Sivuston käyttötapa: Mobiili

Katso kesällä haussa olevia koulutuksia ja nappaa opiskelupaikka syksylle! 💻✨

Kulttuurituottaja (AMK) | kulttuurituotanto | verkkotutkinto luovien alojen yrittäjille

Humanistinen ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
4 vuotta
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Helsinki
AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot

Kulttuurituottaja (AMK) | kulttuurituotanto | verkkotutkinto luovien alojen yrittäjille

Kulttuurituottaja (AMK), kulttuurituotanto, verkkotutkinto luovien alojen yrittäjille on työelämätutkinto, joka on suunnattu luovien alojen yrittäjänä jo toimiville. Huomaathan, että voit hakea myös hakukohteeseen Kulttuurituottaja (AMK), kulttuurituotanto, verkkotutkinto. Luovien alojen yrittäjien hakukohteeseen on 10 aloituspaikkaa. Jos valituksi tulee alle 10 opiskelijaa, omaa valmennusryhmää ei voida toteuttaa, vaan hakijat hyväksytään tavalliseen verkkotutkintoon hakijan niin halutessa.

Tämä ensimmäistä kertaa tarjolla oleva tapa suorittaa kulttuurituottaja AMK tutkinto tarjoaa luovien alojen yrittäjätaustaisille opiskelijoille mahdollisuuden kehittää opintojen aikana omaa yritystoimintaa. Yrittäjätaustaisten opiskelijoiden ryhmä opiskelee yhdessä tiiminä, mikä antaa mahdollisuuden verkostoitua, jakaa kokemuksia ja tehdä asioita yhdessä samantaustaisten ihmisten kanssa. Opintojen avulla opiskelija voi rakentaa itselleen persoonallisen ammattitaidon, joka antaa asiantuntijavalmiuksia oman yritystoiminnan kehittämiseen, kulttuurin ja taiteen ymmärtämiseen, tuotantojen hallinto- ja johtotehtävissä toimimiseen sekä toimintaedellytysten luomiseen osaamisintensiivisille aloille.

Tämä luovien alojen yrittäjille suunnattu työelämälähtöinen koulutuspolku nivoutuu Humakin kulttuurituotannon toisen osaamiskärjen eli luovien alojen yrittäjyyden tavoitteeseen tukea luovan osaamisen parempaa hyödyntämistä eri alojen yrittäjyydessä ja muuttuvassa yrittäjyysympäristössä. Kulttuurituottajatutkinnon tuottamaa ydinosaamista ovat tuotantoprosessien ja projektimaisen työskentelyn osaamisen lisäksi viestinnän, rahoituksen, innovaatiotoiminnan ja johtamisen kompetenssit. Kulttuurituottajan työtä tehdään monipuolisesti toimialojen yhdyspinnoilla, mikä antaa mahdollisuudet laajaan verkostoitumiseen.

Työelämälähtöinen oppiminen rakentuu ja jalostuu alan yrittäjyyden osaamisen syvenemisen kautta niin, että tässä koulutuspilotissa yrittäjätaustainen opiskelija voi suurelta osin tehdä erilaiset oppimistehtävät ja projektit kehittämällä omaa yritystoimintaa. Opinnoissa korostuu kokeilukulttuuriin liittyvä osaamisen kehittäminen ja digitaalinen työote sekä uudet toimintaympäristöt.

Kulttuurituottaja (AMK) -opinnot on suunniteltu yleisesti siten, että opiskelija voi syventää osaamistaan ja vahvistaa yksilöllistä ammattitaitoaan koko opintojensa ajan. 

Lähde: Opintopolku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Kulttuurituottaja (AMK)

Humanistinen ammattikorkeakoulu

Humanistinen ammattikorkeakoulu

Humak on valtakunnallinen ammattikorkeakoulu. Toimipisteemme sijaitsevat Pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Kauniainen ja Nurmijärvi), Jyväskylässä, Kuopiossa ja Turussa.  Laajan verkkokoulutuksemme ansiosta tarjoamma tutkintoon johtavaa koulutusta käytönnössä kaikkialla Suomessa. Lähde: Opintopolku Katso vastaavia oppilaitoksia Lataa esite ja lue lisää korkeakouluopinnoist...


Lue lisää oppilaitoksesta Humanistinen ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Humanistinen ammattikorkeakoulu

Ilkantie 4
00400 Helsinki

Arvioinnit
Kulttuurituottaja (AMK) | kulttuurituotanto | verkkotutkinto luovien alojen yrittäjille ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Opiskele itsesi onnelliseksi!

Kymenlaakson opisto on korkeatasoinen visuaaliseen alaan erikoistunut kansanopisto, jossa voit opiskella lukukauden tai lukuvuoden.