Sivuston käyttötapa: Mobiili

Yhteisöpedagogi (AMK) | järjestö- ja nuorisotyö | päivätoteutus

Humanistinen ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
3,5 vuotta
AMK-tutkinnot, päiväopinnot
Jyväskylä, Kuopio, Nurmijärvi, Turku

Alkavat koulutukset
Jyväskylä
Syksyllä

Kuopio
Syksyllä

Nurmijärvi
Syksyllä

Turku
Syksyllä

Yhteisöpedagogi (AMK) | järjestö- ja nuorisotyö | päivätoteutus

Yhteisöpedagogi (AMK) opinnoilla nuoriso- ja järjestötyön sekä moninaisen yhteiskunnan kehittäjäksi

Yhteisöpedagogitutkinnosta valmistuu arvostavan kohtaamisen ammattilaisia nuorisotyön ja järjestötyön erilaisille kentille sekä erilaisiin ammatillisiin toimintaympäristöihin yhteiskunnan kaikille sektoreille. Yhteisöpedagogi ymmärtää yhteiskunnan monimuotoisuutta ja monikulttuurisuutta. Hän on aktiivinen, vastuullinen ja yhteisöllinen toimija, joka kehittää toimintaympäristöissään erilaisia toimintatapoja, verkostoitumisen muotoja ja yhteiskunnallisen vaikuttamisen kanavia. Yhteisöpedagogi tuntee yksilön kasvuun, kehitykseen ja hyvinvointiin vaikuttavat tekijät sekä ehkäisevän työn merkityksen ja sovellusmahdollisuudet erityisesti nuorten parissa tehtävässä työssä.

Työelämä toimii oppimisympäristönä

Yhteisöpedagogikoulutuksessa korostuu entistä enemmän työelämän tarpeista lähtevä osaamisen kehittäminen, joka näkyy yhteisöpedagogin yhä laajenevissa monikulttuurisissa ja kansainvälisissä toimintaympäristöissä sekä osaamisen kysynnässä. Työelämälähtöinen oppiminen rakentuu opiskelijan alkuvaiheen opinnoista lähtien, jossa vuoropuhelu työelämän kanssa jalostuu osaamisen syvenemisen kautta erilaisiksi harjoitteluiksi ja projekteiksi sekä innovaatiotoiminnaksi. Humakin monipuoliset työelämäverkostot tarjoavat kaikille opiskelijoille laadukkaat harjoittelumahdollisuudet.

Kansainvälisyys ja kokeilukulttuuri syventävät ammattitaitoa

Yhteisöpedagogin opinnot mahdollistavat harjoittelujaksojen suorittamisen myös kansainvälisessä toimintaympäristössä. Opinnoissa korostuu innovaatiotoiminnan lisäksi kokeilukulttuuriin liittyvän osaamisen kehittäminen sekä digitaalinen työote.

Yhteisöpedagogi (AMK) -opinnot on suunniteltu niin, että opiskelija voi syventää osaamistaan ja vahvistaa yksilöllistä ammattitaitoaan koko opintojensa ajan. Työelämään kytkeytyvässä tutkimus- ja kehitystyössä opiskelija arvioi ja kehittää toimintamalleja yhdessä alan huipputoimijoiden kanssa.

Lähde: Opintopolku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Yhteisöpedagogi (AMK)

Humanistinen ammattikorkeakoulu

Humanistinen ammattikorkeakoulu

Humak on valtakunnallinen ammattikorkeakoulu. Toimipisteemme sijaitsevat Pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Kauniainen ja Nurmijärvi), Jyväskylässä, Kuopiossa ja Turussa.  Laajan verkkokoulutuksemme ansiosta tarjoamma tutkintoon johtavaa koulutusta käytönnössä kaikkialla Suomessa. Lähde: Opintopolku Katso vastaavia oppilaitoksia Lataa esite ja lue lisää korkeakouluopinnoist...


Lue lisää oppilaitoksesta Humanistinen ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Humanistinen ammattikorkeakoulu

Ilkantie 4
00400 Helsinki


Arvioinnit
Yhteisöpedagogi (AMK) | järjestö- ja nuorisotyö | päivätoteutus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.