippuosaaja! Kampuksillamme Bostonissa, San Franciscossa, Lontoossa, Dubaissa, Shanghaissa ja New Yorkissa on opiskelijoita kaikkialta maailmasta. Hult International Business Schoolissa elät globaalissa ympäristössä etkä vain opi siitä.

Hult on suunnitellut kauppatieteiden oppilaitoksen, jossa katsotaan tulevaisuuteen ja keskitytään johtamistaitojen kehittämiseen. Koulussa sinut haastetaan opiskelemaan tulevaisuuteen katsovassa opinto-ohjelmassa ja rakentamaan globaalia näkemystä, jota vain ensikäden kokemus voi tuoda.

Seuraa intohimoasi ja valmistaudu tulevaisuuteen, joka muuttuu nopeammin kuin koskaan ennen! Hultissa laadukas opetus ja kurssikokonaisuudet sekä oikeat haasteet oikeista yrityksistä auttavat sinua ymmärtämään paremmin tulevaisuutta.

Hultin opiskelijat tunnistaa heti heidät tavattuaan. He ovat intohimoisia, uteliaita ja päättäväisiä. He eivät seuraa valtajoukkoa, koska ovat liian kiireisiä menemään omia polkujaan. Hultin opiskelijat tulevat kaikkialta maailmasta, mutta jakavat saman DNA:n. Hult on uudenlainen kauppatieteiden oppilaitos globaalin maailman sukupolvelle. 

Tutkinnot

Hult International Business School tarjoaa kattavan valikoiman maisterintasoisia liiketalouden tutkintoja.

Kampukset

Hult International Business Schoolilla on kampuksia ympäri maailmaa. Hultin kampukset sijaitsevat Bostonissa, San Franciscossa, New Yorkissa Lontoossa, Dubaissa ja Shanghaissa.

Haluatko lisätietoa Hult International Business Schoolin koulutustarjonnasta?

Löydät lisätietoa Hult International Business Schoolin koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta. Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä sinulla on mahdollisuus lähettää Hult International Business Schoolille yhteydenottopyyntöjä saada vastauksia opintojen aloittamiseen liittyviin kysymyksiisi.


Videoesittely

           

Koulutukset

Yliopistot ja korkeakoulut
Maisteriopinnot ja itsenäiset maisteriohjelmat
Kauppatiede / Liiketalous Paikkakunta
Global One-Year MBA Useita (5)
Masters in Business Analytics San Francisco
Masters in Disruptive Innovation San Francisco
Masters in Finance Useita (3)
Masters in International Business Useita (6)
Masters in International Marketing Useita (6)

Näytä kaikki

Request information in English

Want to know more about Hult International Business School? Fill out the form and include any questions you have. This information will be sent directly to the school, and a representative will respond to your enquiry.

Yhteystiedot

Hult International Business School

37-38 John Street
WC1N 2AT Lontoo


Ota yhteyttä

To order information from Hult International Business School, please fill out the following information:

Arvioinnit

Hult International Business School ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.