)
Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kulttuurituottaja (AMK) | kulttuurituotanto | päivätoteutus

Humanistinen ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
4 vuotta
Päiväopinnot
AMK-tutkinnot, päiväopinnot
Jyväskylä, Turku
Alkavat koulutukset
Jyväskylä
Syksyllä

Turku
Syksyllä

Kulttuurituottaja (AMK) | kulttuurituotanto | päivätoteutus

Tavoite

Kulttuuria, taiteita, tuottamista, johtamista, rahoitusta ja viestintää samassa tutkinnossa

Kulttuurituotannon koulutus tuottaa vahvaa osaamista luoville toimialoille. Kulttuurituottaja (AMK) -tutkinnon opinnot valmentavat toimimaan alan kotimaisissa ja kansainvälisissä tehtävissä. Opintojen avulla opiskelija voi rakentaa itselleen persoonallisen ammattitaidon, joka antaa asiantuntijavalmiuksia kulttuurin ja taiteen ymmärtämiseen, tuotantojen hallinto- ja johtotehtäviin sekä toimintaedellytysten luomiseen osaamisintensiivisille aloille.

Kulttuurituottajan ydinosaamista ovat tuotantoprosessien ja projektimaisen työskentelyn lisäksi viestinnän, rahoituksen, innovaatiotoiminnan ja johtamisen kompetenssit. Kulttuurituottajan työtä tehdään monipuolisesti toimialojen yhdyspinnoilla, yhdessä esimerkiksi teknologia-, matkailu- tai sosiaali- ja terveysalan toimijoiden kanssa.

Lähde: Opintopolku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Kulttuurituottaja (AMK)

Humanistinen ammattikorkeakoulu

Humanistinen ammattikorkeakoulu

Humakilla on valtakunnallinen vastuu toimialojensa ammattilaisten kouluttamisesta koko Suomeen sekä kehittää toimialojaan kumppanuudella alueellisesti, valtakunnallisesti ja kansainvälisesti. Humak toimii valtakunnallisesti. Humakissa on neljä alueyksikköä – pääkaupunkiseutu (Helsinki, Kauniainen, Nurmijärvi), Turku, Jyväskylä ja Kuopio. Niissä voit opiskella seuraavia tutkintoja (suluissa): Pääkaupunkiseutu,...


Lue lisää oppilaitoksesta Humanistinen ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Humanistinen ammattikorkeakoulu

Ilkantie 4
00400 Helsinki


Arvioinnit
Kulttuurituottaja (AMK) | kulttuurituotanto | päivätoteutus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.